Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bugün 102 sayfa okuyarak Serenad’ı bitirdim. Hala etkisinden çıkamıyorum. Okumadıysanız mutlaka okuyun😍

An itibariyle Beyhan Budak - Senin Suçun Değil’e başlıyorum ☺️ kitapzede kitapzede
64BBEF72-7570-4F1E-BACC-B27C441F116D.jpeg

Selam kitap dostları
Ben LÂ sonsuzluk hecesine başladım. Ama ilerlemiyor çok istekli okumuyorum. Dikkat ettim de bizim yazarları çok fazla okumuyorum. Aldığım kitaplar ya klasik yada roman ve hepsi yabancı yazarlar. ☹️ Bu hafta bitirmeye çalışacağım. Haftaya izmire uçuyorum. 2 hafta kadar Türkiye’de olacağım. Kitap okumak zor orada bildirim yapamazsam bilginiz olsun. kitapzede kitapzede Ama en az 15 kitapla döneceğim kesin. Gelecek yılın stokları hazır oku bakayım çocum. 🧐🤓

Herkese iyi okumalar. Dun sehir disindan yatili misafirim geldi hem bildirim, hem de okuma yapamadim. Dun anca 20 sayfa falan okumusumdur heralde. Listede benim koloni gorunuyor ama biten kitaplarim
Koloni
Seni Ben Uydurdum
Yalan Oyunu
Algernona Cicekler
Zavalli Necdet. kitapzede kitapzede

Su anda da Mavi Sacli Kiz okuyorum bitmek uzere. Bitince hangi kitaba baslarim karar verince onu da yazarim yine.

Hanımlar bu konuya gelip 50 sayfa bildirimi yapamadım sizleri etiketleyerek ama okudum hep. @_Vera_ ucukgenclik ucukgenclik Stevya Stevya

Bi konu açtım da oraya bildiriyorum
Sizleri de beklerim göz atmak isterseniz IKIGAI(Hep meşgul kalarak mutlu olma) diye kişisel gelişim bölümünde konum 🤗🌸

Hanımlar bu konuya gelip 50 sayfa bildirimi yapamadım sizleri etiketleyerek ama okudum hep. @_Vera_ ucukgenclik ucukgenclik Stevya Stevya

Bi konu açtım da oraya bildiriyorum
Sizleri de beklerim göz atmak isterseniz IKIGAI(Hep meşgul kalarak mutlu olma) diye kişisel gelişim bölümünde konum 🤗🌸
sınav haftam bittikten sonra düzenli okuyacağım bende gülseren budayıcıoğlu madalyonun içi kitabında 82.sayfaya geldim

Ay ne güzel okumalar yapmışsınız, şu an çok imrendim. Bazı sebeplerden dolayı hem fazla kitap okuyamadım hem de bildirim yapamadım sitede. Kendi sitemi ve hesabımı da iyice boşladım bu arada. Umarım gruptan atılmamışımdır kitapzede kitapzede . Ayrıca günde 50 sayfa işi yalan oldu bu süre zarfında @_Vera_ Ne güzel siz okumalarınıza devam etmişsiniz. Giremediğim süre zarfında Dünya Kapısı nı bitirdim. Bu aralar kendime uygun kitaplar seçemediğimi düşünmeye başladım. Zihnim çok meşgul, algılarım kapalı sanki. Fantastik kitapları çok sevsem de bu kitap bana olay örgüsü bakımından plansız ve üstünkörü geldi. Keyifle, heyecanla okuyamadım ne yazık ki. Biraz da bu aralar okumaya karşı bir soğukluk hissetmeye başladım. Şimdi yeni bir kitaba geçiyorum ama bir heyecan hissetmiyorum. Umarım okumak bana iyi gelir. 42. kitap Yeryüzünün Bilgeliği - Christopher Scotton. Yaklaşık 500 sayfalık bir kitap ama bakalım haftalarca elimde sürünecekmiş gibi geliyor.

X