Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesaj üzerinden herkese yazmış olayım :) İşlerin yoğunlaşması beni çok yoruyor malesef o yüzden izin günlerimde zorlanıyorum. İki gündür evdeyim ama çok şiddetli bel ağrım var bilgisayar başında çok uzun kalamıyorum o yüzden epeydir yağamadığım güncellemeleri yaptım bugün ama az sonra çıkacağım yine. Yarın yine nöbet günüm.kitapzede canım, uzun süredir senin varlığını görmüyorum. Bir sorun bir problem yok dimi?
Canım, koronavirüsün de etkisi olabilir bu durum. Şiddetli bel ağrısı şeklinde ortaya çıkabiliyor.Bu mesaj üzerinden herkese yazmış olayım :) İşlerin yoğunlaşması beni çok yoruyor malesef o yüzden izin günlerimde zorlanıyorum. İki gündür evdeyim ama çok şiddetli bel ağrım var bilgisayar başında çok uzun kalamıyorum o yüzden epeydir yağamadığım güncellemeleri yaptım bugün ama az sonra çıkacağım yine. Yarın yine nöbet günüm.
Bu süreçte okuduğum Gölgeler Çekildiğinde adlı romanım bitti. Sevdim mi bilmiyorum okurken çok yordu beni çünkü daha ilk sayfalardan sonunu tahmin edebildiğim bir kitaptı. Okuyalım mı diye soran varsa 2/5 tir benim için :)
Baktim hedefe çok uzağım ve az zaman kalmış hadi dedim bırak örgüyü falan kitap okumayı artır. Yeni kitaplarım da geldi inşallah hedefime ulaşırım bakalım teşekkür ederimWunderLost enn çok seni güncellerken uuuvv dedim bu ne hız harikasın. Çok güzel ilerlemişsin tebrik ederim, darısı bizlere :)
Hangi kitapları aldın canınBaktim hedefe çok uzağım ve az zaman kalmış hadi dedim bırak örgüyü falan kitap okumayı artır. Yeni kitaplarım da geldi inşallah hedefime ulaşırım bakalım teşekkür ederim
Geçmiş olsun, canım. Senin için zor tabiki. Sen tehlike içindesin. O yüzden biran korktum, uzun süre girmeyince sen. Nöbetinde kimse hastalanmasın sakin güzel bir nöbet geçsin.Bu mesaj üzerinden herkese yazmış olayım :) İşlerin yoğunlaşması beni çok yoruyor malesef o yüzden izin günlerimde zorlanıyorum. İki gündür evdeyim ama çok şiddetli bel ağrım var bilgisayar başında çok uzun kalamıyorum o yüzden epeydir yağamadığım güncellemeleri yaptım bugün ama az sonra çıkacağım yine. Yarın yine nöbet günüm.
Bu süreçte okuduğum Gölgeler Çekildiğinde adlı romanım bitti. Sevdim mi bilmiyorum okurken çok yordu beni çünkü daha ilk sayfalardan sonunu tahmin edebildiğim bir kitaptı. Okuyalım mı diye soran varsa 2/5 tir benim için :)
Geçmiş olsun cnmBu mesaj üzerinden herkese yazmış olayım :) İşlerin yoğunlaşması beni çok yoruyor malesef o yüzden izin günlerimde zorlanıyorum. İki gündür evdeyim ama çok şiddetli bel ağrım var bilgisayar başında çok uzun kalamıyorum o yüzden epeydir yağamadığım güncellemeleri yaptım bugün ama az sonra çıkacağım yine. Yarın yine nöbet günüm.
Gecmis olsun canim. Saglik sektorundesin galiba Allah kolayliklar versin. Kazasiz belasiz bu gunleri de atlatiriz insallah.Bu mesaj üzerinden herkese yazmış olayım :) İşlerin yoğunlaşması beni çok yoruyor malesef o yüzden izin günlerimde zorlanıyorum. İki gündür evdeyim ama çok şiddetli bel ağrım var bilgisayar başında çok uzun kalamıyorum o yüzden epeydir yağamadığım güncellemeleri yaptım bugün ama az sonra çıkacağım yine. Yarın yine nöbet günüm.
merhaba:) nihan kayanın ebeveynlikle ilgili 3 kitabını okumuştum çok beğendim. gizili özne hakkındaki yorumun nedir
Merhaba Ben begendimmerhaba:) nihan kayanın ebeveynlikle ilgili 3 kitabını okumuştum çok beğendim. gizili özne hakkındaki yorumun nedir
ben kirke yi çok merak ediyorum. teneke de çok beğendiğim kitaplar arasında
Teneke yi okuyorum şu an güzel gidiyor bakalım. Kirke yi ben de sırf meraktan aldım bakalım ne olacakben kirke yi çok merak ediyorum. teneke de çok beğendiğim kitaplar arasında