@rosebatum En son 3 Ağustos tarihinde gelmişsin ama forumda aktifsin aralıklı olarak etiket yapıyorum o yüzden üzgünüm listeden alacağım yine gelmek yazmak istersen sohbet için bekleriz
@Bonus Seninle başka bir topikten konuşmuştuk ve hedefleşmiştik ona istinaden çıkarmıyorum ama beklentim var senden günlük 5 sayfa okudum etiketi isterim
@pammuk prensess Nerdeyse 2,5 aydır yoksun kuzum seni listeden almak durumundayım malesef eğer gelirsen haber verebilirsin
@decemBer profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize
@therewillbeaday En son 1 ay öncesine kadar gidebildim ama 1 aydır belki daha uzun zamandır yoksun. Bu arada çok geçmiş olsun şimdi alacağım seni listeden biraz kafanı topla dönmek istersen konuşalım
@Canpare canım sende burdasın ama çoktandır hiç gelmemişsin o yüzden çıkarıyorum
@ciseak77 tam bir ay olmuş canım çıkarıyorum bilgin olsun
@Umay- Nerdeyse sık sık forumdasın canım ama 3 haftadır uğramamışsın çıkarıyorum seni de bilgin olsun
Hyperborea17 profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize
@Burcuelif26 5 haftadır gelmiyorsun canım üzülerek seni de listeden çıkarıyorum