- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
Kız annesi şanslı anne derler hayırlısıyla sağlıkla doğurursun inşallah.%90 kız dedi doktor son iki kontrolde canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız annesi şanslı anne derler hayırlısıyla sağlıkla doğurursun inşallah.%90 kız dedi doktor son iki kontrolde canım.
evet erken doğar muhmelen. bende iyi anlaşırım ikizlerle. ama sinirlendiklerin de gözleri birşeyi görmüyor o huylarını sevmiyorum. bide şanslı burç olduklarına inanırım :)Boğa burcu olması daha kuvvetme muhtemel, içimden geçen de boğa burcu Allah biliyor ya. İkizlerle çok anlaşamıyor gibiyim.
Allah ömrünü güzel bereketli kılsın. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.%90 kız dedi doktor son iki kontrolde canım.
İkizlerim bende hep ikizler iki yüzlü etiketine maruz ama burcumu severim. Şanş konusunda haklısın çift şanslıyımdır hep. Ya hi ya çift nasip olur herşey şükürler olsun ki.evet erken doğar muhmelen. bende iyi anlaşırım ikizlerle. ama sinirlendiklerin de gözleri birşeyi görmüyor o huylarını sevmiyorum. bide şanslı burç olduklarına inanırım :)
Benim kızım da boğa burcu ve kendisi de tam boğa gibi maşallah herkesi dövüyorBoğa burcu olması daha kuvvetme muhtemel, içimden geçen de boğa burcu Allah biliyor ya. İkizlerle çok anlaşamıyor gibiyim.
Ya bana mi bunlar çoook tatlı yaKurbanım paketlerin hazır bu öğlen kargoya veriyorum. Malesef çok kendini belli etmedin o yüzden sana benim çok sevdiğim bir kitabı yolluyorum inşallah seversin...
Yok canım kurbanım sen değilsin ;-)Ya bana mi bunlar çoook tatlı ya
Çabuk olsun diye D&R'den direkt yollanmasını istedim ama hala tedarik sürecinde diyor.
Renk verse ya benim katilim de. Dün hiç sabırsız hissetmiyordum kendimi ama meğer sabırsızlanmaya şimdi başlamışım. en azından kargo hangi gün gelcek bilsek fena olmazmış aslında.
Havaleyide geç onaylamışlardı onun için aradığımda ilgilendiler.En iyisi tekrar arayayım.Planlanınca zaten hep bir aksilik çıkar. Arayıp sordun mu? Arayınca daha da hızlanıyor süreç, ben de geçenlerde puzzle sipariş vermiştim de aradığımda ilgilendiler.
Havaleyide geç onaylamışlardı onun için aradığımda ilgilendiler.En iyisi tekrar arayayım.
Kaç gün içerisinde geldi siparişin acaba ?
İnşallah hemen gelir.Kurbanımın mağdur olmasını istemem .2 gün içinde gelmişti canım. İnşallah senin de uzamaz, gelir hemen.
İnşallah hemen gelir.Kurbanımın mağdur olmasını istemem .