Ben seviyorum sanırım distopya önerilerin varsa açığım :)Dizisini izlediniz mi? Dizisi ve kitabı çok farklı,distopik kitapları seviyor musunuz? Kitap benim hoşuma gitmişti,sonuna çok şaşırmıştım. Umarım keyifle okursunuz.
Dizisini izledim kitabını da ne vakittir okuyacam bi turlu baslayanamistim. 100 u geçtim su an 1980lerde yazildiği icin farklılıklar olmasını bekliyorum ama çok büyük farklılıklar beklemiyorum bakalim gorucez ins. Haftasonu bitiririm. Sonra da ahitler çıktı devamı niteliğinde onu okumayı dusunuyoum.Dizisini izlediniz mi? Dizisi ve kitabı çok farklı,distopik kitapları seviyor musunuz? Kitap benim hoşuma gitmişti,sonuna çok şaşırmıştım. Umarım keyifle okursunuz.
Biraz rahat bir kitap ararsan Genesis Girl serisini önerebilirim. Eğlenceli,üzerine çok düşünmeyeceğin,kafa dağıtmalık bir seriydi.Ben seviyorum sanırım distopya önerilerin varsa açığım :)
Ben de dizisini izleyerek başlamıştım. Çok farklı olduğunu bilin de hayal kırıklığına uğramayın.Dizisini izledim kitabını da ne vakittir okuyacam bi turlu baslayanamistim. 100 u geçtim su an 1980lerde yazildiği icin farklılıklar olmasını bekliyorum ama çok büyük farklılıklar beklemiyorum bakalim gorucez ins. Haftasonu bitiririm. Sonra da ahitler çıktı devamı niteliğinde onu okumayı dusunuyoum.
distopya severim, genelde araştırma tarih okurum. Bu yıl hep ikinci dünya savasi okudum. Romanlara bir tik mesafeliyim kült ya da klasik değillerse. Yine de arasa okurum. Bu sene biraz az okudum sürekli uyuyarak geciyor aksamlar, gebeliğin etkisi galiba. 50 yapamicam muhtemelen.
Otomatik Portakal baya iyidiBiraz rahat bir kitap ararsan Genesis Girl serisini önerebilirim. Eğlenceli,üzerine çok düşünmeyeceğin,kafa dağıtmalık bir seriydi.
Evet öyleydi. Bu sıralar kafamı dağıtmak için hafif şeyler okuyorum. Otomatik Portakal bayağı sert bir kitaptı. O yüzden onu söylemedim :)Otomatik Portakal baya iyidi
Teşekkürler cnmKeyifli okumalar karamelim :)
Iyi tatillerKızlar yarın izne çıkacağım bu süreçte güncelleme şansım olmayabilir o yüzden siz yazın gelince toparlayacağım. Keyifli okumalar
Daha başındayım pek bir şey diyemeyeceğim fakat şimdilik güzel gidiyor. Geriye dönüş tekniğiyle anlatıyor,benim hoşuma gitti o yüzden. Okursanız üzerine konuşmak isterim.ciseak77 Uğultulu Tepeler çok uzun zamandır kitaplığımda duruyor. Elimin bir türlü gitmediği, okumak için kendimi hazır hissetmediğim kitaplardan bir tanesi. Sizin okuduğunuzu görünce merak ettim, biraz da heveslendim okumak için. Kitap nasıl ilerliyor okuduğunuz kadarıyla?
Ortak okuma yapılan kitaplar hakkında sonradan tartışmak gerçekten güzel oluyor. Şu an okuduğum kitap bitince başlayacağım o halde. Bana kitabı okumak için cesaret verdiniz, teşekkür ederim.Daha başındayım pek bir şey diyemeyeceğim fakat şimdilik güzel gidiyor. Geriye dönüş tekniğiyle anlatıyor,benim hoşuma gitti o yüzden. Okursanız üzerine konuşmak isterim.
ANNE mi?Merakettiğim bir kitap :)
Ben hayal kırıklığı yaşamıştımOtomatik Portakal baya iyidi
İyi tatiller canım,ben de erkenden bildirim yapıyorum diye boşuna hava atmisimKızlar yarın izne çıkacağım bu süreçte güncelleme şansım olmayabilir o yüzden siz yazın gelince toparlayacağım. Keyifli okumalar
Tatilde yanımda getiesiklerimden,insalah okumuş olarak götürürüm geriÖfke dansı hala devam. Yeni kitap belki haftaya
Evet, Anne.ANNE mi?
Ben hayal kırıklığı yaşamıştımcok sataardan ne zaman kitap okusam genellikle böyle oluyor
İcindeki olayları okurken yüreğim kaldırmadı,bir de kardeşim dedikçe ağzının üstüne bı tane vurasim geldi
İyi tatiller canım,ben de erkenden bildirim yapıyorum diye boşuna hava atmisim
Tatilde yanımda getiesiklerimden,insalah okumuş olarak götürürüm geri
Nasıl gidiyorokuma?