Kitap Okuma Günlüğü 📚

Umay- Umay- umaycım listeye seni de ekledim ordaki eksik bilgilerini yazıp beni etiketleyebilir misin eğeryazdıysan bulamadım kusura bakma :KK200:

Gecen hafta Dostoyevski'den Kumarbaz'ı bitirdim.

Bugün de Karamazov Kardeşler'e basladim.

Hedefim 10 kitap okumak. Su an 2.yi okuyorum

Bu hafta 125 sayfa okumusum

Ay burası tam benlikmisss gerçi bu ara cok okumuyorum da 🙈 beni de listeye ekler misiniz? Hedefim 50 idi ama 8 kitap bitirilebilmişim Bu sene. Su an damizlik kizin oykusu Var sırada.

Veba nasıldı. Ağır bir kitap diye yorumlar gördüm.
Güzeldi ben beğendim günümüz virüs süreci ile de benzer hem, vebanın ortaya çıkışı yayılışı insanların bundan etkilenişi gözlem yöntemi ile ele alınmış akıcı idi yani tavsiye ederim 😊

Elimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum 🤩
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim 🧐)
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind
İdefiks ten çok kitap aldım hızlı teslim ediyorlar. Son aldığımda 12 kitapta almıştım. Veba yerine Sebahattin Ali’nin içimizdeki şeytanı göndermişlerdi. Geri gönderdik doğru kitabı gönderdiler. Sonra düzelttiler yani. Listendeki kuşlar yasına gideri okudum Denizli Ankara arası gelip giden bir evlat var. Öyle geçiyor. Sıkılabilirsiniz. Ama betimlemeleri güzel.

İdefiks ten çok kitap aldım hızlı teslim ediyorlar. Son aldığımda 12 kitapta almıştım. Veba yerine Sebahattin Ali’nin içimizdeki şeytanı göndermişlerdi. Geri gönderdik doğru kitabı gönderdiler. Sonra düzelttiler yani. Listendeki kuşlar yasına gideri okudum Denizli Ankara arası gelip giden bir evlat var. Öyle geçiyor. Sıkılabilirsiniz. Ama betimlemeleri güzel.
Hasan Ali Toptaş daha önce hiç okumadım ama çok görüyorum her yerde. O yüzden bir tane listeme ekledim ☺️

Kolay gelsin yine de iyi ilgileniyorsun 🙂
Teşekkür ederim :)
Gecen hafta Dostoyevski'den Kumarbaz'ı bitirdim.

Bugün de Karamazov Kardeşler'e basladim.

Hedefim 10 kitap okumak. Su an 2.yi okuyorum

Bu hafta 125 sayfa okumusum
Ekledim bilgilerini keyifli okumalar :)
Ben bu hafta hiç kitap okuyamadım 🙄sağlık problemlerim vardı
Geçmiş olsun canım.
Öfke dansı kitabıma devam ediyorum. Çok acele etmeden sindirerek günde üç beş sayfa okuyorum. Daha 50. Sayfadayım.
Keyifli okumalar :)
Ay burası tam benlikmisss gerçi bu ara cok okumuyorum da 🙈 beni de listeye ekler misiniz? Hedefim 50 idi ama 8 kitap bitirilebilmişim Bu sene. Su an damizlik kizin oykusu Var sırada.
Hoşgeldin seni listemize ekledim lütfen ilk sayfa kurallarımızı oku :)
Tahıl beyin kitabına devam ediyorum canımm🤗 kitapzede kitapzede
Keyifli okumalar :)

Elimdeki son kitabıma başladım. Yeni kitap listesi yapıyorum almak için. Daha önce d&r ve kitapyurdundan almıştım ama bu sefer idefix’i deneyeyim diyorum, ne dersiniz?
Bu da kitap listem. Evde günler şu sıralar sıkıcı geçtiği için beni çok yormayacak kitaplar seçtim. Yorumlarınızı bekliyorum 🤩
1. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu- Buket Uzuner
2. Gör Beni/ Aeden - Azra Kohen( Hangisini alayım karar veremedim 🧐)
3. Başucumda Müzik- Kürşat Başar
4.Piruze- Sinan Akyüz
5. Görmek- Jose Saramago( Körlük kitabını okumuştum, devamını merak ediyorum)
6. Veronika Ölmek İstiyor- Paulo Coelho
7. Kabuk- Zeynep Kaçar
8. Kuşlar Yasına Gider- Hasan Ali Toptaş
9. Yaşamak- Yu Hua
10. Koku- Patrick Süskind
**Aeden okuyup çok çok etykisinde kaldığım bir kitap
Muhakkak tavsiye ediyoum
**Başucumda Müzik keyif alarak okumuştum tavsiye edebilirim onu da
Kuşlar Yasına Gider bende de var ama henüz okuyamadım , listenizde görünce bana da hatırlatma gibi oldu teşekkürler :KK200:

**Aeden okuyup çok çok etykisinde kaldığım bir kitap
Muhakkak tavsiye ediyoum
**Başucumda Müzik keyif alarak okumuştum tavsiye edebilirim onu da
Kuşlar Yasına Gider bende de var ama henüz okuyamadım , listenizde görünce bana da hatırlatma gibi oldu teşekkürler :KK200:
Ben teşekkür ederim yorumlarınız için 💕 Aeden’i listeme ekliyorum 🤩

Dizisini izlediniz mi? Dizisi ve kitabı çok farklı,distopik kitapları seviyor musunuz? Kitap benim hoşuma gitmişti,sonuna çok şaşırmıştım. Umarım keyifle okursunuz.

X