- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi _bilgehan_
evlenince herşey dahada farklı oluyor. artısıda eksiside var. bekar olmanında nasıl eksisi artısı varsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle asıl hayat şimdi başlıyor değil mi?
evet. Çok şükür sevgimiz yerinde az çok becerikliyimde yemekte temizlikte sıkıntı çekmiyorum :) ama cinsellik ıyy sevmiyorum...
evlenince herşey dahada farklı oluyor. artısıda eksiside var. bekar olmanında nasıl eksisi artısı varsa
neeee nasıl yani daha 2 ayda hemde
evet. Çok şükür sevgimiz yerinde az çok becerikliyimde yemekte temizlikte sıkıntı çekmiyorum :) ama cinsellik ıyy sevmiyorum...
bu bizlerin elinde.kesinlikle öyle. Ama gün sonunda ona sarılıp uyumak var ya paha biçilemez... ne bir yorgunluk kalıyor ne mutsuzluk. Umarım ömür boyu onunla uyumak huzur verir bana
deme öyle ağlarım ben vajinismusum
deme öyle ağlarım ben vajinismusum
ayyy geçmişler olsunnn
hani genelde kadınlar ilerleyen evllik dönemlerinde isteksizleşir ya şimdiden öyle yazınca bend eyani
kusura bakma tedavi görüyormusun peki
Kajmery34 arkadaşım var bak burdan tanıştıgım onla görüş istersen oda ondandı.
birazda biz destek oldu şuan yendi onu.
Darısı sana inşallah canım
üzülme. yenicegini düşün. kendine bunu inandır.inşallah bende yenerim ya çok üzülüyorum
doktorlara para ve zaman harcama canımhayır tedavi görmüyorum biraz kendi araştırmalarımla ve birkaç doktorla telefon görüşmeleri sonucu ilerleme var ama bakalım olmazsa 1 hafta sonra gitcem jinekoloja
üzülme. yenicegini düşün. kendine bunu inandır.
eşine cok iş düşüyo. destekmi? sana.
tedavi falan alıyomusun?
parmak egzersizi yapabiliyorum hatta şim bana yapıyor ve zorluk çekmiyorum.doktorlara para ve zaman harcama canım
bir kaç basit parmak egzersiziyle çözersin
burdaki konuları oku mutlaka
kitap kardeşiliği gibi orda da kardeşlikler kuruluyor
aldığın destekle çözersin
bunu kasdetmiştim canım.destek derken nasıl destek?
sağolsun üstüme gelmiyor psikolojik baskı kurmuyor olur zamanla alışırsın diyor destek bu işte başka birşey yok
tedavi görmüyorum acıkcası korkuyorum biraz kendim halletmek istiyorum
22 yaşında 2 aylık yeni evli Angaralı çalışan bir bayanım avukatım Kitap kurduyum KK'yı çok seviyorum ama son zamanlar kaynana gelin kavgaları, ablasıyla eşinin ilişkisi konuları, aldatma konuları beni olumsuz etkilediği için böyle bir topik açtım :) iyiki açtım sizi tanıdımm.
inşallah bende yenerim ya çok üzülüyorum
bunu kasdetmiştim canım.
acımıcak onu düşün. her kadınınki acıyor bunu aklına bilinç altına iyi yerleştir.
yapabilirsin. kendine güven ve inan. herkes senden farklı degil bunu yaşıyarak farklı olmuyorlar.
sende onlar gibi olabilirsin.
Hiç yaşamadım böyle bir şey pek bilmiyorum ama sevdiğin adamla evlenince olur herhalde. Biraz zaman biraz gayret belki de.
olur olur. herşey kafada bitiyor.ahh... ah... inşallah gelecek hafta bu topiğe gelip sonunda vajinismusu yendimmmmmm yazabilirim ;(