Evet,iyi düşünelim iyi olsun .Senlik bir sıkıntı değil ama sonuçta kurbanın bunu biliyor. O yüzden sen canını sıkma, olumlu enerji yollayalım biz, güzel olsun.
çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versinmerhaba kızlar ben çook hastayımm
Kurbanımın hediyeleri hazır sayılır ne zaman göndericem bilmiyorum
Ooooooooov nooo bana inanmalisin kırmızı başlıklı kız ben senin ananenim:)
herkesler zavallı melindayı kandırma peşinde mi acabaMiriba
ben bi sürü çekilişe katıldım çok keyifli oluyo, bi dahakine muhakkak katılAaaa lolis gize almış
Tüh tahminim tutmadı yaf
Giz paketlerin çok güzel duruyo
Aslında ben pek merak etmiyodum ama artık cooooooook merak ediyorum kim çıktı bana kim kim kim???
Diğer tipik lerde yılbaşı çekilişi yapmışlar ne güzel şeyler hazırlamışlar seneye bende katil cam çok eglenceli bisi:)
merhaba kızlar ben çook hastayımm
Kurbanımın hediyeleri hazır sayılır ne zaman göndericem bilmiyorum
Yok canım kurbanım sen değilsin ;-)
Ne kandırması canım,estağfurullah .ayyyy öldüresi var beni
herkesler zavallı melindayı kandırma peşinde mi acaba
ben bi sürü çekilişe katıldım çok keyifli oluyo, bi dahakine muhakkak katıl
selamlar herkeslereee
benim kitabım bugün gelir, akşam paketlerim, yarın kargoya veririm diye düşünüyorum
hiç önemli diil kuzum beklerim benbenim kitaplardan biri daha tedarik edilmiş ama asıl önemli olan kitap hala tedarik edilmemiş bekliyoruzsanırım kargoyu göndermem haftasonunu ya da pazartesiyi bulabilir
hiç önemli diil kuzum beklerim ben
Yok canım sende değilsinÇok geçmiş olsun
Ben de geçen hafta hastaydım imdi de eşim hasta onu bırakıp alışverişe gidemiyorum
Benim di mi
Ayyy doğru ya söylemiştin. Gerçekten hamilelerin beyni küçülüyormuş, her şeyi unutmamdan belli:)
Taze zencefil-limon-bal çok iyi geliyor, bol bol c vitamini takviyesi yap canım.
Ben miyim acaba ?Uzağım daVe kargo verildi. Yarın gider bence. Yok olmadı cuma :) biraz uzağız da :)
Ben miyim acaba ?Uzağım da
Bilmem genel olarak söyledim.Bana yakınsındır belki ne biliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?