Kitap Okuma Günlüğü 📚

Az seçilen yol 105/324
Bugün 20 sayfa okundu.

Bugün 115 sayfa okudum fakat kitabı bitirmeye çalışıyorum. Cidden roman gibi değilmiş bu tarz kitaplar bir insan aynı paragrafı 2 kez okur mu! 1955 yılındaki yağmalama yüzünden varlık vergisinin ortaya atılması hiç bilmiyordum.

Bugün 115 sayfa okudum fakat kitabı bitirmeye çalışıyorum. Cidden roman gibi değilmiş bu tarz kitaplar bir insan aynı paragrafı 2 kez okur mu! 1955 yılındaki yağmalama yüzünden varlık vergisinin ortaya atılması hiç bilmiyordum.
Şuan toplam 154 sayfa oldu bu gece bu kitap bitmedi. Hayalime ulaşamadım bu ay. :mad:
İyi geceler kızlar. Bir sonraki aya kitap devroldu hiç sevmiyorum bu durumu. :KK61:

Merhaba. Bu konuyu yeni buldum. Bundan sonra sık sık yazacağım. Aktif başka kitap okuma sayfaları var mı? O konu başlıklarını da benimle paylaşırsanız sevinirim:) İyi geceler ❤️

Günaydın, nasılsın bu sabah? :KK68:
iyiyim canım sen nasılsın ? :)

Şuan toplam 154 sayfa oldu bu gece bu kitap bitmedi. Hayalime ulaşamadım bu ay. :mad:
İyi geceler kızlar. Bir sonraki aya kitap devroldu hiç sevmiyorum bu durumu. :KK61:
Benim de kitabımın son 40 sayfası kalmıştı ama bugun nöbetten çıkınca eve geldim 2 haftadır evde yoktum tabi temilzik çamaşır yemek derken pilim bitti vakit kalmadı ve devrediyor kitabım kaldı ki kasım ayında 1 kitap bile bitirememiş oldum bu devirle canım sıkkın ama aralık ayına umutlu başlıyorum.
Merhaba. Bu konuyu yeni buldum. Bundan sonra sık sık yazacağım. Aktif başka kitap okuma sayfaları var mı? O konu başlıklarını da benimle paylaşırsanız sevinirim:) İyi geceler ❤
Hoşgeldin başka aktif var mı bilmiyorum buraya ve zayıflama yarışına anca yetişiyorum ben :)

iyiyim canım sen nasılsın ? :)

Benim de kitabımın son 40 sayfası kalmıştı ama bugun nöbetten çıkınca eve geldim 2 haftadır evde yoktum tabi temilzik çamaşır yemek derken pilim bitti vakit kalmadı ve devrediyor kitabım kaldı ki kasım ayında 1 kitap bile bitirememiş oldum bu devirle canım sıkkın ama aralık ayına umutlu başlıyorum.

Hoşgeldin başka aktif var mı bilmiyorum buraya ve zayıflama yarışına anca yetişiyorum ben :)
Bende bu ay üç kitap bitirmeyi planlıyordum. Zaten burada kitapları baştan paylaşmıştım. Çevirenlerin oyunu yüzünden planım aksadı. Haftada bir kitap bile bitiremiyor olmak üzüyor beni.
Annen dizinden operasyon geçirdi. Sen zor günler atlattın. Bense hafta içi dizi izlicem diye okumadım bu yüzden kızıyorum kendime.
Bu arada bende iyiyim canım. 😁

KASIM AYINDA TOPLAM 5017 SAYFA KİTAP OKUDUK :KK200: :KK36:
1. 764 sayfa ile @ucukgenclik Tebrikler :sampiyon:
2. 654 sayfa ile @ciseak77 Tebrikler :KK37:
3. 652 sayfa ile @meryemceeee4141 Tebrikler:KK37:

Herkesi tebrik ediyorum. Biz harika bir takımız bu ay sizler sayesinde burda bir sürü sayfalar aktı gitti. Ben hedefe ulaşamasam da çok mutluyum burda birlikte olmaktan iyi ki varız, iyi ki okuyan kadınlarız! :KK200:

Bende bu ay üç kitap bitirmeyi planlıyordum. Zaten burada kitapları baştan paylaşmıştım. Çevirenlerin oyunu yüzünden planım aksadı. Haftada bir kitap bile bitiremiyor olmak üzüyor beni.
Annen dizinden operasyon geçirdi. Sen zor günler atlattın. Bense hafta içi dizi izlicem diye okumadım bu yüzden kızıyorum kendime.
Bu arada bende iyiyim canım. 😁
Yine de birincimiz geçen ay olduğu gibi sensin ve harikasın tebrikler :)
223 syf okumuşum topiğe girdim gireli. 9 aydır aralıklarla kitap kapağını sadece "açmak"tan öteye gidemeyen ben için inanılmaz bir olay bu. çok sevinçliyim :KK49:
Ben de sevindim hem senin adına hem kendi adıma :)

Herkesi tebrik ediyorum. Biz harika bir takımız bu ay sizler sayesinde burda bir sürü sayfalar aktı gitti. Ben hedefe ulaşamasam da çok mutluyum burda birlikte olmaktan iyi ki varız, iyi ki okuyan kadınlarız! :KK200:
Tebrikler arkadaşlar 🥳🥳🥳❤️❤️❤️

hepinizi kutlarım! dilerim topiğe katılım daha fazla olur ve daha fazla sayfa eritiriz :) tabii ki önemli olan kaç kitap ve sayfa okuduğu değil ama elde edilen başarının verdiği haz su götürmez bir gerçek :KK51:

Yine de birincimiz geçen ay olduğu gibi sensin ve harikasın tebrikler :)

Ben de sevindim hem senin adına hem kendi adıma :)
Tesekkur ederim kitapzede kitapzede ellerine sağlık. :KK200::KK22:
Kızlar annemle yarışsak benim birinci olmam imkansızdı. Ayda okuduğum kitabı o bir hafta dolmadan bitiriyor. Sizlerde bunu yapabilirsiniz. Daha fazla okuyalım, daha çok bilgi sahibi olalım. :KK68: :KK15:

X