Kitap Okuma Günlüğü 📚

tatlı tesadüf bitti. toplamda 464 syf ydı. serinin ilk 2 kitabı gibi bu da su gibi akıp giden bir kurguya sahipti. özellikle okuyamama dönemlerinde kurtarıcı olabilir.

şimdi de oblomov a başlıyorum. hatta başlamak için can atıyorum diyebilirim

belirtmeyi unutmuşum, aralık ayına 360 syf ile başlamış oldum. bunları not etmem lazım sanırım sürekli unutuyorum

Bugün sabah kitabımda Londra metrosunda geçen bir yangın felaketiyle ilgili bir bölüm okuyordum. Şans eseri metrodaydım. Ne kendimi kitap okumadan alabildim, ne metrodan çıkabildim. İneceğim duraktan koşa koşa dışarı çıktım. 400 sayfalık kitapta nasıl denk geldi. Bundan sonra alınan güvenlik önlemlerine daha çok dikkat edeceğim galiba :)

çok fena olmuş

Bu aralar işte bazı meselerle uğraşıyorum. Bu nedenle öğle tatilimde kitabımı alıp köşeme çekilmek yerine güvendiğim arkadaşlarıma içimi dökmek daha cazip geldi. Aslında insanın iş hayatında böyle sıkıntılı zamanları başkalarına anlatmaktansa kendini kitap okuyarak rahatlatması daha uygun.
Bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım.

Sen de olayın hararetiyle konuşup sonra pişman olanlardan mısın ya kendimi baya törpüledim ama hala arada tutamıyorum kendimi

Sen de olayın hararetiyle konuşup sonra pişman olanlardan mısın ya kendimi baya törpüledim ama hala arada tutamıyorum kendimi
Sorma ya. Aşırı egoya maruz kaldım. İğneleyici sözler çok canımı sıktı. Dilimi tutamadım. Gözyaşlarımı da tutamadım. Saçma sapan ağladım falan. Aslında bu kadar duygusal biri değilim ama böyle kriz ortamları hem evde hem işte olacaktır. Kendimi rahatlatmanın yollarını arıyorum.

Olsun yaa pismanlik duyma.. o an gerekliymis yasanmis.. bazen boyle seyler oluyor keske deme bence.. baz3n şaşkin olabiliriz geri silkeleniriz evvelallah:)

Olsun yaa pismanlik duyma.. o an gerekliymis yasanmis.. bazen boyle seyler oluyor keske deme bence.. baz3n şaşkin olabiliriz geri silkeleniriz evvelallah:)
Aynen öyle canım. Pişmanlık veya uzun süreli depresif hallere çok zamanım olmuyor zaten. Çalışan, anne ve eş olarak sorumluluklar sürekli olarak güçlü kalmaya zorluyor bizi :) Bekarken böyle durumlarda kitaplara sığınırdım. Yine aynısını yapacağım :)

Benimde kitab okudukca ufkum genisliyor..
Cok roman yerine bilgi ve kisisel gelisim amacli okurum kitablari genelde arada roman sokarim cunku hayat zaten bi flim.. kendi filmimizi cekiyoruz buna cikis yollarinida bana katki saglayacak kitablarda buluyorum:)
Yani insan 30 bin hucreye sahipken sadece 3 binini kullanabiliyormus dusün. Aslinda insan denilen varlik sonsuz engin.. at guzel seyleri faydalari seyleri dolsun seni tamamlasin.
Ne bilim ufak seylere takilarak onumüze set cekiyoruz.. aslinda hemen es gecmek lazm.
Insallah daha iyi bir insan eş evlat anne arkadaş komşu sirdaş olabiliriz.. :)

Ne kadar güzel yazmışsın canım. Çok teşekkür ederim. Böyle birbirimizin hayatına dokunmamız gerçekten çok kıymetli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…