Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bu kitabı okuduktan sonra uzun süre kendime gelemeyip yeni bir kitaba geçememiştim

Bazı yerleri okurken gerçekten duraksayıp düşünüyorum, devam etmeye psikolojim elveriyor mu diye. Çünkü sayfalar ilerledikçe hazmetmesi güç olan şeylerin sayısı katlanarak artıyor. Ara ara içimin sıkıştığı oluyor, ağlıyorum. Okurken çok etkilendiğim bir kitap olunca onu hemen okuyup başka bir şeylere başlama isteği içimde hep olmuştur... Sanıyorum ki bu yüzden kitap çok akıcı olmasına rağmen daha büyük bir uğraş verip bir çırpıda bitirmek istememin sebebi...

kitapzede kitapzede annem nasıl oldu canım dizinin üstünde sorun olmadan durabiliyor mu, yürümesi düzeldi mi? Bu arada sen istediğin yere geçiş yapabildin mi? 10 gün gibi bir müddet onun için araştırma yapıcam, başvuru yapıcam demiştin. Açıklandı mı sonuçlar?

kitapzede kitapzede annem nasıl oldu canım dizinin üstünde sorun olmadan durabiliyor mu, yürümesi düzeldi mi? Bu arada sen istediğin yere geçiş yapabildin mi? 10 gün gibi bir müddet onun için araştırma yapıcam, başvuru yapıcam demiştin. Açıklandı mı sonuçlar?
Annen yazıcaktım annem olmuş canım kusura bakma

Annem daha iyi canim yuruyor ama ağrılar tam olarak geçmedi cok fazla ödem olduo da tansiyon ilaci yapmış onu bıraktı uzun sure is yapınca agrisi artıyor insallah daha iyi olur .. tesekkur ederim :)
Benim de yarin açıklanacak diyorlar bakalim stresle bekliyorum valla ...

Annem daha iyi canim yuruyor ama ağrılar tam olarak geçmedi cok fazla ödem olduo da tansiyon ilaci yapmış onu bıraktı uzun sure is yapınca agrisi artıyor insallah daha iyi olur .. tesekkur ederim :)
Benim de yarin açıklanacak diyorlar bakalim stresle bekliyorum valla ...
Umarım bu yıl bittiğinde o da bütün ağrılarından kurtulur.
Hadi hayırlısı canım. İnşallah istediğin gibi bir sonucu yarın bizimle paylaşmanı hayal ediyorum. :KK68:

Normalde daha çok okurdum ama Doğumdan sonra ara vermiştim. Hamileyken çok okudum şimdi 2 küçük çocuklar bu kadar oluyor :) teşekkür ederim motive oldum yarın elimdeki kitabı bitireceğim inşallah 😊
Ne güzel. İki çocukla kitap okumaya zaman ayırabilmek bile büyük bir şey :) Ben de bekarken çok okurdum. Şimdi ancak işe gidip gelirken :)

Selamlar herkese:KK51:
Bin Muhteşem Güneş bitti. O kadar etkilendim ki bu kitaptan, son kelimesini okuduktan sonra birkaç dakika öylece gözlerimi kapatıp durdum, düşündüm. Kadın olmanın gelişmemiş ülkelerde ne gibi zorluklarının olduğunu, savaş dönemlerinde, baskı altında nasıl kapanlarda yaşama tutunduklarını, verilen onca kayıplara rağmen hala geride bir dal bulup onunla devam etme çabalarını, her türlü yobazlık ve şiddet karşısında çocukları uğruna neleri feda edebildiğini; bu kitap bana çok şey öğretti. Özellikle tüm kadınların okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Hayatta önümüze ne çıkarsa çıksın dimdik ayakta durabilmenin ve nasıl bir ortamda doğmuş olursak olalım, hangi şartlarda yaşadıysak yaşayalım "insan" kalabilmenin önemini çok iyi gözler önüne seriyor.
Bu güzel kitap ile birlikte Aralık ayında okumuş olduğum sayfa sayısı 1212 oluyor... Ilkokul numaramı tutturmuş olmam ise tamamen tesadüf. Herkese keyifli, bol okumalı günler :KK200:

Normalde daha çok okurdum ama Doğumdan sonra ara vermiştim. Hamileyken çok okudum şimdi 2 küçük çocuklar bu kadar oluyor :) teşekkür ederim motive oldum yarın elimdeki kitabı bitireceğim inşallah 😊

Aynen çocuklarla olmuyor ses yetiyor zaten. Onlar uyudumu biz pert oluyoruz.
Okumaya okumaya köreliyor insan.

Tüketim Toplumu'na başladım. Kitap sadece sosyolojiye ilgisi olanlar için değil; günümüzde özellikle genç nüfus olarak bizlerin maruz kaldığı dış etkilerin ve bu etkilere göre nasıl şekillendiğimizin altını çok güzel çizen bir kaynak niteliğinde. 31.sayfadayım, bugün fazla okuyamadım. Yatmadan birkaç sayfa daha okuyabilirim.

X