- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim beni de listeye koymuşsun çok teşekkürler ama maalesef ben okuyamıyorum. hamileyim ve geçtim elime kitap almayı ayakta zor duruyorum bazen. bir süre daha gelemeyebilirimKitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
@TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat
@deryalima
@Ceydos
bir civciv annesi
@patruska
pammuk prensess
@Marion cotillard
inciitanesi
@aslihancngz
@yet07
@LadyAtom
Merhaba canım iyi akşamlar seninle aynı yollardan hatta biraz daha zor şekilde ayak uydurmaya çalışıyorum atanali 1 ay olmadı ama burada çığ deprem corona derken adaptasyon sürecim epey uzadıKitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
@TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat
@deryalima
@Ceydos
bir civciv annesi
@patruska
pammuk prensess
@Marion cotillard
inciitanesi
@aslihancngz
@yet07
@LadyAtom
Sağlıkçı miydinnn :)Merhaba canım iyi akşamlar seninle aynı yollardan hatta biraz daha zor şekilde ayak uydurmaya çalışıyorum atanali 1 ay olmadı ama burada çığ deprem corona derken adaptasyon sürecim epey uzadı
1 aydır hiç kitap okuyamadım
Benim daha kitabım bitmedi bu ara okuyamadım, 2020 senesi olarak düşünürsek bu 3. Kitabım olacakKitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
@TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat
@deryalima
@Ceydos
bir civciv annesi
@patruska
pammuk prensess
@Marion cotillard
inciitanesi
@aslihancngz
@yet07
@LadyAtom
Harikasin :)Ben de burdayım okumaya devam ediyorum yılın 4. Kitabındayım. Sayfa saymıyorum ama
Lizbon’a gece treni 114/397
Tamamdir ❤Bende buradayım okumaya devam.
Sayfa pek sayamıyorum benim okuma hevesimi düşürdüğünü fark ettim.
Ama günlük 50sf. Yakın okumaya çalışıyorum.
Hiçlikten gelen kız 360sf.
Minisini kokla yerimize doğunca ❤canım benim beni de listeye koymuşsun çok teşekkürler ama maalesef ben okuyamıyorum. hamileyim ve geçtim elime kitap almayı ayakta zor duruyorum bazen. bir süre daha gelemeyebilirim
Kitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
@TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat
@deryalima
@Ceydos
bir civciv annesi
@patruska
pammuk prensess
@Marion cotillard
inciitanesi
@aslihancngz
@yet07
@LadyAtom
2020 yılının ilk kitabıydıMerhaba kızlar
Amin Maalouf -Semerkant okuyorum
187.sayfadayım
kafam çorba gibi bu aralar unutmuşum yazmayı
Kitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
@TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat
@deryalima
@Ceydos
bir civciv annesi
@patruska
pammuk prensess
@Marion cotillard
inciitanesi
@aslihancngz
@yet07
@LadyAtom
bir süredir fazla kitap okuyamadım hastalık misafir falan üst üste geldi ama tamamen de bırakmadım .Kitap kurtlarııı nerelerdesinizz ben yeni düzenime ayak uydurmaya çalışırken aksattım okumaları biraz ama sizlerde yokunuz hele bi gelin okuyalım yine beraber
@TUNA80
rosebatum
C cecenn
H M
@ciseak77
@Mikan
@Negoo
@Mozaikleon
pearlweed
Bonus
Bea Smith
B black cat