Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Hosgeldin kardeşimmmmm:KK45::KK15:

Hoşbulduk kardeşimmm:KK36:

hoşgeldiniz kızlar sizleri kardeş ilan ediyorum :)

ayyy çok teşekkür ederimmm

@z_e_l_i_s ve @babytv bizim kafe kitap topiğinin kızları sizlerde hoşgeldiniz. Tanıdık yüzler görmek çok güzel

hoşbulduk teşekkür ederimmm

Emine şenlikoğlu,Halit Ertuğrul,Ahmet Günbay Yıldız bu yazarları arka arkaya hemen hemen tüm kitaplarını okumuştum ama çok benziyor kitapları hatta genel konu şu: Müslüman bir genç ile tanışan Hristiyan, Yahudi yada farklı dinlerden gençler müslüman oluyorlar :) Artık kitabın ilk 5 sayfasını okuyunca sonunun nasıl bitacağini tahmin ediyordum :)

peki sıkılmıyor musun hep aynı konuyu bilerek ve sonunu baştan tahmin ederek okumaktan.

Hoşbulduk kardeşimmm:KK36:

peki sıkılmıyor musun hep aynı konuyu bilerek ve sonunu baştan tahmin ederek okumaktan.

Açıkcası o sıralar kitap okumaya yeni başlamıştım ve seri halinde okumak hoşuma gidiyordu kitaplığımın 5-6 kitabı emine şenlikoğlu 10 kitabı Ahmet günbay yıldız zaten küçüçük kütüpanem vardı o dönemler severek okuyordum ama şimdi olsa tahammül edemem çünkü kitap bilgim arttı ve seçiciyim artık :KK66:

Ben de severim bu yazarları. Sadece john verdon okumadım. Tavsiye ettiğin bir kitabı var mı?
ilk kitabı aklından bir sayı tut. onla başladım ben.
ve devam ettim. serisine tutamadım kendimi. cok hoş bi polisiye. tavsiye ederim tüm kitaplarını.

aynen artık sıktı ama onun için okumadım başkı yeni kitapları çıktı mı takip etmedim yani :) En son Şule yükselşenlerin Huzur sokağını okudum 2 sene sonra tekrar okumuştum hatta o tabi diğer yazarlardan farklı biraz :)
hangi yazarı sordun canım?

Açıkcası o sıralar kitap okumaya yeni başlamıştım ve seri halinde okumak hoşuma gidiyordu kitaplığımın 5-6 kitabı emine şenlikoğlu 10 kitabı Ahmet günbay yıldız zaten küçüçük kütüpanem vardı o dönemler severek okuyordum ama şimdi olsa tahammül edemem çünkü kitap bilgim arttı ve seçiciyim artık :KK66:

dimi ama böyle oluyor demek ki

önceden bende sinan Akyüz okurdum artık tahammül edemiyorum cidden dili çok yalın geliyor

belli sayıda aynı kelimeleri kullanarak bitiriyor kitaplarını

John Verdon Romanları / Kitapları:
2011: Aklından Bir Sayı Tut
2012: Gözlerini Sımsıkı Kapat
2013: Şeytanı Uyandırma
2014: Peter Pan Ölmeli

hepside ayrı bi güzel. sanada tavsiye ederim canım.
peter panıda yazın alıp okumuştum cok güzeldi.
bende 1. ve 4. yü okudum diğerleri ise listemde :)

açlık oyunlarının 1 kitabı bende fazla. verebilirim. bi arkadaşa.
o arkadaşda bana
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri kitabını alabilirmi acaba :KK59:

SEVGİLİ KONU SAHİBİ BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM

TEK BİR KİTAP KARDEŞİMİZ Mİ OLABİLİR

AİLYİ GENİŞLETEMEZ MİYİZ :KK70:

TAMAM HEPİMİZ KARDEŞİZ O AYRI AMA :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

X