Kitap Okuma Günlüğü 📚

Canım ben de şuan hem kpss hem de yds ye çalışıyorum. Kendimce bir plan yaptım. Ona göre kitaplarımı düzene sokuyorum. Bu şekilde yaparsan hayatında her şey daha düzenli olur.
Yaa hiç sormayın ben hiç düzene oturtamadim aslında sabahları bir erken uyanıyorum bir geç
Siz kpss ye evde mi kütüphanede mi çalışıyorsunuz?

Yaa hiç sormayın ben hiç düzene oturtamadim aslında sabahları bir erken uyanıyorum bir geç
Siz kpss ye evde mi kütüphanede mi çalışıyorsunuz?
Kütüphaneye gidersem haftanın bir günü gidiyorum, canım. O da farklı bir ortam olsun diye. Ben sabah kedimi beslemek için 5.00_5.30 arası uyanıyorum. Kedim uyumazsa sabah 7.30 'a kadar uykum gelene kadar çalışıyorum. Sonra biraz uyuyup uyanıyorum. İki saat çalışıyorum 12 gibi kahvaltı yapıyorum. 13.30'dan 17.00'ye kadar tekrar çalışmaya oturuyorum. Annemler erken yatarda uykum kaçarsa uykum gelene kadar çalışıyorum. Saatli program yaptığımda adım adım başaramadım. Fakat bugün şu konu bitiricem tarzı planlar yapıyorum.
Haftalık çizelge bulmuştum netten onu uygulamaya çalışıyorum dört aylık bir program canım.

rosebatum ve S selametle66 aylık 150 sayfanın altındasınız. Sonraki ay böyle olursa ve gelmezseniz listeden çıkaracağım malesef.
Canım merhaba
Biraz hastalandım hastane sürecim oldu tomografi falan çekildim çok şükür temiz çıktı
Her gün en az 10 sayfa okudum aslında uyumadan önce alışkanlığım
Ama haklısın yazmadığım için hatalıyım
Bugünden sonra hiç aksatmayacağım söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…