Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz poliyanna tarzı diye eleştirseler de ben karakteri,karakterlerin anlatımını çok sevdimEvet, Anne.
Beğendiniz mi?
Damızlık kızın öyküsü geçen kış okumuştum sanırım , aklım almamıştı resmenkitapzede
Damızlık kızın oykusu sf 115
1939 yazi sf 109
ayni anda iki uc kitap okurum genelde ins bu hafta birini barı bitirebilirm.
Ben okudum pasif direnis konulu romanlarin nadide örneğidir.bugün, Katip Bartleby'i okudum. 50 sayfalık bir kitap. çıtır çerez ama hoşuma da gitti aynı zamanda. olay örgüsü gayet basit ve anlaşılır fakat vermek istediği mesajı tam çözdüğüm zannetmiyorum. daha önce okuyan var mı bu kitabı?
Ben beğendim tekrar okuyacağım. Bugün bitirdim. Evimde olsam daha çabuk biterdi. Şimdi yeni kitaba karar vermeye çalışıyorum. Ama tavsiye ederim iletişimde iyileştirmeler farkındalıklar yaratıyor en azından bende öyle oldu. Çünkü kızım doğduktan sonra eşime hep bi öfekeliydim. iyi geldi bana.ANNE mi?
Ben hayal kırıklığı yaşamıştımcok sataardan ne zaman kitap okusam genellikle böyle oluyor
İcindeki olayları okurken yüreğim kaldırmadı,bir de kardeşim dedikçe ağzının üstüne bı tane vurasim geldi
İyi tatiller canım,ben de erkenden bildirim yapıyorum diye boşuna hava atmisim
Tatilde yanımda getiesiklerimden,insalah okumuş olarak götürürüm geri
Nasıl gidiyorokuma?
Nasıl ilerliyor.Bu hafta ben de pek okuyamadım malesef nihan kaya iyi aile yoktura devam ediyorum.
Aslında ilk başlarını çok severek okudum hatta çok etkilendim diyebilirim ama ilerledikçe dili sivrileşti. Anne üzerine çok fazla kötücül düşüncesi var. Bazı tabuları yıkmaya çalışıyor ama ben çoğuna katılmıyorum. 1/3 i kaldı fikrimi değiştirir mi kestiremiyorum.Nasıl ilerliyor.
Ya eşe öfkeyi gideren bir kitap varsa hemen alınır okunur nedir kitabın ismi bahsedilen anne miBen beğendim tekrar okuyacağım. Bugün bitirdim. Evimde olsam daha çabuk biterdi. Şimdi yeni kitaba karar vermeye çalışıyorum. ☺ Ama tavsiye ederim iletişimde iyileştirmeler farkındalıklar yaratıyor en azından bende öyle oldu. Çünkü kızım doğduktan sonra eşime hep bi öfekeliydim. iyi geldi bana.