• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kızlar hazır yılbaşı da yaklaşıyorken kitaplarımızı gönderelim bence de:)
Yalnız neye göre alalım kitapları? Karşımızdakinin okuyup okumadığını nereden bilebiliriz?
Acaba diyorum herkes bir istek listesi hazırlasa ve ilk sayfada dursa, ayda bir kitap kardeşimizin kitap listesinden seçtiğimiz kitabı göndersek? Ne dersiniz?
Çok güzel bir fikir :)

Kardeslerim ben gicik oldum ama oksuz kaldim herkesin kardesi var benimki nerde hiiiiiii :KK61:

Buradan kendisine bu kitabi armagan ediyorumm
cf315159-3ab7-4172-a591-dea040d21a69.jpg

Kızlar hazır yılbaşı da yaklaşıyorken kitaplarımızı gönderelim bence de:)
Yalnız neye göre alalım kitapları? Karşımızdakinin okuyup okumadığını nereden bilebiliriz?
Acaba diyorum herkes bir istek listesi hazırlasa ve ilk sayfada dursa, ayda bir kitap kardeşimizin kitap listesinden seçtiğimiz kitabı göndersek? Ne dersiniz?

Aslında olabilir de. Ben de gün içinde bir liste hazırlarım. En çok merak ettiğim ve almak istediğim Ercüment Cengiz Gırnatacı

Kardeslerim ben gicik oldum ama oksuz kaldim herkesin kardesi var benimki nerde hiiiiiii :KK61:

Buradan kendisine bu kitabi armagan ediyorumm Eki Görüntüle 1332149

Ben oliiiim senın kardeşinkardeşin

Günaydın kızlarrr. Hemen istediğim kitapları düşünmeye başlıyım :D

Kızlar kardeşlerimizle bu topikte sohbete devam ediyoruz Kardeşliğimiz daim olsun :)

Not: Kendine kitap kardeşi isteyen arkadaşlarımız bana özel mesaj yolu ile veya topiğime yazarak ulaşabilirler :)

Kitap kardeşi olanlar:

@mabel & Dea-tacita Dea-tacita

@kedifatos & Mata Hari Mata Hari

azra2004 azra2004 & Love of Coffee Love of Coffee

@__ATALANTE & @Koalina

Hediyelerinizi alırken zorlanmamanız açısından herkes bir liste yapıyor o listenin içinden istediğiniz kitabı kardeşinize alabilirsiniz :)

Kedifatoşun istediği kitaplar;

Ahmet ümit kitapları (Beyoğlu'nun en güzel abısı hariç)
Zülfü livaneli kitapları
Ayfer tunç . Ömür diyorlar buna
Ahmet Arif. Leylim ley
Reha Çamuroğlu ikiilebir

__ATALANTEnin istediği kitaplar;

John Green-Aynı yıldızın Altında
Sarah jio-gündüzsefası
Hande Altaylı-Kahperengi
Adam fawer-Empati
Kristın Hannah- Kış bahçesi

Not:diğer katılımcıların mesajları geldikçe eklenecektir!
Merhaba canım.kitap sever iki kişi olarak ben ve zeliş de aranıza katılmak istiyoruz.ancak biz birbirimize veya bir başkasına kitap göndermek değil de sadece kitap sohbetine katılmak istiyoruz.uygun mudur?

Merhaba canım.kitap sever iki kişi olarak ben ve zeliş de aranıza katılmak istiyoruz.ancak biz birbirimize veya bir başkasına kitap göndermek değil de sadece kitap sohbetine katılmak istiyoruz.uygun mudur?

tabiki uygundur sizlerde bizim kardeşimiz olabilirsiniz aramıza hoşgeldiniz :)

Selamlarrrrr geltim bende

Sevgili kardeşimi ve sizi selamlıyorum ufak bir iş var

hemen dönücem

Buradan kendisine bu kitabi armagan ediyorumm Eki Görüntüle 1332149
canım benim kimseye kardeşimi kaptırmam ben dün misafirimin gelecekti bütün gün evde yemek yaptım ilk kz gelecekleri içi çok özendim normalde hiç yalnız bırakmam seni. çünkü bütün gün bilgisayarın karşısındayım.

Back