Kitap Okuma Günlüğü 📚

Kızlar sizlerden isteğim ilk sayfada adınıza karşılık gelen kitaplar doğru mu kontrol etmeniz kaç kitap okuduk onları da takip ederim doğru olursa
Bu iki kitap bu ay bitenler:
Tess Gerritsen _ Kayıp Kızlar
Tess Gerritsen _ Mefisto Kulübü
Bu kitapta bu ayki başarısızlığım bitmeyip bir sonraki aya devreden:
İlber Ortaylı _ Türkiye'nin Yakın Tarihi

Tebrikler arkadaslar.

Birdahakine 1. Lik bendee inşallah

Merhabalar
1 Aralık itibariyle yeni kitabıma başlamak istiyorum bende.
Hali hazırda elimde Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna var, çok beğendiğim söylenemez, bir an önce bitirmek istiyorum.
Tess Gerritsen e devam edicem en iyisi.
İkiz Bedenler - Tess Gerritsen e başlıyorum.

bayılıyorum kürk mantolu madonna ya. neden beğenmediniz acaba? duygularınızı merak ettim

Slmlar 15 sayfa okudum bugün.
Kızlar 2 küçük çocuk var ve çalışıyorum size göre çok az okuyorum ama bu koşullarda bu kadar oluyor. Kusura bakmayın

Slmlar 15 sayfa okudum bugün.
Kızlar 2 küçük çocuk var ve çalışıyorum size göre çok az okuyorum ama bu koşullarda bu kadar oluyor. Kusura bakmayın
Okumanın kusuru olur mu hicc sayfa sahibi olarak ben de yetişemiyorum hızlarına maşallah
Linnea Dunne - 78 Sayfa ❤
Bu ay en az 5 kitap okuma planım var.
Hepinize iyi okumalar dilerim.
Hoşgeldin aramıza
Cooookk tatli hem de

Evveeet Türkiyede şuan 1:35 olabilir ama Burda daha 23:35 oyüzden ayın ilk gününde 88 sayfa eklenebilir "Carol gömülmeden" Bi bitemedi kitap ya 400 sayfalık kitap ben ortasında flnım bitmeden başka başlamakta istemiyorum Bi kaç güne biter inşallah burada kitapzede nikin çok iyi ya aklıma "Twilight" geliyor

Offf tıvaylayt mı çok severim

Günaydın herkese;
Yoğun ve koşturmacalı bir pazartesi sabahından merhaba :) Öğle tatili gelsin de kitabımı alıp biraz keyif yapayım derdindeyim :)

Alışkanlıkların gücü 198/409
Aralık ayını 21 sayfa ile açmış bulunmaktayım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…