Her kitabin bir ogüdü, her karsimiza cikan insanin da bize bir dersi vardir..Ne kadar güzel yazmışsın canım. Çok teşekkür ederim. Böyle birbirimizin hayatına dokunmamız gerçekten çok kıymetli :)
Ağlayacağımı anladığım an ortamdan kaçarım ben,Sorma ya. Aşırı egoya maruz kaldım. İğneleyici sözler çok canımı sıktı. Dilimi tutamadım. Gözyaşlarımı da tutamadım. Saçma sapan ağladım falan. Aslında bu kadar duygusal biri değilim ama böyle kriz ortamları hem evde hem işte olacaktır. Kendimi rahatlatmanın yollarını arıyorum.
Ben de kendimi kötü hissettim ama kendimi çabuk toparladım. Eğer cevap verseydim muhtemelen şimdi ortamda büyük bir elektrik olacak ve ben çok daha mutsuz olacaktım. Bir de yaşları büyük insanlara pek cevap veremiyorum ben.Ağlayacağımı anladığım an ortamdan kaçarım ben,
Bi de cvplarını verirsem rahatlarım
Susarsam kendi kendimi yerim
Büyüklerime ben de cvp veremem işte o zaman ağlarımBen de kendimi kötü hissettim ama kendimi çabuk toparladım. Eğer cevap verseydim muhtemelen şimdi ortamda büyük bir elektrik olacak ve ben çok daha mutsuz olacaktım. Bir de yaşları büyük insanlara pek cevap veremiyorum ben.
Ancak tabi ki iyi niyeti kullanmayı düşünmeyecekleri şekilde hakkımı da savunmaya çalışıyorum.
Evet ne yazık ki belli bir düşünce kalıbında oluyorlar ve 37 yaşında da olsan yeni yetme çocuk gözüyle bakıyolar. Onlar için senin ne kadar donanımlı olduğun hiç önemli olmuyor.Büyüklerime ben de cvp veremem işte o zaman ağlarımTartışamam da aslında ama düşüncemi söylemeye çalışırım da anlamak istemeyen her türlü anlamıyor zaten.
Öğretmensin galiba :) Kolay gelsin canım. Okumalara devam :)Bugün ise gidene kadar evdeyim simdi çamaşır yemek işlerini halledersem kitabimi okuyacağımyeni kalktim bugun ve yarin nobetciyim siz yazin gelemezsem cumartesi toparlarim :)
Çok isterdim öğretmen olmayı ama değilim ebeyim ben leyleklerle senkronize çalışıyorumÖğretmensin galiba :) Kolay gelsin canım. Okumalara devam :)
Çok güzel bir meslek. Sürekli meleklerle temas halindesin.Çok isterdim öğretmen olmayı ama değilim ebeyim ben leyleklerle senkronize çalışıyorum
Ben mimarım canım. Şantiyede çalışıyorum :) Toz toprak içinde gün geçiyor işte :)lafı açılmışken meslekleriniz neler kızlar ya da okuduğunuz bölümler
Ben mimarım canım. Şantiyede çalışıyorum :) Toz toprak içinde gün geçiyor işte :)
Aminn inşallahÇok güzel bir meslek. Sürekli meleklerle temas halindesin.Umarım bir gün sen de kendi meleğini kucağına alırsın.Ona kitaplar okursun :)