Kitap Okuma Günlüğü 📚

Dizisini izlediniz mi? Dizisi ve kitabı çok farklı,distopik kitapları seviyor musunuz? Kitap benim hoşuma gitmişti,sonuna çok şaşırmıştım. Umarım keyifle okursunuz.
Dizisini izledim kitabını da ne vakittir okuyacam bi turlu baslayanamistim. 100 u geçtim su an 1980lerde yazildiği icin farklılıklar olmasını bekliyorum ama çok büyük farklılıklar beklemiyorum bakalim gorucez ins. Haftasonu bitiririm. Sonra da ahitler çıktı devamı niteliğinde onu okumayı dusunuyoum.

distopya severim, genelde araştırma tarih okurum. Bu yıl hep ikinci dünya savasi okudum. Romanlara bir tik mesafeliyim kült ya da klasik değillerse. Yine de arasa okurum. Bu sene biraz az okudum sürekli uyuyarak geciyor aksamlar, gebeliğin etkisi galiba. 50 yapamicam muhtemelen.

Ben de dizisini izleyerek başlamıştım. Çok farklı olduğunu bilin de hayal kırıklığına uğramayın.

Daha başındayım pek bir şey diyemeyeceğim fakat şimdilik güzel gidiyor. Geriye dönüş tekniğiyle anlatıyor,benim hoşuma gitti o yüzden. Okursanız üzerine konuşmak isterim.

Daha başındayım pek bir şey diyemeyeceğim fakat şimdilik güzel gidiyor. Geriye dönüş tekniğiyle anlatıyor,benim hoşuma gitti o yüzden. Okursanız üzerine konuşmak isterim.
Ortak okuma yapılan kitaplar hakkında sonradan tartışmak gerçekten güzel oluyor. Şu an okuduğum kitap bitince başlayacağım o halde. Bana kitabı okumak için cesaret verdiniz, teşekkür ederim.

Merakettiğim bir kitap :)
ANNE mi?
Otomatik Portakal baya iyidi
Ben hayal kırıklığı yaşamıştımcok sataardan ne zaman kitap okusam genellikle böyle oluyor
İcindeki olayları okurken yüreğim kaldırmadı,bir de kardeşim dedikçe ağzının üstüne bı tane vurasim geldi
Kızlar yarın izne çıkacağım bu süreçte güncelleme şansım olmayabilir o yüzden siz yazın gelince toparlayacağım. Keyifli okumalar
İyi tatiller canım,ben de erkenden bildirim yapıyorum diye boşuna hava atmisim
Öfke dansı hala devam. Yeni kitap belki haftaya
Tatilde yanımda getiesiklerimden,insalah okumuş olarak götürürüm geri
Nasıl gidiyorokuma?

Evet, Anne.
Beğendiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…