Kitap Okuma Günlüğü 📚

Yüzyıllık yalnızlığı okuyorum. 200 sayfa okudum bugün çok yorucuydu. Bölümümden dolayı hocanın verdiği ödev, sınavlarında soruyor verdiği kitapları. Karakterler çok karışıyor );

Ocak ayında iki tane cenazemiz vardı ve benim için çok kötü geçti. İlber Ortaylı'ya ait bir kitap bitirdim. kitapzede kitapzede eğer gruptan çıkarmak istersen sorun yok çünkü bu ay büyük halamı kaybettiğimiz için dedem bu durumu atlatamadı sanırım. Aklım hep onda hayatımda ilk defa bir ayda bir kitabı zar zor bitirdim çoğu zaman aynı sayfayı dört kez okuduğum bile oldu. Sen ne yaptın, taşınma, yeni iş ortamı alıştın mı? Seni de merak ettim.
Başın sağolsun canım. :KK43:

IMG_20200210_191047.jpg

Yeni kitabım.

Nutuk:86/411 Okunan sayfa:31 Şubat Ayı:66 sayfa

Kitap ders kitabı niteliğinde olduğu için akıcı değil. Bu ay min 500 sayfa hedefime ulaşabilirim işallah.

Ben de katılabilir miyim
Katıldın bile hoşgeldin 😊
kitapzede kitapzede arkadaşımız nerede?
Sanki bakmıyor uzun zamandır 🤔
Şehir değiştirmek ev kurmak ve yeni bir işe başlamakla meşguldum cok sukur bi cogunu hallettim ve geldim 😊
Ocak ayında iki tane cenazemiz vardı ve benim için çok kötü geçti. İlber Ortaylı'ya ait bir kitap bitirdim. kitapzede kitapzede eğer gruptan çıkarmak istersen sorun yok çünkü bu ay büyük halamı kaybettiğimiz için dedem bu durumu atlatamadı sanırım. Aklım hep onda hayatımda ilk defa bir ayda bir kitabı zar zor bitirdim çoğu zaman aynı sayfayı dört kez okuduğum bile oldu. Sen ne yaptın, taşınma, yeni iş ortamı alıştın mı? Seni de merak ettim.
Canım benim başın sağolsun.. seni çıkarır mıyım hiç hem de bu sebeple.. Toparlaninca gel ne zaman istersen. Ben de şükür işe başladım evimi kurmaya devam ediyorum eksik bitmiyor ki
İki iyi hırsız bitti. Toplam:1041 sayfa 5 kitap
Şubat ayı toplam sayfa sayın 1041 mi ?

geri dönmene çok sevindim. bende kızımla zaman geçirdiğim için pek okuyamadım günlük 20 sf o yüzden şubat ayında az kitap bitirdim.onu uğurlayayım detaylı döküm yapacağım yine.

Katıldın bile hoşgeldin 😊

Şehir değiştirmek ev kurmak ve yeni bir işe başlamakla meşguldum cok sukur bi cogunu hallettim ve geldim 😊

Canım benim başın sağolsun.. seni çıkarır mıyım hiç hem de bu sebeple.. Toparlaninca gel ne zaman istersen. Ben de şükür işe başladım evimi kurmaya devam ediyorum eksik bitmiyor ki

Şubat ayı toplam sayfa sayın 1041 mi ?

Bilmiyordum. Hayırlı uğurlu olsun. ☺️🦋

Kızlar hala kendimi toparlayamadım kitap okuyamadım dün nöbete giderken yanıma kitabımı aldım ama okumaya fırsat bulamadım
Evin isin düzenini oturttugumda kitap okumaya da devam edicem inşallah

X