Kitap Okuma Günlüğü 📚

Günlük kaç sayfa kitap okuduğumuzu kaydederek, kitap takibi yaparak okuma motivasyonumu ve hızımı arttırmak için açtım bu konuyu. Katılmak isteyen her kitap kurdunu beklerim :KK36:

TEK KURAL AYDA 150 SAYFADAN AZ OKUYAN KİTAPKURDU İLK AY UYARILIR İKİNCİ AY LİSTEDEN ÇIKARILIR. GÜNDE 5 SAYFA EDER.:KK200:

2019'DA TOPLAM 18.628 SAYFA KİTAP OKUDUK💛📚

Aralık 2019 toplam 10.714 sayfa okuduk. Aralık ayı birincimiz 2109 sayfa ile @ciseak77 tebrikler 🤩

MorVampirella 212
ucukgenclik
meryemceeee4141 351
TUNA80 Dövüş Kulübü
rosebatum Semerkant 55
cecenn Ikıgai ve Martin Eden 110
H M 80
Black cat Bir Gün Tek Başına 216

ciseak77 709
Mikan Otuz Milyon Kelime 170
Negohatun Ali Çankırılı 994
Mozaikleon Ikıgai 618
pearlyweed Germinal 242
Bonus Kalp 10

Bea Smith En Iyi Arkadaşım 342
deryalima 415
Ceyda76 3252
illuminae Fahreneit 451 703
esmatuna Ibrahim Efendi Konağı
Zeybebim2020 Isfahan Kuşatması 204
cecenn Da Vinci'nin Şifresi 263
patruska Uğultulu Tepeler 150
LadyAtom 173
pammuk prensess 30

- Hiç bitmeceyek mi senin bu okuman?
+ Bitmeyecek .
- Hiç mi?
+ Hiç.
- Niyetin katip olmak mı yani?
+ Hayır.
- Ya?

+ İnsan olmak.

Ben de katılabilir miyim

Kitabım bitti. Okuduğum en harika romanlardan biri oldu. Son ana kadar gizemini koruyan sırlarla dolu bir kitap.
Kitapta ki mekanların tamamı gerçek.
O yüzden sürekli Google a başvurmak zorunda kaldım. Sanata ve tarihe farklı bir yerden bakmamızıda sağlıyor aynı zamanda.
Beni oldukça tatmin etti içerik olarak.
Sırada filmini izlemek var. 🐰
Sf sayısı : 494
Ocak ayı : 3.kitap
Eki Görüntüle 2582654
gerçekten harika bir roman okumuşsun arkasından mutlaka melekler ve şeytanları da oku. ben ikisine bayılmıştım. en son başlangıç isimli romanını okudum ondan pek keyif alamadım.

gerçekten harika bir roman okumuşsun arkasından mutlaka melekler ve şeytanları da oku. ben ikisine bayılmıştım. en son başlangıç isimli romanını okudum ondan pek keyif alamadım.

Çok teşekkür ederim ☺️ Oda çok söylendi gerçekten okumak farz oldu. Bir dahaki siparişte olacak umarım. 😌

Ben günde 30-40 sayfa çok modum yüksekse 100 falan okuyabiliyorum. Ama sayfaya çok takılıyorum hep hızlı okumak daha çok okumak istiyorum. Ama sayfaya daha çok takıldığım için Modum kısa zamanda düşüyor. Size de oluyor mu? Önerisi olan var mı?

Bismillah deyip Yerdeniz serisine başlıyorum. Uzun zamandır okumuyordum. Eski hızıma kavuşabilmek adına en sevdiğim tür olan fantastik edebiyattan başladım. Haydi bakalım

Ocak 2020:

John Verdon /Aklından Bir Sayı Tut: 566 sayfa
Şermin Yaşar / Ev Yapımı Sihirli Değnek / 116 sayfa
Ali Çankırılı / 222 sayfa

Toplam : 904 sayfa

Şubat 2020

Wendy T. Behary / Narsistle Ateşkes /171 sayfa / 32.sayfadayım
John Verdon / Şeytanı Uyandırma /538 sayfa/ 90.sayfadayım- e kitap

Şu an okuduğum kitaplara ocak sonlarına doğru başladım, bitirmediğim için okuduğum sayfa sayısını ocağa eklemedim

ocakta 3 kitap okudum
Benim en iyi arkadasim 298 sf
Pi 600 sf
ci 300 sf
toplam 1198 sf 2 sf daha okusam iyiymis
Benim en iyi arkadasima basladim ama bitiremedim pi yi aradan cikarinca onu da bitirmeliyim. 2020 hedefim 52 kitapti yani hafta da 1 kitapti 1 kitap geriden geliyorum acigi kapatmaliyim.

Ben günde 30-40 sayfa çok modum yüksekse 100 falan okuyabiliyorum. Ama sayfaya çok takılıyorum hep hızlı okumak daha çok okumak istiyorum. Ama sayfaya daha çok takıldığım için Modum kısa zamanda düşüyor. Size de oluyor mu? Önerisi olan var mı?

Aslında ben sevmiyorum sayfa hesabı yapmayı. Ama buraya yazdığımız için yapmaya başladım. Yoksa bende de oluyor bazen takip et, tamamla, biraz daha oku..
Öyle olmasındansa hiç takılmadan okumak lazım. 🙂

Ocak ayında iki tane cenazemiz vardı ve benim için çok kötü geçti. İlber Ortaylı'ya ait bir kitap bitirdim. kitapzede kitapzede eğer gruptan çıkarmak istersen sorun yok çünkü bu ay büyük halamı kaybettiğimiz için dedem bu durumu atlatamadı sanırım. Aklım hep onda hayatımda ilk defa bir ayda bir kitabı zar zor bitirdim çoğu zaman aynı sayfayı dört kez okuduğum bile oldu. Sen ne yaptın, taşınma, yeni iş ortamı alıştın mı? Seni de merak ettim.

74 sayfa okudum. Hamlet 76/168
Şubat ayı toplam:169

Ocak ayında iki tane cenazemiz vardı ve benim için çok kötü geçti. İlber Ortaylı'ya ait bir kitap bitirdim. kitapzede kitapzede eğer gruptan çıkarmak istersen sorun yok çünkü bu ay büyük halamı kaybettiğimiz için dedem bu durumu atlatamadı sanırım. Aklım hep onda hayatımda ilk defa bir ayda bir kitabı zar zor bitirdim çoğu zaman aynı sayfayı dört kez okuduğum bile oldu. Sen ne yaptın, taşınma, yeni iş ortamı alıştın mı? Seni de merak ettim.
Başınız sağolsun hiç okuyamamış olabilirdin böyle zamanlarda insanın aklı hiçbirşey almıyor Allah sabır versin mekanları cennet olsun inşallah

X