• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Açlık oyunları serisini okudum keyifle ama filmlerini izlemedim. Kitapların filme çevrilmiş hali pek tatmin etmiyor beni. En azından Alacakaranlık serisinde böyle hissettim.

Filmi muhakkak izlemelisin diyor musunuz?

Eğer zaten film izlemeyi seviyorsanız ki ben çok severim kitapla bağlantılı olmadan bile izlenebilir

ama önce kitabı okuyup sonra filmleri izleyince çok güzel oluyor bence

bu arada 3 ü daha izlemedim bende

böğürtlen kışı mart menekşeleri yağmurdan sonra ve son kamelya kitaplarını okudum hepside harikaydııı :) şimdide yeni çıkan kitabı gündüz sefasını almak için sabırsızlanıyorummm :) En çok etkileyen böğürtlen kuşu ve yağmur sonrasıydı :)

Hande Altaylı Aşka Şeytan Karışır'ı okudun mu? Okumadıysan onu da tavsiye ederim.

Kitap kardeşliği çok güzel. Kitap hediye etmek, almak çok güzel. O yüzden geçen sene ben kitap kategorisi başlığı altında kitap çekilişi organize etmiştim. Bu sene de yapmak istedim ama pek tutmadı, olsun biz de minik bir çekiliş düzenledik. Hatta ben bugün kurbanımın hediyesini bugün yolladım. Burada da yapalım arada bir kitap çekilişi.

Ay benim de çok kitabım var. Almaya da okumaya da doyamıyorum

Beyoğlu'nun en güzel abisini okudum bir tek. O da gayet güzeldi.

Ben de seviyorum, hem burayı hem kardeşimizikardeşimizi

burda şimdilik sadece kardeşle hediyeleşcez kalabalıklaşalım yılbaşından sonra olabilir öyle birşey :)

alırım ben onun gönlünü ama yok ki baksanızaaa

gelir gelir üzülme :) Bu topik bağımlılık yapacak sanırım hepimize :P çünkü ben varım bağımlılık yaparımmmmmmmmmm :D Anlat bakalım kendini zeliş ne iş yaparsın sen kaç yaşındasın

gelir gelir üzülme :) Bu topik bağımlılık yapacak sanırım hepimize :p çünkü ben varım bağımlılık yaparımmmmmmmmmm :D Anlat bakalım kendini zeliş ne iş yaparsın sen kaç yaşındasın

tamaaaamm olur anlatayımmm

32 yaşındayım, İstanbuldayım, evliyim, bir oğlum var 7,5 yaşında, çalışıyorum, bölüm yöneticisiyim

sıra sende :)

tamaaaamm olur anlatayımmm

32 yaşındayım, İstanbuldayım, evliyim, bir oğlum var 7,5 yaşında, çalışıyorum, bölüm yöneticisiyim

sıra sende :)
22 yaşında 2 aylık yeni evli Angaralı çalışan bir bayanım avukatım ;) Kitap kurduyum KK'yı çok seviyorum ama son zamanlar kaynana gelin kavgaları, ablasıyla eşinin ilişkisi konuları, aldatma konuları beni olumsuz etkilediği için böyle bir topik açtım :) iyiki açtım sizi tanıdımm.

22 yaşında 2 aylık yeni evli Angaralı çalışan bir bayanım avukatım :KK66: Kitap kurduyum KK'yı çok seviyorum ama son zamanlar kaynana gelin kavgaları, ablasıyla eşinin ilişkisi konuları, aldatma konuları beni olumsuz etkilediği için böyle bir topik açtım :) iyiki açtım sizi tanıdımm.
aaa ne güzel taze evlisiniz yani :)

BDV ye hiiiç uğramıyorum bayıyor beni o konularrr

yaş çok gençmiş evlilik tamam meslek tamam ohh misss

aaa ne güzel taze evlisiniz yani :)

BDV ye hiiiç uğramıyorum bayıyor beni o konularrr

yaş çok gençmiş evlilik tamam meslek tamam ohh misss

aynen hemen mesleğe atıldık stajerken nişan yaptık askerlik bitti evlendik :) ama herşey evlenmeyle bitmiyor işte :(

Back