• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kızlar yarın size bir teklifim olacak (pardon bugün, sabah olunca yani) Çok keyif alacağımızı düşünüyorum :)
Öpüldünüz..
Merak,merak,merak. Gel bir an önce sabah :):) yatıyorum şimdi. Sabah ilk işim buraya bakmak olacak :)

Selam kızlar,

Dışardaydım yeni geldim İstanbul'un trafiği rezalet an itibariyle başım çatlıyor bir kaç saat o trafiğin ortasında kalınca...

Gül değerlendirmeni okudum ama kafa bir ton sonra unutmazsam tekrar okuyacağım, demekki her kitap herkese dokunmuyormuş, benim okuduğum ve hayatımda hep bir yeri olacak kitaplardan çünkü :KK68:

Müge canım bende çok okuyorum bu aralar gece 1 saat daha geç yatmaya başladım ama derslere başlamam lazım o zaman okuyamam bu kadar şimdilik tadını çıkarıyorum...

Elli ton serisini okuyup beğenenler filmini de izleyebilir bence izlemem izlemem derken cumartesi izledim gayet hoş oldu güzel bir aşk hikayesi, ama kitap okunmadan izlenirse çok yavan kalır.

Ayşegül hadi geçen sefer sanırım çikolata yemiştin değil mi o yüzden mi çok hareketliydi senin ufaklık bakalım gösterecek mi cinsiyetini... Benim oğluma da çin takvimi erkek dedi ve erkek oldu :KK70: :KK70:

Sakin kafayla yeniden okursun yorumumu canım...
Ben grinin elli tonu serisini okudum..
Filmin yorumları pek iç açıcı değildi. Kitabı okumayanların bir şey anlayamacağını belirtmişler genelde. Okuyanlar da çok eksiğini bulmuş falan filan. Sinemaya gidemediğim için filmi indirdim Mügü'nün söylediği bir sitede vardı. Fakat İngilizcem yeterli değil ve alt yazı nedense Çince.. Çincem hiç yok :-):-)
Henüz izleyemedim o nedenle. Türkçe ayar yapabildikten sonra izleyeceğim. :KK71:

günaydın hatunlar,nasılsınız?

sen nasıl oldun kardeşciğim? boğazların iyileşti mi tamamen ?

gülcüğüm bende çok merak ettim ama bu aralar telden dolayı watsap kullanamıyorum biliyorsunuz ama beni de haberdar et olur mu?

daha iyiyim kardeşcanım
çok acayip bir virüs gitmek bilmiyor
sen çok çok dikkat et kendine, toplu ulaşım araçlarını kullanıyorsun hiçbiryere dokunma :KK60:

Günaydın kızlar, haftayı yarıladık nihayet bugün çok güzel bir hava var burada güneş gösterdi kendini sabah sabah... Ama hafta sonu yağışlı veriyor yine...

Şeyma geçmiş olsun canım...

Gül, zaten filmi herhangi bir beklentiye girmeden izlemek, aşklı romantik bir film erotizmden başka farklı bir yanı da yok yani, Bende netten izledim Türkçe ve Çince altyazı vardı... Zaten sinemaya pek gitmeyen, sevmeyen biri olarak biraz önyargılı olabilir ama bu film için gidilmez sinemaya bence...

Bu arada teklifini merak ettim bekliyorum...

Maşallah gece kuşları Serap senin yazdığın saatte muhtemelen rüyalar alemindeydim :D D:

Günaydın kızlar, haftayı yarıladık nihayet bugün çok güzel bir hava var burada güneş gösterdi kendini sabah sabah... Ama hafta sonu yağışlı veriyor yine...

Şeyma geçmiş olsun canım...

Gül, zaten filmi herhangi bir beklentiye girmeden izlemek, aşklı romantik bir film erotizmden başka farklı bir yanı da yok yani, Bende netten izledim Türkçe ve Çince altyazı vardı... Zaten sinemaya pek gitmeyen, sevmeyen biri olarak biraz önyargılı olabilir ama bu film için gidilmez sinemaya bence...

Bu arada teklifini merak ettim bekliyorum...

Maşallah gece kuşları Serap senin yazdığın saatte muhtemelen rüyalar alemindeydim :KK70: D:
Dün gece arkadaşlarla geyik yaptık biraz ondan geç yattım. Anne karnesi yapacağız kendimize. Bakın buraya da yükleyeyim siz de yapın :) bakalım notlarımız ne olacak :)
image.jpg

Kızlar yarın size bir teklifim olacak (pardon bugün, sabah olunca yani) Çok keyif alacağımızı düşünüyorum :)
Öpüldünüz..
ayyyyy merak ettik haydii bekliyorum gülllllllllll :)

Dün gece arkadaşlarla geyik yaptık biraz ondan geç yattım. Anne karnesi yapacağız kendimize. Bakın buraya da yükleyeyim siz de yapın :) bakalım notlarımız ne olacak :)
Eki Görüntüle 1468054

Benimde cocugum olunca yaparım :)

daha iyiyim kardeşcanım
çok acayip bir virüs gitmek bilmiyor
sen çok çok dikkat et kendine, toplu ulaşım araçlarını kullanıyorsun hiçbiryere dokunma :KK60:

iyi olmana sevindim canım,bende dikkat etmeye çalışıyorum işde...

Günaydın kızlar. Bekliyoruz gül :)

günaydın serapcığım nasılsın? karneyi bende arşivleyeceğim lazım olur ;)

günaydın zeliş,burda da güneş var ve ben bundan çok mutluyum :KK68:

iyi olmana sevindim canım,bende dikkat etmeye çalışıyorum işde...

günaydın serapcığım nasılsın? karneyi bende arşivleyeceğim lazım olur :KK66:

günaydın zeliş,burda da güneş var ve ben bundan çok mutluyum :KK68:
Canım iyiyim sen nasılsın? Arşivle tabi. Böcük büyüdüğünde yaparsın sende ;)

aaa sen güneşi görmedin mi canım? odan güneş alıyor mu? alıyorsa camı bir aç şöyle derin derin nefes al,yüzünü güneşe dön ve sağlıklı olduğuna şükret.eminim daha iyi olacaksun :KK36:

Almaz mı canım arkalı önlü cam mevcut ama bugün bilmiyorum dünde öğleden sonra oldum böyle içim sıkılıyor, ama doğru diyorsun şükretmek lazım böyle zamanlarda bu sürecin geçici olduğunu düşün diyorum kendi kendime ama pek de başarılı olmuyor üstümde bu telkin...

Back