- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 31
Yeni mi başladın canım. Aklıma damızlık kızın öyküsü geldi biran. Yorumlarını şimdiden merak ediyorum.1.Kasım -
Teftiş - 96 sayfa
Yeni başladım evet bakalım biraz karışık gibi amaYeni mi başladın canım. Aklıma damızlık kızın öyküsü geldi biran. Yorumlarını şimdiden merak ediyorum.
Merak ettim bunlarıı yorumlarsın okurum bende belkiBu ay okumayı planladığım kitaplarım
Ksuura bakmayin ya ben şu KPSS ye şu aralar çok odaklanmaktan kitap okumayı boşvermisimrosebatum ve S selametle66 aylık 150 sayfanın altındasınız. Sonraki ay böyle olursa ve gelmezseniz listeden çıkaracağım malesef.
Canım ben de şuan hem kpss hem de yds ye çalışıyorum. Kendimce bir plan yaptım. Ona göre kitaplarımı düzene sokuyorum. Bu şekilde yaparsan hayatında her şey daha düzenli olur.Ksuura bakmayin ya ben şu KPSS ye şu aralar çok odaklanmaktan kitap okumayı boşvermisim
Okucam inşaalalh.
İkisi polisiye cinayet romanı en sevdiğim.Merak ettim bunlarıı yorumlarsın okurum bende belki
Teşekkür ederim, canım. Ellerine sağlık emeğine sağlık
Yaa hiç sormayın ben hiç düzene oturtamadimCanım ben de şuan hem kpss hem de yds ye çalışıyorum. Kendimce bir plan yaptım. Ona göre kitaplarımı düzene sokuyorum. Bu şekilde yaparsan hayatında her şey daha düzenli olur.
Kütüphaneye gidersem haftanın bir günü gidiyorum, canım. O da farklı bir ortam olsun diye. Ben sabah kedimi beslemek için 5.00_5.30 arası uyanıyorum. Kedim uyumazsa sabah 7.30 'a kadar uykum gelene kadar çalışıyorum. Sonra biraz uyuyup uyanıyorum. İki saat çalışıyorum 12 gibi kahvaltı yapıyorum. 13.30'dan 17.00'ye kadar tekrar çalışmaya oturuyorum. Annemler erken yatarda uykum kaçarsa uykum gelene kadar çalışıyorum. Saatli program yaptığımda adım adım başaramadım. Fakat bugün şu konu bitiricem tarzı planlar yapıyorum.Yaa hiç sormayın ben hiç düzene oturtamadimaslında sabahları bir erken uyanıyorum bir geç
Siz kpss ye evde mi kütüphanede mi çalışıyorsunuz?
Canım merhabarosebatum ve S selametle66 aylık 150 sayfanın altındasınız. Sonraki ay böyle olursa ve gelmezseniz listeden çıkaracağım malesef.