- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.641
Kürk Mantolu Madona'ya başlıyorum kızlar. Okuyup beğenen var mı aranızda?
Kürk Mantolu Madona'ya başlıyorum kızlar. Okuyup beğenen var mı aranızda?
günaydın hatun kişiler, bende dün yatmadan önce şöyle bir bakayım dedim kitaba ve 18 sayfa okuyup uyumuşum.doğrusu bu kitaba başlamak çok iyi oldu.o dönemin lisanını,hayal gücünü okumayı özlemişim...
evet acımakdan bahsediyorum canım.yok ben bir günde bitiremem.bugün de okuyamam sanırım. çünkü 15,30 da ikili tarama testi için doktora , oradan da anneme geçeceğim. neyse yorum için bizi bekle o zamanGünaydın canım Acımak 'dan bahsediyorsun değil mi?
Bende dün akşam bitirdim :)
evet acımakdan bahsediyorum canım.yok ben bir günde bitiremem.bugün de okuyamam sanırım. çünkü 15,30 da ikili tarama testi için doktora , oradan da anneme geçeceğim. neyse yorum için bizi bekle o zaman
Ayşegül belki cinsiyeti de belli olur :) ben ikisini de 12. Haftada öğrenmiştim.evet acımakdan bahsediyorum canım.yok ben bir günde bitiremem.bugün de okuyamam sanırım. çünkü 15,30 da ikili tarama testi için doktora , oradan da anneme geçeceğim. neyse yorum için bizi bekle o zaman
Günaydın kızlar.
Ayşegül belki cinsiyeti de belli olur :) ben ikisini de 12. Haftada öğrenmiştim.
Başlayamadım canım çünkü kitap hala kardeşimde
Günaydın canım, sen kitaba başlamadın mı? senide etiketledim ama istersen okuma face yazdıklarımızı yada istersen kaldırırım etiketi :) söylemen yeter
bakalım canım kısmet :) benim hiç göbeğim çıkmadı ve belim kalınlaştı,yağlandı.kızı olanların beli kalınlaşır oğlu olanlarında karnı erken çıkar diyorlar.sen ikisini de doğurduğuna göre doğrumudur acabaGünaydın kızlar.
Ayşegül belki cinsiyeti de belli olur :) ben ikisini de 12. Haftada öğrenmiştim.
benim gibi olmuşsun kardeşim,zevkli okunuyor değil mi?günaydın
ben de akşam bir iki sayfa bakayım dedim 22 sayfa okumuşum
güzel kitap haftasonu bitiririz hepimiz
daha çok yolum var canım biliyorum ama elimde değil işde,neyse aynen dediğin gibi türk filmi tadında bir kitap .arada okumak lazımmış bu dönemi, şimdi çok iyi anladımevet canım basit okunuyor çerez gibi kitap :)
siyah beyaz türk filmi izler gibi gözümde canlanıyor
korkma ikili testten daha bunun üçlüsü dörtlüsü var :)
mamafih okumak lazım hemşire, ziyadesiyle faideli oldudaha çok yolum var canım biliyorum ama elimde değil işde,neyse aynen dediğin gibi türk filmi tadında bir kitap .arada okumak lazımmış bu dönemi, şimdi çok iyi anladım
mamafih okumak lazım hemşire, ziyadesiyle faideli oldu
mamafih ne demekti yav
moonserose inan hatırlamıyorum hangisinde göbeğim çıktı :) kitapseverim ikili tarama temiz çıkarsa diğerlerini yapmıyorlar artık. Ben ikisinde de sadece ikili taramayı yaptırdım. Sonucu hemen vermiyorlar ama canım. Biraz sabredicen. Bişey çıkmaz Allahın izniyle
sen fuara gelmezmisin hatun???
yarınnn
Çok istiyorumsen fuara gelmezmisin hatun???
yarınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?