Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

dimi ama böyle oluyor demek ki

önceden bende sinan Akyüz okurdum artık tahammül edemiyorum cidden dili çok yalın geliyor

belli sayıda aynı kelimeleri kullanarak bitiriyor kitaplarını
sinan akyüzünde pruze, pruze ve oğulları, incir kuşları, şahika ve feraye kitaplarını okudum :) o biraz daha idare eder ya

yok cıkarmıyorum. kütüphane yaptık eşimle.
tomarla kitap var. kıyamam vermeye.
aclık oyunları kitabının teki bendede. eşimdede varmışta ondan onu şedem dedim :KK30:
açlık oyunları çok duydum ve gördüm ama hiiiç merak etmedim sanırım fantastik kitap onun için olsa gerek ;D

ne anlatıyor peki ve ne kadara satcan bana :)
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri
bu kitabı al bana :KK59:
sömürülen bi kabilelere ayrılmış ülke düşün.
oyun düzenleniyor her yıl. ve oyunda ölmek kadar kazanmakta var.
kazanan ailesiyle cok iyi bi maddiyata kavuşuyor ama o oyun alanından cıkıp normal hayata adapte olmak cok zor.vs.vs.

Açlık oyunları serisini okudum keyifle ama filmlerini izlemedim. Kitapların filme çevrilmiş hali pek tatmin etmiyor beni. En azından Alacakaranlık serisinde böyle hissettim.

Filmi muhakkak izlemelisin diyor musunuz?

Evet yaaa.gözü dışarda.ben onu çağırdim buraya.ilk işi beni atmak oldu.:63::KK48:

aaaaa heççç öyle şey olur mu???

Ben yapmam öyle şeylerrrrr

Sen cankızsın birsin teksinnn

sordum sadece

belki sende kardeşlerim artsın istersin diye şeyttim :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Kitap kardeşliği çok güzel. Kitap hediye etmek, almak çok güzel. O yüzden geçen sene ben kitap kategorisi başlığı altında kitap çekilişi organize etmiştim. Bu sene de yapmak istedim ama pek tutmadı, olsun biz de minik bir çekiliş düzenledik. Hatta ben bugün kurbanımın hediyesini bugün yolladım. Burada da yapalım arada bir kitap çekilişi.

cok güzel topikmiş kız.
ama amaaa benim cok kitabım varki :KK43::KK43:

Ay benim de çok kitabım var. Almaya da okumaya da doyamıyorum

Demek Ahmet Ümit kitaplarını merak ediyorsun. Doğru yerdesin kardeşimmm :)

Beyoğlu'nun en güzel abisini okudum bir tek. O da gayet güzeldi.

Tuttum :-) Ayy çok sevdim burayı. İşlerimi bitireyim yanınızdayım yine. Bütün kitap severleri öpüyorum:KK60:

Ben de seviyorum, hem burayı hem kardeşimizikardeşimizi

X