Kitap Okuma Günlüğü 📚

Selamlar,
Geçtiğimiz yıl tez yazma, okul bitirme çabaları derken çok sevdiğim kitap okuma alışkanlığımı kaybetmiştim. Ay başında toplu bir kitap alışverişi yaptım ve çok şükür tekrar kitap okumaya başladım. Şuan bu ayın dördüncü kitabına başladım: Bin Muhteşem Güneş, 111.sayfadayım. Bu ay toplamda 893 sayfa okumuşum. Aranıza katılmayı isterim, hem okumamın sürekliliği hem de sizin neler okuduğunuzu görmek için faydalı olacaktır :KK23:
Okuduklarım;
-Iyi Hissetmek Bir Seçimdir
-Günden Kalanlar
-Aspidistra
Kitaplığımda Okunacaklar;
-Suç ve Ceza
-Karamazov Kardeşler
-Sefiller (2cilt)
-Germinal
-Tüketim Toplumu
-Huzursuzluk

Selamlar,
Geçtiğimiz yıl tez yazma, okul bitirme çabaları derken çok sevdiğim kitap okuma alışkanlığımı kaybetmiştim. Ay başında toplu bir kitap alışverişi yaptım ve çok şükür tekrar kitap okumaya başladım. Şuan bu ayın dördüncü kitabına başladım: Bin Muhteşem Güneş, 111.sayfadayım. Bu ay toplamda 893 sayfa okumuşum. Aranıza katılmayı isterim, hem okumamın sürekliliği hem de sizin neler okuduğunuzu görmek için faydalı olacaktır :KK23:
Okuduklarım;
-Iyi Hissetmek Bir Seçimdir
-Günden Kalanlar
-Aspidistra
Kitaplığımda Okunacaklar;
-Suç ve Ceza
-Karamazov Kardeşler
-Sefiller (2cilt)
-Germinal
-Tüketim Toplumu
-Huzursuzluk
Harikasin cok sevindik hoşgeldin aramıza 😊

Sevginin ve Şiddetin Kaynağı 72/140 Aralık ayı toplam: 515 sayfa

Kitap çok zor ilerliyor. Bu hafta bitirip ben de yeni yıla yeni bir kitapla başlayacağım. :)

Bir Emir Sultan Romani "Gel sana aşki anlatayim" kitabini okuyorum.50.nci sayfsdayim.
308 sayfalik.

Küçük Mucizeler Dükkanı bitti. 460 sayfa
Aralık ayı toplam : 996 sayfa okudum

Yemi kitabım : Mucizeler Dükkanına Dönüş : 400 sayfa

Tekrardan merhabalar:KK37:
Bin Muhteşem Güneş'te 310. sayfadayım. Bugün 100 sayfaya yakın okumuşum, öğleden sonra evdeydim. Muhtemelen yatmadan da bir 50 sayfa okurum... Kitap 430 sayfa. Yarın bitirip yenisine geçerim. Umarım yılbaşına kadar bir kitap daha bitirebilirim...:kahve:

Baya güzel ilerliyorsun canım. Maşallah :) Öncesine göre fazlalaştı mı okumaların? Yoksa hep bu kadar okuyor muydun?
Normalde daha çok okurdum ama Doğumdan sonra ara vermiştim. Hamileyken çok okudum şimdi 2 küçük çocuklar bu kadar oluyor :) teşekkür ederim motive oldum yarın elimdeki kitabı bitireceğim inşallah 😊

Tekrardan merhabalar:KK37:
Bin Muhteşem Güneş'te 310. sayfadayım. Bugün 100 sayfaya yakın okumuşum, öğleden sonra evdeydim. Muhtemelen yatmadan da bir 50 sayfa okurum... Kitap 430 sayfa. Yarın bitirip yenisine geçerim. Umarım yılbaşına kadar bir kitap daha bitirebilirim...:kahve:
Bu kitabı okuduktan sonra uzun süre kendime gelemeyip yeni bir kitaba geçememiştim

X