Kitap Okuma Günlüğü 📚

son günler de bildirim yapmıyorum. biliyorum suçluyum.ama ben gün içerisinde okuduğumu nasıl paylaşacağımı bilemiyorum. evde mola verdiğimde elime alıyorum.gece yatmadan önce mutlaka kitabı kenara koyup gözümü kapatıyorum.son başladığım kitapta bitmedi çünkü uzun zamandır beklediğim bir kitaptı.sindirerek okuyorum ve son kitabım. cicilerim elime ulaşınca yeniden hızlanacağım.

77 sayfa okundu.
Bir ömür nasıl yaşanır? 182/274
Toplam: 344

Alyssa Day - Atlantisin Kalbi

2013 yılında ilk kitabı basılan 8 kitaplık poseidon savaşçıları yolculuğunun son kitabını nihayet bitirdim.sona ulaşmak benim için hem mutluluk verici hemde hüzünlüydü.bunca yıldır beklediğim finali okumuş olmak ama serinin başka bir kitabının olmadığını bilmek gerçekten üzücü.
serinin kitapları birbirinden bağımsız karekterleri içermekle beraber tek bir amaçları var trident taşlarını bulup atlantisi kurtarmak. yine +18 serilerden bir tanesi.romantik/fantastik severler için ideal bir seri

alyssa day atlantis'in kalbi dr ile ilgili görsel sonucu

Ocak Ayı Okunan Kitap Sayısı : 10
Toplam Sayfa sayısı : 4108

kitapzede kitapzede

Bir gün tek başına kitabı bitti.
Huzursuzluk veren bir kitaptı. Sonu da kötü bitti. Bana daha çok faydalı olacak kitaplarla devam edecegim.
M.Kemal Atatürk-Nutuk:20/411
Okunan Kitap sayisi:1
Ocak ayi Sayfa Sayisi:666 kitapzede kitapzede

4 5 gündür hastalıktan gözümü açıp kitap okuyamadım. Hala tam iyileşmedim ama kitabımı bitirmeye kararlıyım bugün.
Akşam paylaşımını yaparım.

Kitabım bitti. Okuduğum en harika romanlardan biri oldu. Son ana kadar gizemini koruyan sırlarla dolu bir kitap.
Kitapta ki mekanların tamamı gerçek.
O yüzden sürekli Google a başvurmak zorunda kaldım. Sanata ve tarihe farklı bir yerden bakmamızıda sağlıyor aynı zamanda.
Beni oldukça tatmin etti içerik olarak.
Sırada filmini izlemek var. 🐰
Sf sayısı : 494
Ocak ayı : 3.kitap
IMG_20200130_122503.jpg

X