Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ne kadar güzel yazmışsın canım. Çok teşekkür ederim. Böyle birbirimizin hayatına dokunmamız gerçekten çok kıymetli :)
Her kitabin bir ogüdü, her karsimiza cikan insanin da bize bir dersi vardir..
Canli cansiz hersey insana birsey ögretir.
Gecen gün belgesel izliyorum diyorum Allahim nasil bi ahenk bu..
Nasil bir tasvir cizim.
Hayvanlarin ustundeki desenler cizgiler
Yasam mucadeleleri.. hicbir bir tecrubesi olmadan yeni dogan hayvanlarin diģerleri gibi hareket etmeleri. Yani insanda cok meziyet var kullanamiyoruz Rabbim bize idrak versin:) ögrenelim hep paylasalim hep

Ağlayacağımı anladığım an ortamdan kaçarım ben,
Bi de cvplarını verirsem rahatlarım
Susarsam kendi kendimi yerim

Ağlayacağımı anladığım an ortamdan kaçarım ben,
Bi de cvplarını verirsem rahatlarım
Susarsam kendi kendimi yerim
Ben de kendimi kötü hissettim ama kendimi çabuk toparladım. Eğer cevap verseydim muhtemelen şimdi ortamda büyük bir elektrik olacak ve ben çok daha mutsuz olacaktım. Bir de yaşları büyük insanlara pek cevap veremiyorum ben.
Ancak tabi ki iyi niyeti kullanmayı düşünmeyecekleri şekilde hakkımı da savunmaya çalışıyorum.

selamlar. oblomova bir türlü başlayamadım. yanıma aldığım gibi kaldı, fırsat oluşturamadım. ancak önsözüne başlamıştım devamı gelir inşallah.

Büyüklerime ben de cvp veremem işte o zaman ağlarım Tartışamam da aslında ama düşüncemi söylemeye çalışırım da anlamak istemeyen her türlü anlamıyor zaten.

Büyüklerime ben de cvp veremem işte o zaman ağlarım Tartışamam da aslında ama düşüncemi söylemeye çalışırım da anlamak istemeyen her türlü anlamıyor zaten.
Evet ne yazık ki belli bir düşünce kalıbında oluyorlar ve 37 yaşında da olsan yeni yetme çocuk gözüyle bakıyolar. Onlar için senin ne kadar donanımlı olduğun hiç önemli olmuyor.

Alışkanlıkların Gücü 309/409 39 sayfa okudum.
Aralık ayı toplam sayfa sayısı: 132 sayfa

Bugün ise gidene kadar evdeyim simdi çamaşır yemek işlerini halledersem kitabimi okuyacağım yeni kalktim bugun ve yarin nobetciyim siz yazin gelemezsem cumartesi toparlarim :)
Öğretmensin galiba :) Kolay gelsin canım. Okumalara devam :)

Ben modelistlik okudum
Bi sure calistim biraktim. Iktisat okudum sora ticaretle ugrastik babamla uzun sure calistik evlenince baska sehire gelince oda bitti tabi.
Hayirlisi:)
Bu aralar misafir gelen giden cok okuyamadim ama bugun yine baslicam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…