- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Bu iki kitap bu ay bitenler:Kızlar sizlerden isteğim ilk sayfada adınıza karşılık gelen kitaplar doğru mu kontrol etmeniz kaç kitap okuduk onları da takip ederim doğru olursa
Tebrikler arkadaslar.KASIM AYINDA TOPLAM 5017 SAYFA KİTAP OKUDUK
1. 764 sayfa ile @ucukgenclik Tebrikler
2. 654 sayfa ile @ciseak77 Tebrikler
3. 652 sayfa ile @meryemceeee4141 Tebrikler
Herkesi tebrik ediyorum. Biz harika bir takımız bu ay sizler sayesinde burda bir sürü sayfalar aktı gitti. Ben hedefe ulaşamasam da çok mutluyum burda birlikte olmaktan iyi ki varız, iyi ki okuyan kadınlarız!
KASIM AYINDA TOPLAM 5017 SAYFA KİTAP OKUDUK
1. 764 sayfa ile @ucukgenclik Tebrikler
2. 654 sayfa ile @ciseak77 Tebrikler
3. 652 sayfa ile @meryemceeee4141 Tebrikler
Herkesi tebrik ediyorum. Biz harika bir takımız bu ay sizler sayesinde burda bir sürü sayfalar aktı gitti. Ben hedefe ulaşamasam da çok mutluyum burda birlikte olmaktan iyi ki varız, iyi ki okuyan kadınlarız!
Cix bende benceBirdahakine 1. Lik bendee inşallah
Merhabalar
1 Aralık itibariyle yeni kitabıma başlamak istiyorum bende.
Hali hazırda elimde Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna var, çok beğendiğim söylenemez, bir an önce bitirmek istiyorum.
Tess Gerritsen e devam edicem en iyisi.
İkiz Bedenler - Tess Gerritsen e başlıyorum.
Tess den sonra sarmadı sanırım, polisiyeden sonra sakin geldi :)bayılıyorum kürk mantolu madonna ya. neden beğenmediniz acaba? duygularınızı merak ettim
Hadii bakalıımmCix bende bence
Kismet bakalim:))
Okumanın kusuru olur mu hiccSlmlar 15 sayfa okudum bugün.
Kızlar 2 küçük çocuk var ve çalışıyorum size göre çok az okuyorumama bu koşullarda bu kadar oluyor. Kusura bakmayın
Hoşgeldin aramızaLinnea Dunne - 78 Sayfa ❤
Bu ay en az 5 kitap okuma planım var.
Hepinize iyi okumalar dilerim.
Cooookk tatli hem de
Offf tıvaylayt mı çok severimEvveeet Türkiyede şuan 1:35 olabilir ama Burda daha 23:35oyüzden ayın ilk gününde 88 sayfa eklenebilir "Carol gömülmeden" Bi bitemedi kitap ya 400 sayfalık kitap ben ortasında flnım bitmeden başka başlamakta istemiyorum Bi kaç güne biter inşallah burada kitapzede nikin çok iyi ya aklıma "Twilight" geliyor
Görücc görüccc:))Hadii bakalıımmgörüccüüüss
Olsun onemli olan istikrarli olmak.Slmlar 15 sayfa okudum bugün.
Kızlar 2 küçük çocuk var ve çalışıyorum size göre çok az okuyorumama bu koşullarda bu kadar oluyor. Kusura bakmayın