- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, çok sevindim2 sayfa mesaj birikmiş hepsine döneceğim ama sizinle paylaşmam lazım Ben dün nişanlımın olduğu şehre o 1 kişilik kadroya atandım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah bilmediğim bir şehre gideceğim inşallah her şey güzel olur. 2017 den beri verdiğim emeğin karşılığını aldım çokkk şükür
Çok sevindim buna canım sen yazmayınca olumsuz bir cvp vermenden korkup soramadım bende. Bence çok güzel olacak sende çok çabuk alışacaksın.2 sayfa mesaj birikmiş hepsine döneceğim ama sizinle paylaşmam lazım Ben dün nişanlımın olduğu şehre o 1 kişilik kadroya atandım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah bilmediğim bir şehre gideceğim inşallah her şey güzel olur. 2017 den beri verdiğim emeğin karşılığını aldım çokkk şükür
2 sayfa mesaj birikmiş hepsine döneceğim ama sizinle paylaşmam lazım Ben dün nişanlımın olduğu şehre o 1 kişilik kadroya atandım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah bilmediğim bir şehre gideceğim inşallah her şey güzel olur. 2017 den beri verdiğim emeğin karşılığını aldım çokkk şükür
Hayırlı olsun, çok sevindim
Çok sevindim buna canım sen yazmayınca olumsuz bir cvp vermenden korkup soramadım bende. Bence çok güzel olacak sende çok çabuk alışacaksın.
Cokk teşekkür ederim insallah çabuk alışırım cok sagolunÇok sevindim gerçekten, hakkınızda en hayırlısı olsun
Çok sevindim canım.hayırlı olsun.2 sayfa mesaj birikmiş hepsine döneceğim ama sizinle paylaşmam lazım Ben dün nişanlımın olduğu şehre o 1 kişilik kadroya atandım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah bilmediğim bir şehre gideceğim inşallah her şey güzel olur. 2017 den beri verdiğim emeğin karşılığını aldım çokkk şükür
Çok teşekkür ederim artık daha rahat bir çalışma ortamım olacak diye düşünüyorum ne güzel kitaplar okurum stresim azalınca:)Çok sevindim canım.hayırlı olsun.
Çoook sevindim senin adına. İnşallah her şey gönlünce olur2 sayfa mesaj birikmiş hepsine döneceğim ama sizinle paylaşmam lazım Ben dün nişanlımın olduğu şehre o 1 kişilik kadroya atandım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah bilmediğim bir şehre gideceğim inşallah her şey güzel olur. 2017 den beri verdiğim emeğin karşılığını aldım çokkk şükür
Geçmiş olsun. Nazar değdirenin gözü çıksın derler ama sen nasıl öyle bir şeye maruz kaldın. Gözünü yorma canım. Umarım kalıcı bir hasar vermeden en kısa sürede iyileştiğin haberlerini bekliyorum.Sevinirken nazar degdi galiba kızlar gozumun kornea tabakasi sıyrılmış açılmış sert madde carpmasi sonucu.. görmede sıkıntım var net goremiyorum biraz bulanik insallah duzelecekmis
Ayy geçmiş olsun inşallah biranönce düzelirSevinirken nazar degdi galiba kızlar gozumun kornea tabakasi sıyrılmış açılmış sert madde carpmasi sonucu.. görmede sıkıntım var net goremiyorum biraz bulanik insallah duzelecekmis