Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu akşam ilk isim sayfa sayilarini toparlamak bu ay kendimi muaf tuttum sizinle ilgilenecegim. Cok şükür atama dönemi bitti didikledim durdum neresi kac puan kimler yazdi yolu nasil vs vs hayırlısıyla sonuçlanır Insallah. Amasya çıksın diye dua ediyorum ...
Hayırlısı olsun canım.Umarım hedeflerine ulaşırsınBu akşam ilk isim sayfa sayilarini toparlamak bu ay kendimi muaf tuttum sizinle ilgilenecegim. Cok şükür atama dönemi bitti didikledim durdum neresi kac puan kimler yazdi yolu nasil vs vs hayırlısıyla sonuçlanır Insallah. Amasya çıksın diye dua ediyorum ...
İnşallah canım istediğin yere yerleşirsinBu akşam ilk isim sayfa sayilarini toparlamak bu ay kendimi muaf tuttum sizinle ilgilenecegim. Cok şükür atama dönemi bitti didikledim durdum neresi kac puan kimler yazdi yolu nasil vs vs hayırlısıyla sonuçlanır Insallah. Amasya çıksın diye dua ediyorum ...
Insallah gonlune gore bir yer olur canim.basarilarSenin icin de istediğin yer olur insallah ben de öyleyim.. hakkimizda hayirlisi olsun
Hoşgeldinn kitabını da bildirmişsin sayfa sayını bekliyorum :)selam, ne güzel topic, tam benim yerim
Kitabın ve sayfa sayın hani :)
İnş kuzum hem dilediğin gibi olsun hem hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım.Umarım hedeflerine ulaşırsın
İnşallah canım istediğin yere yerleşirsin
Aminn hepinize teşekkür ederim :) Biraz zor oldu ama herkesi güncelledim kendim hariç. Kendimi bu ayki sıralamaya almayacağım yine istediğim gibi geçmedi belirsizlikler beni çok yordu hakkımızda hayırlısı :)Insallah gonlune gore bir yer olur canim.basarilar
Kitabın ve sayfa sayın hani :)