• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

evlenince herşey dahada farklı oluyor. artısıda eksiside var. bekar olmanında nasıl eksisi artısı varsa :KK59:

kesinlikle öyle. Ama gün sonunda ona sarılıp uyumak var ya paha biçilemez... ne bir yorgunluk kalıyor ne mutsuzluk. Umarım ömür boyu onunla uyumak huzur verir bana

kesinlikle öyle. Ama gün sonunda ona sarılıp uyumak var ya paha biçilemez... ne bir yorgunluk kalıyor ne mutsuzluk. Umarım ömür boyu onunla uyumak huzur verir bana
bu bizlerin elinde.
ona nefretle bakmakda var. aşkla sevgiyle bakmakta var :KK68:
senle hemen hemen aynı dönemlerdemi evlendik ne :KK59:

ayyy geçmişler olsunnn

hani genelde kadınlar ilerleyen evllik dönemlerinde isteksizleşir ya şimdiden öyle yazınca bend eyani

kusura bakma tedavi görüyormusun peki

hayır tedavi görmüyorum biraz kendi araştırmalarımla ve birkaç doktorla telefon görüşmeleri sonucu ilerleme var ama bakalım olmazsa 1 hafta sonra gitcem jinekoloja

hayır tedavi görmüyorum biraz kendi araştırmalarımla ve birkaç doktorla telefon görüşmeleri sonucu ilerleme var ama bakalım olmazsa 1 hafta sonra gitcem jinekoloja
doktorlara para ve zaman harcama canım
bir kaç basit parmak egzersiziyle çözersin
burdaki konuları oku mutlaka
kitap kardeşiliği gibi orda da kardeşlikler kuruluyor
aldığın destekle çözersin

üzülme. yenicegini düşün. kendine bunu inandır.
eşine cok iş düşüyo. destekmi? sana.
tedavi falan alıyomusun?

destek derken nasıl destek?
sağolsun üstüme gelmiyor psikolojik baskı kurmuyor olur zamanla alışırsın diyor destek bu işte başka birşey yok :(
tedavi görmüyorum acıkcası korkuyorum biraz kendim halletmek istiyorum

doktorlara para ve zaman harcama canım
bir kaç basit parmak egzersiziyle çözersin
burdaki konuları oku mutlaka
kitap kardeşiliği gibi orda da kardeşlikler kuruluyor
aldığın destekle çözersin
parmak egzersizi yapabiliyorum hatta şim bana yapıyor ve zorluk çekmiyorum.

destek derken nasıl destek?
sağolsun üstüme gelmiyor psikolojik baskı kurmuyor olur zamanla alışırsın diyor destek bu işte başka birşey yok :KK43:
tedavi görmüyorum acıkcası korkuyorum biraz kendim halletmek istiyorum
bunu kasdetmiştim canım.
acımıcak onu düşün. her kadınınki acıyor bunu aklına bilinç altına iyi yerleştir.
yapabilirsin. kendine güven ve inan. herkes senden farklı degil bunu yaşıyarak farklı olmuyorlar.
sende onlar gibi olabilirsin.

22 yaşında 2 aylık yeni evli Angaralı çalışan bir bayanım avukatım :KK66: Kitap kurduyum KK'yı çok seviyorum ama son zamanlar kaynana gelin kavgaları, ablasıyla eşinin ilişkisi konuları, aldatma konuları beni olumsuz etkilediği için böyle bir topik açtım :) iyiki açtım sizi tanıdımm.

evet. Çok şükür sevgimiz yerinde az çok becerikliyimde yemekte temizlikte sıkıntı çekmiyorum :) ama cinsellik :KK43: ıyy sevmiyorum...

inşallah bende yenerim ya çok üzülüyorum :KK42::KK42:

Hiç yaşamadım böyle bir şey pek bilmiyorum ama sevdiğin adamla evlenince olur herhalde. Biraz zaman biraz gayret belki de.

bunu kasdetmiştim canım.
acımıcak onu düşün. her kadınınki acıyor bunu aklına bilinç altına iyi yerleştir.
yapabilirsin. kendine güven ve inan. herkes senden farklı degil bunu yaşıyarak farklı olmuyorlar.
sende onlar gibi olabilirsin.

ahh... ah... inşallah gelecek hafta bu topiğe gelip sonunda vajinismusu yendimmmmmm yazabilirim ;(

Hiç yaşamadım böyle bir şey pek bilmiyorum ama sevdiğin adamla evlenince olur herhalde. Biraz zaman biraz gayret belki de.

sevdiğim adam yanımda ama bilinç altında korku var Allah kimseye yaşatmasın zor :( Canım kocişim ne umutlarla bekledi evlenmeyi :( sonra fıss :(

Back