- 24 Haziran 2015
- 6.160
- 20.201
Bendee o zaman yolum 1 saat surerdi ne kitaplar bitirirdim hemen simdi olmuyorOkula giderken bende hep otobüste okurdum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendee o zaman yolum 1 saat surerdi ne kitaplar bitirirdim hemen simdi olmuyorOkula giderken bende hep otobüste okurdum.
Yaşlanıyoruz. İş stresi yaşam stresi kötü etkiliyor ister istemez.Bendee o zaman yolum 1 saat surerdi ne kitaplar bitirirdim hemen simdi olmuyor
Hemen ekliyorummmslm kızlar
3.Kasım - Teftiş - 10 sayfa
4.Kasım - Teftiş - 29 sayfa
Kitap baya karışık gibi pek sarmadı gibi ama yinede okuyup bitircem belkii daha ilerde heycanlanır
Tabi ki hoşgeldinn :)Merhaba arkadaslar evlilik 2cocuk derken ben kendimdeb gecip en sevdigim seyleride birakmisim. Artik bi silkelenip ben olmaliyim dedigim gunlerde tekrar duzenli kitap okumak istiyorum. Beni de araniza alirsaniz sevinirim
O zaman taze bitirdigim kitapla baslamak istiyorum. Iclal aydin 3kiz kardesi bitirmistim daha once. Onun devami olan 'kalbimin can mayası' ni okudum. Üc kiz kardesi daha cok begendim ama.Tabi ki hoşgeldinn :)
Şİmdi ne okuyorsun :)O zaman taze bitirdigim kitapla baslamak istiyorum. Iclal aydin 3kiz kardesi bitirmistim daha once. Onun devami olan 'kalbimin can mayası' ni okudum. Üc kiz kardesi daha cok begendim ama.
Yazılı:)) kitap bu aksam bitti. Yarin baslarim artik yenisine. Ogrencilerin sinav kagitlarini okuyorum simdiŞİmdi ne okuyorsun :)
Kolay gelsin. Aramıza hoşgeldiniz.Yazılı:)) kitap bu aksam bitti. Yarin baslarim artik yenisine. Ogrencilerin sinav kagitlarini okuyorum simdi
Tesekkur ederim.Kolay gelsin. Aramıza hoşgeldiniz.
kitap çok güzel tavsiye ederim:)ben iki defa okudum :)Bugun sinan akyüz şahika ile feraye ye baslıcam. Artik kac sayfa okursan yazarim size de
kitap çok güzel tavsiye ederim:)ben iki defa okudum :)Bugun sinan akyüz şahika ile feraye ye baslıcam. Artik kac sayfa okursan yazarim size de
Bugun okulda baslarim insallah. Kitapligimda okumadigim kitaplardan. Daha dogrusu aldigim donemlerde ogluma hamileydim ilk aylar mide bulantisi yogun. Ben bastirip unuturum umuduyla kitap okumaya calisiyorum sonra bi farkettim ki kitaplardan da midem bulaniyoo dönem okuyamamistim bu kitabi. Basladim oylece kaldikitap çok güzel tavsiye ederim:)ben iki defa okudum :)
Roman tarzı ise d&r, kitap yurdu. Sınav kitaplarını kitapseç, yargı. Babil'de iyidir hem 50 lira üstüne not defteri gibi hediyeleri oluyordu.Arkadaslar hangi siteden kitap aliyorsunuz. Kitap yurdunu tercih ediyorum genelde bende
Tesekkur ederim canim. Kitap listemi yapip siparis vereyim insalalhRoman tarzı ise d&r, kitap yurdu. Sınav kitaplarını kitapseç, yargı. Babil'de iyidir hem 50 lira üstüne not defteri gibi hediyeleri oluyordu.