Kitap Okuma Günlüğü 📚

Jill Shalvıs - Aşk Dileği

Komik bir kitaptı. Çoğu aşk romanında benim sorunlarım var klişesi bunda da işlenmişti. Hayvanlarla iç içe geçmiş bir yaşamı konu aldığı için ben severek okudum.

jill shalvis aşk dileği dr ile ilgili görsel sonucu

Ocak Ayı Okunan Kitap Sayısı : 8
Toplam Sayfa sayısı : 3252

kitapzede kitapzede

Listemin ilk kitabını bitirdim.
Tarihin unutulmaz liderleri
Ocak ayı toplam: 170

Listenin 2. Kitabından önce elimde olmadığı için eklemediğim ama arkadaştan ödünç aldığım bir Ve merak ettiğim bir kitaba başlayacağım.
İlber Oltaylı- Bir Ömür Nasıl Yaşanır?

Merhaba kızlar 3 gündür griple uğraşıyorum gözümü açamıyorum. Kitabımın 150. Sayfasındayım. Toparlanınca, daha sık uğrayacağım yanınıza iyi akşamlar hepinize

Bir Gün Tek Başına 178 /608 Okunan sayfa:44 Ocak ayı toplam:216 sayfa

Bu ay bir tek bu kitabı bitirebilirsem harika olacak. Sadece işe gelişlerde ve öğle tatilinde okumakla olmuyor.

ne kadar okuduğun önemli değil canım. az çok hepsi sana kar olarak geçiyor.
Evet canım.aslında öyle tabi.ama bu düşünce bende sonrasında günde 2 sayfaya kadar düşürüyor performansımı.sayfa sayısı hesaplama gün içinde telefon oyunu yerine kitabı tercih etmemi sağlıyor.herkesin motivasyonu farklı😊

Kizlar internetim bitti simdi wifi buldum duzenledim herkesi ben de 3. Kitabima başlayacağım karar veremedim iki kitap arasinda kaldim :)

Ocak 2020:

John Verdon /Aklından Bir Sayı Tut: 566 sayfa
Şermin Yaşar / Ev Yapımı Sihirli Değnek / 116 sayfa
Ali Çankırılı / Çocuklara Söz Geçirme Sanatı /222 sayfa bitti
Toplam : 904 sayfa

Yeni kitabım :

Wendy T. Behary / Narsistle Ateşkes /171 sayfa

dün sınavım vardı 25 sayfa okuyabildim , bugün kokuyu bitirdim 55 sayfa daha okudum.
bu ay
Paulo Coelho -Simyacı 188 sayfa
Hasan Ali Toptaş - Beni Kör Kuyularda 238 sayfa
Patrick Süskınd - Koku 262 sayfa olmak üzere
688 sayfa okudum .

Bir Gün Tek Başına 315 /608 Okunan sayfa:137 Ocak ayı toplam:353 sayfa
Kitap okuma açısından verimli bir hafta sonu oldu :)

Sarah Maclean - Tehlikeli Arzular

Yazarın kitaplarını severek okumamama rağmen bu romanında biraz fazla uzatmaları olduğunu düşünüyorum.hani vardır ya yok sen hayır ,hayır sen ,aman canım tabiki de sen replikleri işte tam böyle uzatmalardan bahsediyorum. Kitap +18 historical romance türü.
0001843757001-1.jpg

Ocak Ayı Okunan Kitap Sayısı : 9
Toplam Sayfa sayısı : 3676

kitapzede kitapzede

X