- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.161
ben 14.bölümdeyim ama zorlanmaya başladım artık
dünden beri kendimi ite ite okuyorum
merak ediyorum neler olacak ama e kitap okumak zor başım ağrıyor
çok çok çok ayrıntılar var onlar yoruyor beni
keşke biri okusa ben de dinlesem diyorum :)
saatleri ayarlama enstitüsü okuyorum canımhaa bu arada evde ne okuyorsun kardeşcağızım? ben piruze ve oğullarına başladım pazar günü ve çok iyi gidiyor.güzel kitap. bu bitsin serenad a başlayacağım
Canımcım yeni okudum yazdıklarını. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah.mabel nasılsın ? sesin çıkmıyor bu aralar...
@__ATALANTE sen yoğunsun biliyorum ama merak ediyorum :) Ne alemdesin?
bunuda listeme alayım o zaman,kısmet okurum belki.şu kalan 4 ayda ne okusam kardırsaatleri ayarlama enstitüsü okuyorum canım
akşam oğlumu uyuturken odasında oturuyorum o uykuya dalıncaya kadar birkaç sayfa okuyorum
çok enteresan bir kitap, tanpınarda nasıl hayal gücü varmış şaşıp kalıyorum :)
okumak istediğinde ben sana gönderirim canımbunuda listeye almak lazım o zaman
bunuda listeme alayım o zaman,kısmet okurum belki.şu kalan 4 ayda ne okusam kardır
Hoşgeldin :)selam ne güzel bir grup,kitap okumaya bende bayılıyorum:) roman. biraz tarih ve kişisel gelişim kitapları okurum genelde .
tşklerr :)Hoşgeldin :)
mabel nasılsın ? sesin çıkmıyor bu aralar...
@__ATALANTE sen yoğunsun biliyorum ama merak ediyorum :) Ne alemdesin?
selam ne güzel bir grup,kitap okumaya bende bayılıyorum:) roman. biraz tarih ve kişisel gelişim kitapları okurum genelde .
Valla canım hastalık öldürdü beni.. Genel bir taramaya girmeye karar verdim sanki grip olsa geçerdi şimdiye kadar.. Bademcikler kocaman inmiyor bir türlü. Sizlerede geçmiş olsun Kardeşine acil şifaşar diliyorum..
Hoşgeldiniz. :) Şuanda okuduğunuz kitap nedir? Bende aşk ve tarihi aşkları çok seviyorum
şu an ara verdim çünkü Kuran meali okuyorum sadece ara ara. ama roman okuduğumda hemen bildireceğim arkadaşlar . sevgiler.
aynen buna çok katılıyorum . kiminkini okuyorsun? ben süleyman ateş okuyorum şimdilik.Kuran mealine bende başladım daha öncede okumuştum ama bu sefer iniş sırasına göre okuyorum. Daha iyi anlıyorum. Eger iniş sırasına göre okumazsan anlamıyorsun birşey..
Valla canım hastalık öldürdü beni.. Genel bir taramaya girmeye karar verdim sanki grip olsa geçerdi şimdiye kadar.. Bademcikler kocaman inmiyor bir türlü. Sizlerede geçmiş olsun Kardeşine acil şifaşar diliyorum..
Merhaba :)selam ne güzel bir grup,kitap okumaya bende bayılıyorum:) roman. biraz tarih ve kişisel gelişim kitapları okurum genelde .
Sağol canım benim, sen nasılsın?Canımcım yeni okudum yazdıklarını. Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah.
İyiyim canım çok şükür. Bir yaramazlık yok. Rutine devam :)Sağol canım benim, sen nasılsın?
merhabalar :)Merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?