- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.225
Mm anladım.Kütüphaneye gidersem haftanın bir günü gidiyorum, canım. O da farklı bir ortam olsun diye. Ben sabah kedimi beslemek için 5.00_5.30 arası uyanıyorum. Kedim uyumazsa sabah 7.30 'a kadar uykum gelene kadar çalışıyorum. Sonra biraz uyuyup uyanıyorum. İki saat çalışıyorum 12 gibi kahvaltı yapıyorum. 13.30'dan 17.00'ye kadar tekrar çalışmaya oturuyorum. Annemler erken yatarda uykum kaçarsa uykum gelene kadar çalışıyorum. Saatli program yaptığımda adım adım başaramadım. Fakat bugün şu konu bitiricem tarzı planlar yapıyorum.
Haftalık çizelge bulmuştum netten onu uygulamaya çalışıyorum dört aylık bir program canım.
Geçmiş olsun sağlık her şeyden önemliCanım merhaba
Biraz hastalandım hastane sürecim oldu tomografi falan çekildim çok şükür temiz çıktı
Her gün en az 10 sayfa okudum aslında uyumadan önce alışkanlığım
Ama haklısın yazmadığım için hatalıyım
Bugünden sonra hiç aksatmayacağım söz veriyorum
Aynen öyle bir de ben bazı günler çalışıyorum o yüzden çalıştığımı unutup önceki çalıştığımı tekrar ediyorum dahada yorucu oluyor.Mm anladım.Allah kolaylık versin ya şu Sınav süreçleri çok sıkıntı.
Aslında kişiden kişiye değişiyor ama bende evde başlarda iyi gidiyor diyorum sonra tüm motivasyonum gidiyor.Universitemin kütüphanesine gidiyorum.ama bazen ordan da verim alamıyorum.
Zorlu süreçler ya
Zaten tekrar hep olmalı ya o yüzden gayet normal içini rahat tutAynen öyle bir de ben bazı günler çalışıyorum o yüzden çalıştığımı unutup önceki çalıştığımı tekrar ediyorum dahada yorucu oluyor.
Teşekkür ederim çok sağolunGeçmiş olsun sağlık her şeyden önemli
O yüzden çok yavaş ilerliyorumZaten tekrar hep olmalı ya o yüzden gayet normal içini rahat tut
Hmmm ama zmaaninizi da iyi kontrol edin gerçekten zaman çok hızlı geçiyor bir bakmışsınız sınav gelmişO yüzden çok yavaş ilerliyorum
Yanlış anlamayın amacım moralinizi bozmak değil aksine insan zamanin farkina varmıyor.O yüzden çok yavaş ilerliyorum
Ayy çok zor oluyor kpss ile. Ama kesinlinle faydasini görürsün hız konusunda . Simdiden başarılar :)Ksuura bakmayin ya ben şu KPSS ye şu aralar çok odaklanmaktan kitap okumayı boşvermisim
Okucam inşaalalh.
Rica ederimmTeşekkür ederim, canım. Ellerine sağlık emeğine sağlık
Cokk gecmis olsun sağlıktan önemlisi yok sen iyi ol sonra gel tabi hepCanım merhaba
Biraz hastalandım hastane sürecim oldu tomografi falan çekildim çok şükür temiz çıktı
Her gün en az 10 sayfa okudum aslında uyumadan önce alışkanlığım
Ama haklısın yazmadığım için hatalıyım
Bugünden sonra hiç aksatmayacağım söz veriyorum
İnşaallah ya .ama bizlerde ki en büyük hata kıtap okumayı sanki bir zorunluluk olarak görmemiz....Ben birde hızlı okuma uygulaması satın aldım play Store'dan.Ayy çok zor oluyor kpss ile. Ama kesinlinle faydasini görürsün hız konusunda . Simdiden başarılar :)
Ben az sonra işe gidecegimSlm kızlarbugün hava tam kitap okumalık
Belki zihnen kitabı sevmemişsindir. Ya da yavaş ilerleyen bir kitaptır. Sıkma canını bugün bir sayfa okursun yarın 100 sayfa o yüzden takma kafana benimde öyle olduğu zamanlar oluyor bazen hayat istediğimiz gibi gitmiyor.Rica ederimmben bu aralar okuamıyorum ve hic bir sebep de yok anlamadim. Kitabi da sevdim açıkçası niye böyle bilmiyorum ...
Cokk gecmis olsun sağlıktan önemlisi yok sen iyi ol sonra gel tabi hep
Çalışınca normal canım. Ben o zamanlarda sabah okuyordum kitabın sonrasını merak ettiğim içinBen az sonra işe gidecegimevde kalıp kendime gelmem lazım okumak bile beni yoruyor bu aralar..
Simdi yolda okuyacagim gidene kadar bakalim yer bulursam :)Çalışınca normal canım. Ben o zamanlarda sabah okuyordum kitabın sonrasını merak ettiğim için
Bende o yüzden her fırsat bulduğumda bir soru bir sayfa deyip çalışıyorum. Biliyorum canım. Bazı kişiler konuları bitirdi tekrara başladı ben daha bitiremedim gerideyim hem de çok of offf ama içimi karartmıyorumki moralim bozulmasın diye.Hmmm ama zmaaninizi da iyi kontrol edin gerçekten zaman çok hızlı geçiyor bir bakmışsınız sınav gelmiş
Okula giderken bende hep otobüste okurdum.Simdi yolda okuyacagim gidene kadar bakalim yer bulursam :)