• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

kızlar eşleriniz de kitap okurmu?
benim eşim okumuyor nedeni zaman yok diyor ama kitap okumanın tadını bilse zaman ayırırdı

benim eşim de çok nadir okur, bahanesi de zamanında çok fazla anatomi kitabı okumuş olmasıymış. Ben okuyup beğendiğim kitapları özet geçiyorum ona, okumuş kadar oluyor...

Benim mesai biter ve kitapla buluşma zamanı başlar İstanbul Trafiğinin en güzel yanı,

Mutlu hafta sonları hepinize...

benim eşim de çok nadir okur, bahanesi de zamanında çok fazla anatomi kitabı okumuş olmasıymış. Ben okuyup beğendiğim kitapları özet geçiyorum ona, okumuş kadar oluyor...
E geçerli bi bahane bence :) doktor mu eşin? Benim eşim de pek okumaz. Kitap okumak yerine uyumayı tercih eder :) okuduğu zaman da kafasını kaldırmaz kitaptan. Ortası yok yani :)

E geçerli bi bahane bence :) doktor mu eşin? Benim eşim de pek okumaz. Kitap okumak yerine uyumayı tercih eder :) okuduğu zaman da kafasını kaldırmaz kitaptan. Ortası yok yani :)
Eşim diş hekimi. Fakat mesleğini icra etmiyor maalesef. 7 yıllık hekimlikten sonra bu bana göre değil diye onu da bırakmış. Artık ne anatomi kitapları okuyor ne bizim okuduklarımızdan :)

günaydın hatunlar,benim eşim çok güzel kitap okur ayy pardon uyur demem gerekirdi.3 kitap aldı eline 6 ayda,daha ilk sayfada uyumaya başladı.bende şu kitapları ziyan etme deyip vermiyorum ona daha kitaplarımdan,gıcık oluyorum çünkü :63:

Günaydın kızlar :)
Benim eşimde okumaz malesef. Uykusu geliyormuş okuyunca :D Sadece uykusu kaçınca okuyormuş uykusu gelsin diye :D

Günaydın kızlar,

Sizi bir şiirle selamlamak istiyorum bu sabah :D :D :D :D

MAVİ GÖZLÜ DEV, MİNNACIK KADIN
VE HANIMELLERİ

O mavi gözlü bir devdi.
Minnacık bir kadın sevdi.
Kadının hayali minnacık bir evdi,
bahçesinde ebruliii
hanımeli
açan bir ev.

Bir dev gibi seviyordu dev.
Ve elleri öyle büyük işler için
hazırlanmıştı ki devin,
yapamazdı yapısını,
çalamazdı kapısını
bahçesinde ebruliiii
hanımeli
açan evin.

O mavi gözlü bir devdi.
Minnacık bir kadın sevdi.
Mini minnacıktı kadın.
Rahata acıktı kadın
yoruldu devin büyük yolunda.
Ve elveda! deyip mavi gözlü deve,
girdi zengin bir cücenin kolunda
bahçesinde ebruliiii
hanımeli
açan eve.

Şimdi anlıyor ki mavi gözlü dev,
dev gibi sevgilere mezar bile olamaz:
bahçesinde ebruliiiii
hanımeli
açan ev..

iyi haftalar hanımlar
haftasonu telefonu evde bırakmışım whatsupp grubumu silindi, birşeylerolmuş ama ben farkedemedim.
benim cadı kızım ayağını incitti.Bugün hiç basamıyordoktora görüceğim mecbur.
Şule bebiş 110 gr olmuş halay mı çekecektin sözün vardı hatırlatayım.

iyi haftalar hanımlar
haftasonu telefonu evde bırakmışım whatsupp grubumu silindi, birşeylerolmuş ama ben farkedemedim.
Selam kızlar. Canım çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir. Bize de yaz doktora gidince.

iyi haftalar hanımlar

Geçmiş olsun canım Azracığına inşallah çabuk atlatır.. Okula gidememiştir heralde değil mi?

iyi haftalar hanımlar
geçmiş olsun canım.umarım önemli birşey değildir.benim için öp tatlı azranı :KK36:

iyi haftalar hanımlar
gecmıs olsun

iyi haftalar hanımlar

İyi haftalar canım geçmiş olsun.. İncilen yere somun ekmegin içindeki hamuru biraz su ile ıslat ayagına bas. Her zaman işe yarar bu durum :)

Evet tutuşun el ele teyyyy teyyy teyyy bebiş 110 gr olmuşş teyy teyyyy teyyyy...... :D :D :D

Merhaba kızlar
Sağolun eksik olmayın arkadaşlar.doktorun yanından çıktık.önemli bir sorun yok krem ilaç verdi.başıklığı da düşermiş.kırık vs yok çok şükür.ezilmiş ayağının üZerine basamıyor .bakalım bir kaç gün dinlendin evde

Back