Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yeni aldım elime kitabımı yarım saat okuyup belgeselim var ona bakaçağım ne okursam kardırTanrıçaların Savaşı sayfa 209.
Ne zaman biter acep bu
Günaydın tatlımGünaydın kızlar.
Sayfa 235'e geldim.
Benim yok buralar fink atıyorum sankiben ne yapacagim sitresteyim daha yeri belli degil nerde olacam.nasil haber vereceklerSelam canlaaar sınavım var ocaota ama müthiş bi isteksizlik allahım noldu bana Efser napcemm gı
Kitabımın en son 230.sayfasındaydım bilmiyorum belki okurum belki okumam birazdan
Site acılmadımı acaba sen yanlış yeremi giriyorsun sordun mu neden kapalı oldinuBenim yok buralar fink atıyorum sankiben ne yapacagim sitresteyim daha yeri belli degil nerde olacam.nasil haber verecekler
Bir tekrar link verseneSite acılmadımı acaba sen yanlış yeremi giriyorsun sordun mu neden kapalı oldinu
Bir tekrar link versene
?
Roca ederim bakalım olucakmı bu sefer
Tablete geceyim BakayımRoca ederim bakalım olucakmı bu sefer
Leptop yada bilgisayar varmı geçen ablam söylemiştim telden laptoptan girilmiyor bilgisayardan açılıyor diye ama bende o sorun olmadı hiçTablete geceyim Bakayım
Hadi ya orasıni hic düşünmedim yarın birde laptoptan deniyeyimLeptop yada bilgisayar varmı geçen ablam söylemiştim telden laptoptan girilmiyor bilgisayardan açılıyor diye ama bende o sorun olmadı hiç