- 24 Haziran 2015
- 6.160
- 20.201
Hahaha iyi valla ekleyim istersen :))))))))Rafadan tayfa 30 sayfa iyi mi :) kızlara okudum banane oda kitap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha iyi valla ekleyim istersen :))))))))Rafadan tayfa 30 sayfa iyi mi :) kızlara okudum banane oda kitap
Harikasin cok sevindik hoşgeldin aramızaSelamlar,
Geçtiğimiz yıl tez yazma, okul bitirme çabaları derken çok sevdiğim kitap okuma alışkanlığımı kaybetmiştim. Ay başında toplu bir kitap alışverişi yaptım ve çok şükür tekrar kitap okumaya başladım. Şuan bu ayın dördüncü kitabına başladım: Bin Muhteşem Güneş, 111.sayfadayım. Bu ay toplamda 893 sayfa okumuşum. Aranıza katılmayı isterim, hem okumamın sürekliliği hem de sizin neler okuduğunuzu görmek için faydalı olacaktır
Okuduklarım;
-Iyi Hissetmek Bir Seçimdir
-Günden Kalanlar
-Aspidistra
Kitaplığımda Okunacaklar;
-Suç ve Ceza
-Karamazov Kardeşler
-Sefiller (2cilt)
-Germinal
-Tüketim Toplumu
-Huzursuzluk
Koku filmini çok beğenmiştim eminim kitabı da çok güzeldirElimdeki kitaplar bittiğinde birkaç kitap almayı kararlaştırdım.
Açlık Oyunları serisi ve Koku...
Dün akşam Açlık Oyunları filmi vardı. Eminim kitabı çok daha güzeldir.
Baya güzel ilerliyorsun canım. Maşallah :) Öncesine göre fazlalaştı mı okumaların? Yoksa hep bu kadar okuyor muydun?17 sayfa okudum.
Aralık ayı toplam: 400 sayfa
Normalde daha çok okurdum ama Doğumdan sonra ara vermiştim. Hamileyken çok okudum şimdi 2 küçük çocuklar bu kadar oluyor :) teşekkür ederim motive oldum yarın elimdeki kitabı bitireceğim inşallahBaya güzel ilerliyorsun canım. Maşallah :) Öncesine göre fazlalaştı mı okumaların? Yoksa hep bu kadar okuyor muydun?
Bu kitabı okuduktan sonra uzun süre kendime gelemeyip yeni bir kitaba geçememiştimTekrardan merhabalar
Bin Muhteşem Güneş'te 310. sayfadayım. Bugün 100 sayfaya yakın okumuşum, öğleden sonra evdeydim. Muhtemelen yatmadan da bir 50 sayfa okurum... Kitap 430 sayfa. Yarın bitirip yenisine geçerim. Umarım yılbaşına kadar bir kitap daha bitirebilirim...