Kitap Okuma Günlüğü 📚

Descartes'in Metot Üzerine Konuşmalar adlı eseri 96 sayfa olarak bitmiş bulunmakta. Kızlar sizlerin nasıl gidiyor. Hergün en az 50 sayfa okuma olayına devam ediyor musunuz?
@_Vera_
Stevya Stevya
WunderLost WunderLost
Eveeeet ama buraya bildirme olayını savsakladım kendi konuma yazıyorum genelde göz atmak isterseniz beklerim IKIGAI başlıklı kişisel gelişim kısmında 🤗🤗
50 den fazla okudum bugün kitabın bitmesine de 40 sayfa kaldı🤩

Yıllık hedefime ulaşmak için kişisel ajanda hazırlamaya karar verdim. Hem sen bu aralar meşgulsün. Ben de her şeyi senden beklemek yerine ocak ayına kadar gittim ve mesajlara baktım. Buraya yazmış olduğum kitapları sıraladım. En azından okuduğum kitapların bu şekilde listesini tutmak benim içinde iyi oldu, kitapzede kitapzede . Bize verdiğin emek için çok teşekkür ederim. :KK68: :KK19::KK15:

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-29-11-19-08.png
    Screenshot_2020-11-29-11-19-08.png
    286,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu hafta pazar bildirimine yetişebildim. Son birkaç gündür yatağa kendimi zor atıyorum. Günlük 50 sayfalık hedefi geçin 1 sayfa bile okusam mutlu oluyorum şu aralar. Yeryüzünün Bilgeliği henüz bitmedi. Bu gidişle aralık sonuna kadar anca bitireceğim gibi. kitapzede kitapzede
Kendini ümitsizliğe sürekleme lütfen.

Kendini ümitsizliğe sürekleme lütfen.
Kendimi kitabın içinde kaybolabileceğim bir zaman diliminde eskiden yaptığım gibi saatlerce okumak istiyorum. Uzun zamandır o rahatlığı bulamıyor, büyük bir keyifle okuma yapamıyorum aslında. Yoğun iş temposu, arta kalan zamanda hiç bitmeyen ev işleri derken bunaldım aslında. Bu süreçte okumaktan da uzaklaştım.

X