- 8 Aralık 2012
- 1.238
- 385
Allah kolaylık versin canım .Maşallah canım benimde ütüm var bitisin doğru kitabımın başına
Şimdiden keyifli okumalar : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım .Maşallah canım benimde ütüm var bitisin doğru kitabımın başına
AminAllah kolaylık versin canım .
Şimdiden keyifli okumalar : )
Adra sana yakışmıyor öyle saklanma kendi adıma konuşmak gerekirse aynı durumdayız kitabın havasına zor girdimÜhü ühü.Ben geldim.
Hoşgeldin : )Ühü ühü.Ben geldim.
Bende kızımı bekliyorum şuanda babannesinde gelmedi daha yoksa çoktan kitabımın başındaydım100.sayfadayım bakalım
Ben de elime alamıyorum yaBakalım yarın kendimi zorlayacağım:)Adra sana yakışmıyor öyle saklanma kendi adıma konuşmak gerekirse aynı durumdayız kitabın havasına zor girdim
Hoşbuldum canım:)))Hoşgeldin : )
Neden başlayamıyorsun kiBende kızımı bekliyorum şuanda babannesinde gelmedi daha yoksa çoktan kitabımın başındaydım
Kızımı yıkıyacaktım yarım kalsın istemedim şimdi yıkadım rahat rahat okuyabilirimNeden başlayamıyorsun ki
İyi bakalım keyifli okumalar ben bu gece okumucam uyku. Var yatıcam :)Kızımı yıkıyacaktım yarım kalsın istemedim şimdi yıkadım rahat rahat okuyabilirim
Başlarsan gerisi geliyor adra 10 sayfayla başla sonra zaten kendiliğinden artıyor merak etmeBen de elime alamıyorum yaBakalım yarın kendimi zorlayacağım:)
Hoşbuldum canım:)))
Bende bu gece okuyasım yoktu ama akşamları kitap okmakyı alışkanlık haline getirdim okuyorum mutlakaMavi Dağ
Sayfa 68
Alkışkanlık olduğu zaman öyle oluyor canım.Bende bu gece okuyasım yoktu ama akşamları kitap okmakyı alışkanlık haline getirdim okuyorum mutlaka
Aynen yaAlkışkanlık olduğu zaman öyle oluyor canım.
''Aman boşver bugün okumayım'' dediğim zaman bile uyku tutmuyor,kalkıp okuyorum.