• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Haftaya a101 e gelen kitaplar ama üç tanesini okudum ben...

Bin muhteşem Güneş
Ahmet Ümit
Ayşe kulin

3 üde çok güzel okumadıysanız alın mutlaka fiyatı da çok uygun...

Şah Sultan kalırsa alabilirim okuyan var mı?

Adsız.png

vayy tabi hafta sonları brunclar filan geziyorsun değil mi :KK70: :KK70: :KK70:
Gezmeyek mi? Ölek mi :KK70::KK70:Haftasonu evde oturmaktan nefret ediyorum. Aaa yarın kadınlar matinesine gidiyorum. Cenk eren çıkıyormuş :KK73::KK73: Fazladan bilet varmış bizimkilerde bende takıldım peşlerine :KK70: Hiç kadınlar matinesine gitmedim. Çok heyecanlıyım :KK45:

Gezmeyek mi? Ölek mi :KK70::KK70:Haftasonu evde oturmaktan nefret ediyorum. Aaa yarın kadınlar matinesine gidiyorum. Cenk eren çıkıyormuş :KK73::KK73: Fazladan bilet varmış bizimkilerde bende takıldım peşlerine :KK70: Hiç kadınlar matinesine gitmedim. Çok heyecanlıyım :KK45:

nerdeymiş kız o matineee

haftasonu durulmaz evd etabi hele birde hafta içide evdeysen hiç çekilmez yani

bizde bir arkadaşla buluşup oğlancıkları tiyatroya götürcez onlar izlerken biz çene çalıcaz :D

nerdeymiş kız o matineee

haftasonu durulmaz evd etabi hele birde hafta içide evdeysen hiç çekilmez yani

bizde bir arkadaşla buluşup oğlancıkları tiyatroya götürcez onlar izlerken biz çene çalıcaz :KK70:
Yeşilköy spor klübündeymiş. Altın bilezikte taksam mı acaba giderken :KK70::KK70:
Cevahirde mi tiyatro yine? Biz de gidelim bi ara ya:cool:

Yeşilköy spor klübündeymiş. Altın bilezikte taksam mı acaba giderken :KK70::KK70:
Cevahirde mi tiyatro yine? Biz de gidelim bi ara ya:cool:

Yok bu cevahirde değil evet matinelerden falan filan fırsat bulursanız ayarlayalım bir ara senin kafa de çok mantıklı geldi bana canımcım kafa rahat ohh misss valla :D :D :D

Yok bu cevahirde değil evet matinelerden falan filan fırsat bulursanız ayarlayalım bir ara senin kafa de çok mantıklı geldi bana canımcım kafa rahat ohh misss valla :KK70: :KK70: :KK70:
Bak nasıl laf soktu sanki her hafta matineye gidiyorum :KK70::KK70::KK70:
Evet canım ayarlarız cafeyi ;)

kızlar eşleriniz de kitap okurmu?
benim eşim okumuyor nedeni zaman yok diyor ama kitap okumanın tadını bilse zaman ayırırdı

Back