Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

evet cnaım okudunmu? sen

Emine şenlikoğlu,Halit Ertuğrul,Ahmet Günbay Yıldız bu yazarları arka arkaya hemen hemen tüm kitaplarını okumuştum ama çok benziyor kitapları hatta genel konu şu: Müslüman bir genç ile tanışan Hristiyan, Yahudi yada farklı dinlerden gençler müslüman oluyorlar :) Artık kitabın ilk 5 sayfasını okuyunca sonunun nasıl bitacağini tahmin ediyordum :)

Emine şenlikoğlu,Halit Ertuğrul,Ahmet Günbay Yıldız bu yazarları arka arkaya hemen hemen tüm kitaplarını okumuştum ama çok benziyor kitapları hatta genel konu şu: Müslüman bir genç ile tanışan Hristiyan, Yahudi yada farklı dinlerden gençler müslüman oluyorlar :) Artık kitabın ilk 5 sayfasını okuyunca sonunun nasıl bitacağini tahmin ediyordum :)
peş peşe romanlarını okuyunca yazarların dilini kalemini cözebiliyosun ya.
canan tan. ahmet ümit. ayşe kulin. jonh verdon. bunları kitaplarını okudum bende :KK59:

canan tan. ahmet ümit. ayşe kulin. jonh verdon. bunları kitaplarını okudum bende :KK59:

Ben de severim bu yazarları. Sadece john verdon okumadım. Tavsiye ettiğin bir kitabı var mı?

aynen artık sıktı ama onun için okumadım başkı yeni kitapları çıktı mı takip etmedim yani :) En son Şule yükselşenlerin Huzur sokağını okudum 2 sene sonra tekrar okumuştum hatta o tabi diğer yazarlardan farklı biraz :)

X