Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlarr
Giz'in hediyeleri gelmiş de ne de güzelmişşşşşş. Gözüm kaldı valla.
Ben de bugün kurbanıma hediyeciklerimi göndereceğim,inşallah beğenir.
Kurbanım paketlerin hazır bu öğlen kargoya veriyorum. Malesef çok kendini belli etmedin o yüzden sana benim çok sevdiğim bir kitabı yolluyorum inşallah seversin...
geçmiş olsunmerhaba kızlar ben çook hastayımm
Kurbanımın hediyeleri hazır sayılır ne zaman göndericem bilmiyorum
merhaba kızlar ben çook hastayımm
Kurbanımın hediyeleri hazır sayılır ne zaman göndericem bilmiyorum
Hediyelerine kavuşmuşsun lolis özenle seçmiş belli ki keyifle oku tatlım.Çok teşekkür ederim canım. Darısı sizinkilerin başına inşallah.
loliss 'e burdan da tekrar teşekkür edeyim, emeğine sağlık gerçekten de.
Paketler önemli değil canım önemli olan içindekini sevmesi, ama benim için yapacak bir şey yok artık kurbanım benim sevdiğimi sevecek :)O zaman ben değilim, ben kendimi çok belli ediyorum çünkü:)
Ama kurbanın şanslıymış, güzel paketler hazırlamışsın, ben çok yetenekli değil paket süslemede. Kurbanım hayal kırıklığı yaşamasa barii.
Geçmiş olsun canımmm, ne zaman çıkacak sonuçların? Endoskopi oldun mu?
Bu çok iyiydi
Geçmiş olsun Tatlım. Kış kırıp geçiriyor yaaaYok kuzum 30 aralıkta olucam. Şimdide soğuk algınlığı işte.. Kış geldi hastalık bitmez bendee :)
süpermiş
Ayyy doğru ya söylemiştin. Gerçekten hamilelerin beyni küçülüyormuş, her şeyi unutmamdan belli:)Yok kuzum 30 aralıkta olucam. Şimdide soğuk algınlığı işte.. Kış geldi hastalık bitmez bendee :)
lavin cinsiyeti belli olmudu muAyyy doğru ya söylemiştin. Gerçekten hamilelerin beyni küçülüyormuş, her şeyi unutmamdan belli:)
Taze zencefil-limon-bal çok iyi geliyor, bol bol c vitamini takviyesi yap canım.
%90 kız dedi doktor son iki kontrolde canım.lavin cinsiyeti belli olmudu mu
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ikizler burcu seni bekliyor çok zor%90 kız dedi doktor son iki kontrolde canım.
Boğa burcu olması daha kuvvetme muhtemel, içimden geçen de boğa burcu Allah biliyor ya. İkizlerle çok anlaşamıyor gibiyim.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ikizler burcu seni bekliyor çok zor