• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Almaz mı canım arkalı önlü cam mevcut ama bugün bilmiyorum dünde öğleden sonra oldum böyle içim sıkılıyor, ama doğru diyorsun şükretmek lazım böyle zamanlarda bu sürecin geçici olduğunu düşün diyorum kendi kendime ama pek de başarılı olmuyor üstümde bu telkin...

o zaman senin tatilin gelmiş canım benim,değişikliğe ihtiyacın var.iki gün izin al atla gel yanıma bak nasıl iyi gelecek :)

o zaman senin tatilin gelmiş canım benim,değişikliğe ihtiyacın var.iki gün izin al atla gel yanıma bak nasıl iyi gelecek :)

ayy ne güzel olur bak adı bile heyecan yaptı ama şu ara pek mümkün değil ki... yaz gelse de tatile gitsek of offf

Bugün nedenini bilmiyorum ama içim daralıyor... :KK43::KK43::KK43::KK43:

Bazen bendede olur hem içimde bir sıkıntı hemde bir telaş. Sank ibirşeyler oluyor ama ben yetişemiyorum yapamıyorum ulaşamıyorum gibi boşlukda hissediyor insan kendini. Baharın gelişine yormak lazım bunları.. Başka bir rivayete göre bahara geçiş dönemindeki insanlardaki enerji ağaçlara geçiyor derler.. Ne kadar doğru bilemicem..
Sen bol bol Selavat cek içinden.

Bazen bendede olur hem içimde bir sıkıntı hemde bir telaş. Sank ibirşeyler oluyor ama ben yetişemiyorum yapamıyorum ulaşamıyorum gibi boşlukda hissediyor insan kendini. Baharın gelişine yormak lazım bunları.. Başka bir rivayete göre bahara geçiş dönemindeki insanlardaki enerji ağaçlara geçiyor derler.. Ne kadar doğru bilemicem..
Sen bol bol Selavat cek içinden.

Saol canım tek isteğim yorganı çekip kafama uyumak ama ne mümkün...

oh ne güzel havayı güzel buldunuz tatil planları yapmaya başlamışsınız.Bizde nisanda yaparız belki herşey bizim kızın burs sınavına bağlı.umarım kazanır.
bu arada Gül bize süpriz yapacak buluşalım diyecek bence

Yok canım. Biz gittiğimizde birinin evinde kalmıştık. Oteleen ziyade pansiyon tercih edip gündüzleri plajları gezebilirsiniz :KK66:

Yok ben kesinlikle her şey dahil oteli tercih ederim tatilde evet gezerim de ama yeme içme konusu önemli o yüzden her şey dahil otelleri araştırıyorum canım...

oh ne güzel havayı güzel buldunuz tatil planları yapmaya başlamışsınız.Bizde nisanda yaparız belki herşey bizim kızın burs sınavına bağlı.umarım kazanır.

yaaa :KK43: öyle bir süprizi kabul etmem ben :KK43: ben gelemiyorum çok uzagım ağlarım bu sefer :D

Ayy kzılar son tatilim balayımdı benim.. Mersin Wonasis oteliydi daha 1 yıllık ama harika bir yer... Otel bir binadan oluşmuyor kocaman bir arazisi var herkese bir villa veriyorlar altlı üstlü ev gübü aynı :D Yemekhanesi,tiyatro ve sinama salonu, spa,hamam, açık havuz kapalı havuz, market,sağlıkocagı, açık büfe her dakika açık gece bile biz abur cubur yemeye gidiyorduk. Denizede sıfırdı zaten ama harikaydı 1 hafta rüya gibiydi resmen.. Eger yolunuz düşerse mutlaka Wonasis otele ugrayın harika biryer..

Onu da istiyorum tabi :) Buluşalım :)

Back