Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebelik guzeldir ya.. sonradan istedim o mesleģi cok eģlenceli bi meslek bebislerle :))Aminn inşallah
Guzel yanları da var zor yanları da :) ben şimdi nöbetten çıkacağım evde uyuyup akşama yeniden geleceğim yani düzensiz bir yaşam...Ebelik guzeldir ya.. sonradan istedim o mesleģi cok eģlenceli bi meslek bebislerle :))
Saģlik sektöru zor.. allah kolaylik versin.Guzel yanları da var zor yanları da :) ben şimdi nöbetten çıkacağım evde uyuyup akşama yeniden geleceğim yani düzensiz bir yaşam...
Eğlenceli tarafları var tabi, ama kışın pek çekilmiyo :)inanılmaz eğlencelidir ama değil mi
kitap hakkındaki yorumun nedir:)Bugün Alışkanlıkların Gücü kitabını bitirdim. Okunan sayfa sayısı: 100
Aralık ayı toplam: 232 sayfa
Yeni kitabıma öğle tatilimde başlayacağım: Muazzez İlmiye Çığ/ Gılgameş 86 sayfa
Daha önce Gılgameş Destanını başka bir yazarın anlatımıyla okumuştum. Tavsiye edilir :)
Alışkanlıkların Gücü adlı kitap açıkçası benim bazı şeylerin farkına varmamı sağlayan bir kitap oldu. Değiştirmek istediğim alışkanlıkların üstesinden nasıl geleceğimi ve yeni alışkanlıklar edineceğimi öğrendim. Yaptığım hataları nasıl analiz edeceğimi de :) Önümüzdeki günlerde bunları uygulamaya daha çok dikkat edeceğim.kitap hakkındaki yorumun nedir:)
Eleme bitti.Yeni başladığım kitabım "Yüreğime Dokunan Eller" - 194 sayfa okudum şimdii Mastercheff zamanı
Çok güzel ben çok isterdim :)oblomov-81
ben de öğretmenim
Aminn cümlemize...Saģlik sektöru zor.. allah kolaylik versin.
Fatimai Zehra adli kitabimin 100.ncu sayfasindayim.
Kızlar çok süratliler valla :)Toplam 102 sayfa okundu.
İlk haftada 725 sayfa bitiren var