Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm. Teşekkür ederimBonusum ben gidiyorum minimum 5 sayfa okuyoruz hadi koş :)
Tabi kii :) Hemen güncelledim seni :)
İnşallah atlatacaksın dikkat et kendine :)
Güncelledim seni ben de bitirdin saydım :)
Jio'nın sadece Yeşil Deniz Kabuğu Kitabını okudum ve çok beğenmiştim dilini çok akıcı.
Bu arada çok akıcı Bi dili var kitaplarının. Uygulamada da 5 kitabı falan var. Okuyayım artık değerlendireyim bu vakti. Aslında bu kitaplar bana lise çağı kitapları gibi gelirdi ama kafa dağıtmak için birebir sevdim yani.Bonusum ben gidiyorum minimum 5 sayfa okuyoruz hadi koş :)
Tabi kii :) Hemen güncelledim seni :)
İnşallah atlatacaksın dikkat et kendine :)
Güncelledim seni ben de bitirdin saydım :)
Jio'nın sadece Yeşil Deniz Kabuğu Kitabını okudum ve çok beğenmiştim dilini çok akıcı.
Günaydın Bugün dünya rahatlama günü hanımlar. E biz de kitaplarımızla rahatlarız. Bol keyifli relax günler dilerimGünaydın herkese ❤
Günaydın herkese ❤
Günaydın
Günaydın kitap kurtları Biraz öğlen oldu gerçi ..Günaydın Bugün dünya rahatlama günü hanımlar. E biz de kitaplarımızla rahatlarız. Bol keyifli relax günler dilerim
5 dk foruma bakıp gidiyorum okumaya :)Merhaba hanımlar neler okuyorsunuz bu akşam Ben guguk kuşuna devam ediyorum çok sürükleyici bir kitap gibi duruyor 130.sayfasındayım şimdilik
Ben size eşlik ederim bugün bende biraz astım okumayıkitapzede dün dediğin gibi zorladım kendimi 5 sayfa okudum bugün unuttum uyumadan okumaya çalışıcam
Günaydın hanımlar,
Bu perşembe başladığım 11. Kitabım guguk kuşu henüz bitmedi 300. Sayfasındayım.
Bugün hedefi yüksek tutalım 100 sayfa okuyalım derim size de uygunsaBugün kaç sayfa okuyoruz :))
Ben körlüğü aldım henüz gelmedi ama çok heyecanla bekliyorum. Harika bir seri diyor herkesGünaydın ben de ‘Görmek’ kitabına devam ediyorum bu hafta. Okumak isteyenlere tavsiye ederim
Evet katılıyorum ben de Şu an tam iki kitabın bağlanacağı yerdeyim. En heyecanlı yerinde okumayı bıraktımBen körlüğü aldım henüz gelmedi ama çok heyecanla bekliyorum. Harika bir seri diyor herkes