- 25 Ocak 2020
- 81
- 67
Başın sağolsun canım.Ocak ayında iki tane cenazemiz vardı ve benim için çok kötü geçti. İlber Ortaylı'ya ait bir kitap bitirdim.kitapzede eğer gruptan çıkarmak istersen sorun yok çünkü bu ay büyük halamı kaybettiğimiz için dedem bu durumu atlatamadı sanırım. Aklım hep onda hayatımda ilk defa bir ayda bir kitabı zar zor bitirdim çoğu zaman aynı sayfayı dört kez okuduğum bile oldu. Sen ne yaptın, taşınma, yeni iş ortamı alıştın mı? Seni de merak ettim.
Teşekkür ederim, canım.Başın sağolsun canım.
Katıldın bile hoşgeldinBen de katılabilir miyim
Şehir değiştirmek ev kurmak ve yeni bir işe başlamakla meşguldum cok sukur bi cogunu hallettim ve geldim
Canım benim başın sağolsun.. seni çıkarır mıyım hiç hem de bu sebeple.. Toparlaninca gel ne zaman istersen. Ben de şükür işe başladım evimi kurmaya devam ediyorum eksik bitmiyor kiOcak ayında iki tane cenazemiz vardı ve benim için çok kötü geçti. İlber Ortaylı'ya ait bir kitap bitirdim.kitapzede eğer gruptan çıkarmak istersen sorun yok çünkü bu ay büyük halamı kaybettiğimiz için dedem bu durumu atlatamadı sanırım. Aklım hep onda hayatımda ilk defa bir ayda bir kitabı zar zor bitirdim çoğu zaman aynı sayfayı dört kez okuduğum bile oldu. Sen ne yaptın, taşınma, yeni iş ortamı alıştın mı? Seni de merak ettim.
Şubat ayı toplam sayfa sayın 1041 mi ?İki iyi hırsız bitti. Toplam:1041 sayfa 5 kitap
Ben bu ay hiic kitap okuyamadim hala da kafami veremiyorum evimde hali olmayan yerler ne bileyim mutfak dolabi yok falan oyle seyler düşünüyorumSlm kızlar hadi geçmiş olsun canımkitapzede herşey gönlünce olsun inşallah bende buara hiç okuyamadım yaav çok utanıyorum
Oyy herşey zamanla olur inşallah ya kafana takmaBen bu ay hiic kitap okuyamadim hala da kafami veremiyorum evimde hali olmayan yerler ne bileyim mutfak dolabi yok falan oyle seyler düşünüyorum
Katıldın bile hoşgeldin
Şehir değiştirmek ev kurmak ve yeni bir işe başlamakla meşguldum cok sukur bi cogunu hallettim ve geldim
Canım benim başın sağolsun.. seni çıkarır mıyım hiç hem de bu sebeple.. Toparlaninca gel ne zaman istersen. Ben de şükür işe başladım evimi kurmaya devam ediyorum eksik bitmiyor ki
Şubat ayı toplam sayfa sayın 1041 mi ?
Teşekkür ederimBilmiyordum. Hayırlı uğurlu olsun. ☺
Güzel telaşlar :) Yeni olan her şey senin için hayırlı olsun işallah :)Ben bu ay hiic kitap okuyamadim hala da kafami veremiyorum evimde hali olmayan yerler ne bileyim mutfak dolabi yok falan oyle seyler düşünüyorum