- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.181
Kızlar yarın size bir teklifim olacak (pardon bugün, sabah olunca yani) Çok keyif alacağımızı düşünüyorum :)
Öpüldünüz..
Öpüldünüz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak,merak,merak. Gel bir an önce sabah :):) yatıyorum şimdi. Sabah ilk işim buraya bakmak olacak :)Kızlar yarın size bir teklifim olacak (pardon bugün, sabah olunca yani) Çok keyif alacağımızı düşünüyorum :)
Öpüldünüz..
Merak,merak,merak. Gel bir an önce sabah :):) yatıyorum şimdi. Sabah ilk işim buraya bakmak olacak :)
Selam kızlar,
Dışardaydım yeni geldim İstanbul'un trafiği rezalet an itibariyle başım çatlıyor bir kaç saat o trafiğin ortasında kalınca...
Gül değerlendirmeni okudum ama kafa bir ton sonra unutmazsam tekrar okuyacağım, demekki her kitap herkese dokunmuyormuş, benim okuduğum ve hayatımda hep bir yeri olacak kitaplardan çünkü
Müge canım bende çok okuyorum bu aralar gece 1 saat daha geç yatmaya başladım ama derslere başlamam lazım o zaman okuyamam bu kadar şimdilik tadını çıkarıyorum...
Elli ton serisini okuyup beğenenler filmini de izleyebilir bence izlemem izlemem derken cumartesi izledim gayet hoş oldu güzel bir aşk hikayesi, ama kitap okunmadan izlenirse çok yavan kalır.
Ayşegül hadi geçen sefer sanırım çikolata yemiştin değil mi o yüzden mi çok hareketliydi senin ufaklık bakalım gösterecek mi cinsiyetini... Benim oğluma da çin takvimi erkek dedi ve erkek oldu
günaydın
Hemen yazarım canım merak etmeserap sen haber alınca bize burdan yazmayı unutma olurmu
Dün gece arkadaşlarla geyik yaptık biraz ondan geç yattım. Anne karnesi yapacağız kendimize. Bakın buraya da yükleyeyim siz de yapın :) bakalım notlarımız ne olacak :)Günaydın kızlar, haftayı yarıladık nihayet bugün çok güzel bir hava var burada güneş gösterdi kendini sabah sabah... Ama hafta sonu yağışlı veriyor yine...
Şeyma geçmiş olsun canım...
Gül, zaten filmi herhangi bir beklentiye girmeden izlemek, aşklı romantik bir film erotizmden başka farklı bir yanı da yok yani, Bende netten izledim Türkçe ve Çince altyazı vardı... Zaten sinemaya pek gitmeyen, sevmeyen biri olarak biraz önyargılı olabilir ama bu film için gidilmez sinemaya bence...
Bu arada teklifini merak ettim bekliyorum...
Maşallah gece kuşları Serap senin yazdığın saatte muhtemelen rüyalar alemindeydim D:
ayyyyy merak ettik haydii bekliyorum gülllllllllll :)Kızlar yarın size bir teklifim olacak (pardon bugün, sabah olunca yani) Çok keyif alacağımızı düşünüyorum :)
Öpüldünüz..
Dün gece arkadaşlarla geyik yaptık biraz ondan geç yattım. Anne karnesi yapacağız kendimize. Bakın buraya da yükleyeyim siz de yapın :) bakalım notlarımız ne olacak :)
Eki Görüntüle 1468054
daha iyiyim kardeşcanım
çok acayip bir virüs gitmek bilmiyor
sen çok çok dikkat et kendine, toplu ulaşım araçlarını kullanıyorsun hiçbiryere dokunma
Günaydın kızlar. Bekliyoruz gül :)
Canım iyiyim sen nasılsın? Arşivle tabi. Böcük büyüdüğünde yaparsın sendeiyi olmana sevindim canım,bende dikkat etmeye çalışıyorum işde...
günaydın serapcığım nasılsın? karneyi bende arşivleyeceğim lazım olur
günaydın zeliş,burda da güneş var ve ben bundan çok mutluyum
Canım iyiyim sen nasılsın? Arşivle tabi. Böcük büyüdüğünde yaparsın sende
Di mi ya? Neşe doluyor insan :)ben iyiyim şükür canım,hele bugün güneşi gördüm çok çok iyiyim
Allah hayır etsin canım. Bana da oluyor bazen. Hayra yorBugün nedenini bilmiyorum ama içim daralıyor...
Bugün nedenini bilmiyorum ama içim daralıyor...
aaa sen güneşi görmedin mi canım? odan güneş alıyor mu? alıyorsa camı bir aç şöyle derin derin nefes al,yüzünü güneşe dön ve sağlıklı olduğuna şükret.eminim daha iyi olacaksun