- 27 Şubat 2018
- 2.299
- 10.580
Bunu duyduğum iyi oldu kitaplığımda okunmayı bekliyorBen de Saphiens konusunda bu şüpheye düşmüş uzun süre okumamıştım. Heryerde reklamı çıkıyordu. Okuyunca çok çok beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu duyduğum iyi oldu kitaplığımda okunmayı bekliyorBen de Saphiens konusunda bu şüpheye düşmüş uzun süre okumamıştım. Heryerde reklamı çıkıyordu. Okuyunca çok çok beğendim
Darısı benim başıma inşallah32.kitabim Benim Üniversitelerim dün gece bitti
33.kitabım Tarihin Sınırlarına Yolculuk a başladım kitapzede
Hedefe daha çok var ama aralık ayında farkı kapatırım inşallah
AminnDarısı benim başıma inşallah
lisede okumuştum güzeldi
çok seviyorum Zweig kitaplarınıZweig okursanız da yetişir
Ben de öyle, onun kitaplarını okurken ana karakter benmişim hissine kapılıyorumçok seviyorum Zweig kitaplarını
Bende dün 32 sayfa okudum. Kriton'u kim çevirdiyse artık çok sıkıcı bir kitap olmuş. Okuyasım gelmiyor.Bugünlerde yoğun olduğum için sadece uyumadan önce en az 30 sayfa okuyup uyuyorum o yüzden buraya yazamadım. Bugün 55 sayfa okuyarak hedefi tamamladım @_Vera_ ucukgenclik WunderLost
Suana dek girmedi.Uzun soluklu kalın kitaplar okuduğumda psikolojik olarak kitabın içine girmeye başlıyorum. Gece okuduğum bazı şeyler rüyama girmeye başlıyor. Uyku ile uyanıklık arasında :)Sizde de bu durum oluyor mu?
Bende polisiye roman okuduğumda rüyamda elimde silahla uyandım. Tabi silah yatağımdaki telefondu ama çok komikti. Güzel bir romansa sanki bir film izler gibi zihnimde karakter oluşturup üçüncü kişi gibi olarak izliyorum.Uzun soluklu kalın kitaplar okuduğumda psikolojik olarak kitabın içine girmeye başlıyorum. Gece okuduğum bazı şeyler rüyama girmeye başlıyor. Uyku ile uyanıklık arasında :)Sizde de bu durum oluyor mu?
Dün ufak çaplı bir kabus yaşadım. Kitapta okuduğum karakterin bunalımını yaşadım resmen. Neyseki kitabın sonu geliyor.Suana dek girmedi.
Cok kaptiriyorum Bende kitap okurken kendimi.
En son okudugum kitap da girse ruyama cok kotu korkardim
Çerez kitap :)çok seviyorum Zweig kitaplarını
Uzun soluklu kalın kitaplar okuduğumda psikolojik olarak kitabın içine girmeye başlıyorum. Gece okuduğum bazı şeyler rüyama girmeye başlıyor. Uyku ile uyanıklık arasında :)Sizde de bu durum oluyor mu?