• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Selam kızlar,

Dışardaydım yeni geldim İstanbul'un trafiği rezalet an itibariyle başım çatlıyor bir kaç saat o trafiğin ortasında kalınca...

Gül değerlendirmeni okudum ama kafa bir ton sonra unutmazsam tekrar okuyacağım, demekki her kitap herkese dokunmuyormuş, benim okuduğum ve hayatımda hep bir yeri olacak kitaplardan çünkü :KK68:

Müge canım bende çok okuyorum bu aralar gece 1 saat daha geç yatmaya başladım ama derslere başlamam lazım o zaman okuyamam bu kadar şimdilik tadını çıkarıyorum...

Elli ton serisini okuyup beğenenler filmini de izleyebilir bence izlemem izlemem derken cumartesi izledim gayet hoş oldu güzel bir aşk hikayesi, ama kitap okunmadan izlenirse çok yavan kalır.

Ayşegül hadi geçen sefer sanırım çikolata yemiştin değil mi o yüzden mi çok hareketliydi senin ufaklık bakalım gösterecek mi cinsiyetini... Benim oğluma da çin takvimi erkek dedi ve erkek oldu :D :D

ben 14.bölümdeyim ama zorlanmaya başladım artık
dünden beri kendimi ite ite okuyorum
merak ediyorum neler olacak ama e kitap okumak zor başım ağrıyor
çok çok çok ayrıntılar var onlar yoruyor beni
keşke biri okusa ben de dinlesem diyorum :)

ben 14.bölümdeyim ama zorlanmaya başladım artık
dünden beri kendimi ite ite okuyorum
merak ediyorum neler olacak ama e kitap okumak zor başım ağrıyor
çok çok çok ayrıntılar var onlar yoruyor beni
keşke biri okusa ben de dinlesem diyorum :)

haa bu arada evde ne okuyorsun kardeşcağızım? ben piruze ve oğullarına başladım pazar günü ve çok iyi gidiyor.güzel kitap. bu bitsin serenad a başlayacağım

haa bu arada evde ne okuyorsun kardeşcağızım? ben piruze ve oğullarına başladım pazar günü ve çok iyi gidiyor.güzel kitap. bu bitsin serenad a başlayacağım
saatleri ayarlama enstitüsü okuyorum canım
akşam oğlumu uyuturken odasında oturuyorum o uykuya dalıncaya kadar birkaç sayfa okuyorum
çok enteresan bir kitap, tanpınarda nasıl hayal gücü varmış şaşıp kalıyorum :)

bunuda listeye almak lazım o zaman
saatleri ayarlama enstitüsü okuyorum canım
akşam oğlumu uyuturken odasında oturuyorum o uykuya dalıncaya kadar birkaç sayfa okuyorum
çok enteresan bir kitap, tanpınarda nasıl hayal gücü varmış şaşıp kalıyorum :)
bunuda listeme alayım o zaman,kısmet okurum belki.şu kalan 4 ayda ne okusam kardır ;)

mabel mabel nasılsın ? sesin çıkmıyor bu aralar...

@__ATALANTE sen yoğunsun biliyorum ama merak ediyorum :) Ne alemdesin?

Valla canım hastalık öldürdü beni.. Genel bir taramaya girmeye karar verdim sanki grip olsa geçerdi şimdiye kadar.. Bademcikler kocaman inmiyor bir türlü. Sizlerede geçmiş olsun Kardeşine acil şifaşar diliyorum..

selam ne güzel bir grup,kitap okumaya bende bayılıyorum:) roman. biraz tarih ve kişisel gelişim kitapları okurum genelde .

Hoşgeldiniz. :) Şuanda okuduğunuz kitap nedir? Bende aşk ve tarihi aşkları çok seviyorum

Valla canım hastalık öldürdü beni.. Genel bir taramaya girmeye karar verdim sanki grip olsa geçerdi şimdiye kadar.. Bademcikler kocaman inmiyor bir türlü. Sizlerede geçmiş olsun Kardeşine acil şifaşar diliyorum..

Hoşgeldiniz. :) Şuanda okuduğunuz kitap nedir? Bende aşk ve tarihi aşkları çok seviyorum

şu an ara verdim çünkü Kuran meali okuyorum sadece ara ara. ama roman okuduğumda hemen bildireceğim arkadaşlar . sevgiler.

şu an ara verdim çünkü Kuran meali okuyorum sadece ara ara. ama roman okuduğumda hemen bildireceğim arkadaşlar . sevgiler.

Kuran mealine bende başladım daha öncede okumuştum ama bu sefer iniş sırasına göre okuyorum. Daha iyi anlıyorum. Eger iniş sırasına göre okumazsan anlamıyorsun birşey..

Kuran mealine bende başladım daha öncede okumuştum ama bu sefer iniş sırasına göre okuyorum. Daha iyi anlıyorum. Eger iniş sırasına göre okumazsan anlamıyorsun birşey..
aynen buna çok katılıyorum . kiminkini okuyorsun? ben süleyman ateş okuyorum şimdilik.

Canım çok geçmiş olsun. Bence de Dr a gidip iyice bir baktır derim. Bu sene gripte çok inatçı ve ağır geçiyor.

Back