- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.141
Çok sevindim canım. Ona söyle az tırmansın ağaçlara :) bununla geçmiş olsunMerhaba kızlar
Sağolun eksik olmayın arkadaşlar.doktorun yanından çıktık.önemli bir sorun yok krem ilaç verdi.başıklığı da düşermiş.kırık vs yok çok şükür.ezilmiş ayağının üZerine basamıyor .bakalım bir kaç gün dinlendin evde
iyi haftalar hanımlar
haftasonu telefonu evde bırakmışım whatsupp grubumu silindi, birşeylerolmuş ama ben farkedemedim.
benim cadı kızım ayağını incitti.Bugün hiç basamıyordoktora görüceğim mecbur.
Şule bebiş 110 gr olmuş halay mı çekecektin sözün vardı hatırlatayım.
çok geçmiş olsun kuzuya tekrar..Merhaba kızlar
Sağolun eksik olmayın arkadaşlar.doktorun yanından çıktık.önemli bir sorun yok krem ilaç verdi.başıklığı da düşermiş.kırık vs yok çok şükür.ezilmiş ayağının üZerine basamıyor .bakalım bir kaç gün dinlendin evde
Kızlar keyifsizm akımı yaşıyorum bu hastalıklardan.
Dün eşim hastaydı bugün daha iyiydi gitti işe. Kızımıza bulaşacak diye korkuyoruz önlem alıyoruz, inşallah başarılı oluruz...
Bugün annem aradı kardeşim dün gece rahatsızlanmış sancı istifra falan sabahı sabah etmiş. Gitmişler dr a. Safra kesesinde 9mm lik 3 tane taş çıkmış. Bir de karaciğerinde bir sorunçıkmış. Tam anlamadım hala hastanedeler. Perşembe günü MR çekilcekmiş..
KOca adam ikisi de ama çok üzülüyorum işte.
Hadi eşimin ki grip geçecek inşallah da. Kardeşime çok üzüldüm elim ayağım kesildi resmen duyduğumdan beri...
çok geçmiş olsun hepimize...bu ara hep hastalık haberi duyuyorum ben de
azraya geçmiş olsun müge, neyseki kırık çıkık olmamış sevindim
gül size de geçmiş olsun canım
inşallah kuzucuğa bulaşmaz
kardeşine de allah şifa versin
benim kardeşim de rahatsızlanmış ona da serum vermişler
günaydın hatunlar. hastalarınıza acil şifalar dilerim. gül umarım kardeşinin durumu iyidir.
Günaydın canım,
inşallah iyi olacak...
inşallah,ALLAH şifa versin. sen nasılsın,kuzucuğun nasıl?
Biz iyiyiz,
kuzucuğu anlatmak zor. Yeni yeni hareketler huylar sesler tepkiler meydana geliyor her gün. Her gün farklı bir şey. Onu keşfetmek çok güzel Ayşegül. Kendi kendime çığlıklar atıyorum evin içinde bazen. Oda alıştı benim onu bağıra çığıra sevmeme zaten :)
İnşallah sen de kucağına sağlıkla al yavrunu. Bunun inan tarifi yok.
Ben kaçırmışım söylediysen, cinsiyeti belli oldu mu?
kız o kız
hay maşallah kuzuya,çok tatlı oluyorlar bebekken bunlar yaa sevesim geldi şimdi
inşallah canım.ben de dün akşam karnımda bir gıdıklanma hissettim,arkadaşıma sordum,hissetmeye başlıyorsun böyle oluyor dedi. çok heyecanlandım ama daha da olmadıcinsiyeti belli olmadı teuzesi.cuma günü kontrolüm var, o zaman kendini gösterir belki yaramaz . çünkü en son gittiğimde doktora fırfır dönüyordu,göremedik :)
nedense ben de kız diye hissediyorum :)
çin takvimine baktın mı hiç cinsiyet için?
baktım,çin takvimine göre erkek. arkadaşımda hamile onunda çin takviminde erkek göründü ama kızı olacakneyse cumaya birşey kalmadı.inşallah uslu dururda görürürüz bu sefer
Kızlar keyifsizm akımı yaşıyorum bu hastalıklardan.
Dün eşim hastaydı bugün daha iyiydi gitti işe. Kızımıza bulaşacak diye korkuyoruz önlem alıyoruz, inşallah başarılı oluruz...
Bugün annem aradı kardeşim dün gece rahatsızlanmış sancı istifra falan sabahı sabah etmiş. Gitmişler dr a. Safra kesesinde 9mm lik 3 tane taş çıkmış. Bir de karaciğerinde bir sorunçıkmış. Tam anlamadım hala hastanedeler. Perşembe günü MR çekilcekmiş..
KOca adam ikisi de ama çok üzülüyorum işte.
Hadi eşimin ki grip geçecek inşallah da. Kardeşime çok üzüldüm elim ayağım kesildi resmen duyduğumdan beri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?