Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler.Katıldın bile hoşgeldin
Şehir değiştirmek ev kurmak ve yeni bir işe başlamakla meşguldum cok sukur bi cogunu hallettim ve geldim
Canım benim başın sağolsun.. seni çıkarır mıyım hiç hem de bu sebeple.. Toparlaninca gel ne zaman istersen. Ben de şükür işe başladım evimi kurmaya devam ediyorum eksik bitmiyor ki
Şubat ayı toplam sayfa sayın 1041 mi ?
Çok sevindim senin adına canım. Yeni iş ,yeni ev , yeni çevre bunlar sana şans,uğur,sağlık ve başarı getirsin canım.Hepinize merhabaa biliyorsunuz atandım ve şehir değiştirdim zor bir süreçti evimi kurdum işime başladım cok şükür ve artık geldim sonunda internet de baglattim
Çok sağol canım.ucukgenclik başınız sağ olsun.
hayırlı olsun canım:9 ben kaçırmışım nereye atandın?Hepinize merhabaa biliyorsunuz atandım ve şehir değiştirdim zor bir süreçti evimi kurdum işime başladım cok şükür ve artık geldim sonunda internet de baglattim
Bende aynı sekildeyimmKızlar hala kendimi toparlayamadım kitap okuyamadım dün nöbete giderken yanıma kitabımı aldım ama okumaya fırsat bulamadım
Evin isin düzenini oturttugumda kitap okumaya da devam edicem inşallah
Amin canimm teşekkür ederim insallah sende binan once evine kavuşursun. Geçmiş olsun teyzene de :)Çok sevindim senin adına canım. Yeni iş ,yeni ev , yeni çevre bunlar sana şans,uğur,sağlık ve başarı getirsin canım.
Bende şuan yoldayım anneanneme bakıcak şuan kimse olmadığı için oraya gidiyorum. Bu ay sadece Platon mektuplar bitirdim. Artık bende evimde olmayı çok istiyorum o kadar çok özledimki . fakat teyzemin ameliyatı şu bu sonra annem gelecek falan derken şuan için hiç gelecek hakkında konuşamıyorum. Ama bir bilsen o kadar çok yoruldum ki beni bıraksalar iki gün hiç kalkmadan uyurum. Çok yazdım bitmeyen derdim ve ben.
Senin adına çok sevindim canım. Darısı atanamayan arkadaşlarımızın başına.
Tesekkur ederim canim amasya ya atandim :)hayırlı olsun canım:9 ben kaçırmışım nereye atandın?
Merhaba ne kadar güzel bir konuymuş böyle:) Herkes okuduğunu yazıyor mu buraya böyle her gün yoksa ara ara mı güncelliyorsunuz? Sisteminiz nedir?Günlük kaç sayfa kitap okuduğumuzu kaydederek, kitap takibi yaparak okuma motivasyonumu ve hızımı arttırmak için açtım bu konuyu. Katılmak isteyen her kitap kurdunu beklerim
Ara ara guncelliyorum kitaplar uzerine sohbet muhabbet ediyoruz ve aylik sayfa sayimizi hesaplıyorum ben bu ara cok aktif degilim olunca daha iyi olacak :)Merhaba ne kadar güzel bir konuymuş böyle:) Herkes okuduğunu yazıyor mu buraya böyle her gün yoksa ara ara mı güncelliyorsunuz? Sisteminiz nedir?
Güzelmiş ya belki teşvik edici olabilir benim için de :) Listeye eklensem mi acabaAra ara guncelliyorum kitaplar uzerine sohbet muhabbet ediyoruz ve aylik sayfa sayimizi hesaplıyorum ben bu ara cok aktif degilim olunca daha iyi olacak :)
Ne zaman istersen :)Güzelmiş ya belki teşvik edici olabilir benim için de :) Listeye eklensem mi acaba
Tamam canım beni de ekle o zaman 2020 hedefim 30 kitap okumak. Geçen sene 40 koymuştum ama başaramadım. 23'te kaldım. Bu yıl 30 :) Ocak ayında 1 kitap okudum.Ne zaman istersen :)
Ekleyecegim canim :)Tamam canım beni de ekle o zaman 2020 hedefim 30 kitap okumak. Geçen sene 40 koymuştum ama başaramadım. 23'te kaldım. Bu yıl 30 :) Ocak ayında 1 kitap okudum.
Tamam teşekkürler.Ekleyecegim canim :)