canım o kokulu defter...gözün aydın canım, uğur getirsin yeni yıl hediyelerin kitaplardan birinin ismini göremedim ama merak ettim, ne kaa da meraklı bir insanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o kokulu defter...gözün aydın canım, uğur getirsin yeni yıl hediyelerin kitaplardan birinin ismini göremedim ama merak ettim, ne kaa da meraklı bir insanım
canım o kokulu defter...
İyi iyi olasılıkları %50ye düşürürüz en azından .yok benim kurban da kalacak böyle giderse merak etme
Gelen kutusunu kontrol ediyordum . Bir baktım ,paketiniz hazırlandı diye mail atmışlar.
Bugün kargoya vereceklermiş.
İnşallah cumaya yetişir.
İyi iyi olasılıkları %50ye düşürürüz en azından .
Yola çıkıyor ama yönü ne tarafa olacak bilmemooooo kargom geliyor desene
Daha erken bende baya üzülmüştüm yetişmez diye ama yetişdirdiler.sen yırttın işte benim kurban hemen anlayacak kendisini
Yola çıkıyor ama yönü ne tarafa olacak bilmem
Daha erken bende baya üzülmüştüm yetişmez diye ama yetişdirdiler.
Sende müşteri hizmetlerini filan arasan olmaz mı ki ?
gün içinde kargoya verirlerse kesin yarın ulaşır elime. yakınım zaten istanbula
sakaryadayım ben, konyayla uzak sayılır dimi, benim katilim sensin dimi itiraf et
Ben miyim o istanbullu
yok benim kurban da kalacak böyle giderse merak etme
ayyy nurdanım sen sherlock da seviyodun di mi, leyle mecnun da seviyon
durup dururken aklıma geldi biz senlen ruh ikizi miyiz acaba
Evet katilim sanırım sigmur görünce çok şaşırdım sigmurcum devirdigim tüm camlara rağmen çok teşekkür ediyorum ya ne kadar incesin :) ayrıca nisan düşüne bayildim :)) iyiki karistirmissin yanlışlıkla gelmiş çok tatlı:)
Beğenmene sevindim canım. Aksiliklerim için üzgünüm gerçekten bu kadar dalgın olduğumu bilmezdim.Ya bide bu sabah dedim sigmurun olmadığını biliyorum diye of çok güldüm çok şaşırdım bide hiç usenmeden kutusuna o kadar hasta hasta ozenmis ellerine sağlık arkadaşım:)
Ya o ne tatlı nisan süsü bayıldık resmen ben severken hiç böyle şeyler yoktuBeğenmene sevindim canım. Aksiliklerim için üzgünüm gerçekten bu kadar dalgın olduğumu bilmezdim.
Oy kitap için çok korkmuştum. Martı benim için yeri tarifsiz bir kitaptı. Yazarın bu kitabını da okumadım okumak istiyordum. Hatta can atıyordum. O yüzden seçtim.Ya o ne tatlı nisan süsü bayıldık resmen ben severken hiç böyle şeyler yoktu