Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her gun olmasada arada bir gelin :)Merhaba ayda 2 kitap okuyarak seneyi en az 24 kitapla bitirmek hedefim. Birde günlük kaç sayfa okuduğumuzu mu bildiricez?
Canjm ben bi sure aktif olamicam zor surecler geciyorum. Herkese iyi okumalar.bir civciv annesi
C cecenn
@esmatuna
@Zeynebim2020
@patruska
Kizlar evde wifi yi dondurduk o yuzden arada telden giriyorum pc den duzenleme yapinca sizi tabloya ekleyeceğim.
TUNA80
H M
@Bonus
Kizlar sizin tabloda hedefleriniz boş nerelerdesiniz :)
Tamam canim umarim cabuk atlatırsın kendine iyi bak..Canjm ben bi sure aktif olamicam zor surecler geciyorum. Herkese iyi okumalar.
bir civciv annesi
C cecenn
@esmatuna
@Zeynebim2020
@patruska
Kizlar evde wifi yi dondurduk o yuzden arada telden giriyorum pc den duzenleme yapinca sizi tabloya ekleyeceğim.
TUNA80
H M
@Bonus
Kizlar sizin tabloda hedefleriniz boş nerelerdesiniz :)
Wentworth 3 sezon kaldi ama yakinda donerimmüthiştir keyifli okumalar
bende aynı durumdayım.dönemsel olarak kitabı kenarda bırakıp dizi,puzzle yada elişlerine yöneliyorum.kendime hadi artık yeter bu kadar farklı tatlar diyene kadar. hangi dizi merak ettim.
Wentworth :) bu arada dun Benim.en iyi arkadasim diye yeni bi kitaba basladim fi yi simdilik kenara itmek zorunda kaldim cunku telefondan okumak istemedim serisini bugun siparia vermeyi dusunuyorum reel olarak okuyabilmek icin. Dun 35 sf okudumBende 1000kitap kullaniyorum iyi oluyor :)
Hoşgeldin eger bizimle olacaksan ilk sayfamizi okuyup bildirim yaparsan ekleyecegim seni de :)
Hoşgeldin ilk sayfamizi okuyup tam bildirim yaparsan tabi devamlı olacaksan seni de ekleyebilirim ilk sayfaya :)
Cok merak ettim hangi dizi? Ben de deli gibi Stranger Things in yeni sezoununu bekliyorum.
Hoşgeldin aramiza ilk sayfaya ekledim seni :)
iyi seyirler canım.baktım diziye şimdilik cepteWentworth 3 sezon kaldi ama yakinda donerim