Kitap Okuma Günlüğü 📚

Elci dun aksam bitti.
Cok surukleyiciydi.
Biraz tirstim aksam tek olunca.

Neyse yarin kutuphaneye gitmem lazim yeni kitap icin.
Ne sececegimi bilmekde zor.
Hos pek fazla secenekde yok

kitapzede kitapzede

Uzun soluklu kalın kitaplar okuduğumda psikolojik olarak kitabın içine girmeye başlıyorum. Gece okuduğum bazı şeyler rüyama girmeye başlıyor. Uyku ile uyanıklık arasında :)Sizde de bu durum oluyor mu?
Suana dek girmedi.
Cok kaptiriyorum Bende kitap okurken kendimi.
En son okudugum kitap da girse ruyama cok kotu korkardim

Uzun soluklu kalın kitaplar okuduğumda psikolojik olarak kitabın içine girmeye başlıyorum. Gece okuduğum bazı şeyler rüyama girmeye başlıyor. Uyku ile uyanıklık arasında :)Sizde de bu durum oluyor mu?
Bende polisiye roman okuduğumda rüyamda elimde silahla uyandım. Tabi silah yatağımdaki telefondu ama çok komikti. Güzel bir romansa sanki bir film izler gibi zihnimde karakter oluşturup üçüncü kişi gibi olarak izliyorum.

Suana dek girmedi.
Cok kaptiriyorum Bende kitap okurken kendimi.
En son okudugum kitap da girse ruyama cok kotu korkardim
Dün ufak çaplı bir kabus yaşadım. Kitapta okuduğum karakterin bunalımını yaşadım resmen. Neyseki kitabın sonu geliyor.

Kutuphaneye gittim 🤭
Bu sefer 5 kitap kullandim

Nihan Kaya - Gizli özne ile baslamaya karar verdim
kitapzede kitapzede

Eklentiler

• 16058696457557833534932567696250.jpg
    16058696457557833534932567696250.jpg
    104,3 KB · Görüntüleme: 25
Gecenin Ucunda bitti. Senenin 24. ve son kitabı Takkeli Firavunlar devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar bitirip seneyi kapatacağım. kitapzede kitapzede

Senenin sonuna kadar çalışmam gereken sınavlara odaklanıp onlara biraz zaman ayırmayı düşünüyorum. Sonrasında gelecek seneki hedefimi 36 olarak belirledim Kitap listemi e-kitap üzerinden oluşturdum bile :)

Bir kez oldu. Sakkaranın Kumlarını okumuştum. Kitap bitti. Ben rüyamda Kahire’de olduğumu gördüm. O kitap buraları anlatıyor diye eşime anlatıyorum. 🙈

X