Kitap Okuma Günlüğü 📚

@rosebatum En son 3 Ağustos tarihinde gelmişsin ama forumda aktifsin aralıklı olarak etiket yapıyorum o yüzden üzgünüm listeden alacağım yine gelmek yazmak istersen sohbet için bekleriz :KK200:

@Bonus Seninle başka bir topikten konuşmuştuk ve hedefleşmiştik ona istinaden çıkarmıyorum ama beklentim var senden günlük 5 sayfa okudum etiketi isterim :KK200:

@pammuk prensess Nerdeyse 2,5 aydır yoksun kuzum seni listeden almak durumundayım malesef eğer gelirsen haber verebilirsin :KK200:

@decemBer profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize :KK200:

@therewillbeaday En son 1 ay öncesine kadar gidebildim ama 1 aydır belki daha uzun zamandır yoksun. Bu arada çok geçmiş olsun şimdi alacağım seni listeden biraz kafanı topla dönmek istersen konuşalım :KK200:

@Canpare canım sende burdasın ama çoktandır hiç gelmemişsin o yüzden çıkarıyorum:KK200:

@ciseak77 tam bir ay olmuş canım çıkarıyorum bilgin olsun :KK200:

@Umay- Nerdeyse sık sık forumdasın canım ama 3 haftadır uğramamışsın çıkarıyorum seni de bilgin olsun:KK200:

Hyperborea17 Hyperborea17 profilin kapalı takibini yapamıyorum eğer gelirsen bir açıklama ile tekrar alabiliriz listemize :KK200:

@Burcuelif26 5 haftadır gelmiyorsun canım üzülerek seni de listeden çıkarıyorum :KK200:
Merhaba,taşındığım için internetimi anca bağlatabildim. Sadece evdeki edebiyat dergilerini veya kısa makaleleri okuyabildim

Ben pek keyif alamadım canım. Çok fazla uzamış bir kitap olduğunu düşünüyorum. Bazı yerlerde bitse de yeni bir şey olsa dediğim çok yer oldu. Sonunda vuracak bir kitap herhalde dedim, ama istediğimi alamadım.(Gazap Üzümleri'ni okuduğumda ağladığımı bilirim.)

Gerçek bir hikaye olduğu için hikaye kurgusu sadece onun gözünden verildiği için biraz sığ kalmış sanırım. 600 sayfa yerine 250 sayfada okunup bitirilebilecek bir konu :)
bana da öyle geliyor. okumakta zorlanıyorum. hiç derinden etkilenmedim. ayrıca bir yerde gelecek yüzyıllara bekaret açıklaması yapması da çok saçma geldi. bir cümleyle anlatabileceği şeyi sayfalarca anlatmış. çok kasmış kendini, yazıcam diye...

bana da öyle geliyor. okumakta zorlanıyorum. hiç derinden etkilenmedim. ayrıca bir yerde gelecek yüzyıllara bekaret açıklaması yapması da çok saçma geldi. bir cümleyle anlatabileceği şeyi sayfalarca anlatmış. çok kasmış kendini, yazıcam diye...
Yeni aldım o kitabı da bak soğudum şimdi :KK43:

Yeni aldım o kitabı da bak soğudum şimdi :KK43:
yok canım soğuma sonuçta iyi bir romancı, herkesin okuduğundan hissettiği farklıdır. Yine de pek çok kitaba göre daha iyidir. Bir de değişik psikolojik tespitleri var. O kadar da berbat diil yani :KK66: kitabın daha 100 sayfasını okudum, ilerliyim daha net yorum yaparım :KK55:

yok canım soğuma sonuçta iyi bir romancı, herkesin okuduğundan hissettiği farklıdır. Yine de pek çok kitaba göre daha iyidir. Bir de değişik psikolojik tespitleri var. O kadar da berbat diil yani :KK66: kitabın daha 100 sayfasını okudum, ilerliyim daha net yorum yaparım :KK55:
Bekliyorum yorumlarını ❤

Selamlar 💕
Bin Muhteşem Güneş bitmek üzere, yine yürek burkan bir hikaye okuyorum, romanlarla aram çok iyi değildir ama Khaled Hosseini başka 😔
3 kitabımı da okudum hepsi de çok güzel ama Uçurtma Avcısı nın yeri bende ayrıdır

Merhaba 🌸
Yaklaşık bir yıldır adam akıllı kitap okuduğum söylenemez. Yeniden o alışkanlığı kazanmak adına aranıza katılmak istiyorum. Bugün yeni kitaplar sipariş verdim. Onlar gelene kadar önceden okuduğum ve çok sevdiğim bir kitabı yeniden okuyup altını çizdiğim yerleri sindirmek istiyorum. Katılabilir miyim aranıza ? kitapzede kitapzede 🤗

Herkese merhaba. Umarım herkesin okumaları iyi gidiyordur. 🙂 Uygarlıklara Yön Veren Medeniyetler-Roma bitti. 31. kitap Jack London- Ölüme Meydan Okuyan Adam. Aslında kitapta tam metin olarak Vahşetin Çağrısı var. İkişer sayfalık da Beyaz Diş ve Ölümüne Direniş'in özeti mevcut. Ortaokula giderken Vahşetin Çağrısı'nı okumuştum. Şimdi tekrar okumak beni o günlere götürdü, hüzünlendim.
Bu ara iki kitabı birlikte götürmek istiyorum. 32. kitap da Gabriel Garcia Marquez- Başkan Babamızın Sonbaharı. kitapzede kitapzede

Merhaba 🌸
Yaklaşık bir yıldır adam akıllı kitap okuduğum söylenemez. Yeniden o alışkanlığı kazanmak adına aranıza katılmak istiyorum. Bugün yeni kitaplar sipariş verdim. Onlar gelene kadar önceden okuduğum ve çok sevdiğim bir kitabı yeniden okuyup altını çizdiğim yerleri sindirmek istiyorum. Katılabilir miyim aranıza ? kitapzede kitapzede 🤗
O zaman sizi ekledim tabloya ama boş kalan bilgilerinizi yazabilirseniz onları da halledelim, hoşgeldiniz :)

Türkiyenin cayır cayır yandığı, trajedik bir dönemde zamanın dışında bir anlatımı var. Paralel evren gibi :)

X