• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

İşte şubat ayı okunanlar listem :KK76::KK76::KK76:

1- Zühtü Soylu - Papatya Falı Hep Ayrılık Diyor
2- Maksim Gorki - Benim Üniversitelerim
3- Ayşe Kulin - Veda
4- KIMBERLY W. HOLT - SEVGİ KAMELYALARI
5- Honore De Balzac - Vadideki Zambak
6- Franz Kafka - Milena'ya Mektuplar
7- Ahmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
8- Reşat Nuri Güntekin - Acımak

İşte şubat ayı okunanlar listem :KK76::KK76::KK76:

1- Zühtü Soylu - Papatya Falı Hep Ayrılık Diyor
2- Maksim Gorki - Benim Üniversitelerim
3- Ayşe Kulin - Veda
4- KIMBERLY W. HOLT - SEVGİ KAMELYALARI
5- Honore De Balzac - Vadideki Zambak
6- Franz Kafka - Milena'ya Mektuplar
7- Ahmet Ümit - Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
8- Reşat Nuri Güntekin - Acımak
hay maşallah

günaydın hatunlar nasılsınız? ben dün çok yoruldum,işe dinlenmeye geldim :)

Günaydın canım. Benim bugün çok işim var yine. 1 haftadan fazla oldu bi oturup dinlenemedim ya. Hep bi koşturma :) kitaba elimi bile süremedim. Bugün başlayayım bari ya. Sen bitirdin mi acımak'ı?

Günaydın canım. Benim bugün çok işim var yine. 1 haftadan fazla oldu bi oturup dinlenemedim ya. Hep bi koşturma :) kitaba elimi bile süremedim. Bugün başlayayım bari ya. Sen bitirdin mi acımak'ı?

günaydın kitapseverciğim,nasılsın?
nerde canım bende bitiremedim kitabı.dün benim evde temizlik vardı,akşam da düğüne gittik ordan da görümceme geçtik derken eve gidince çuval gibi düştüm . yanıma aldım kitabı,akşam trende okumaya devam edeceğim.sana da kolay gelsin buarada canım

Günaydın kızlar nasılsınız :) Ben Acımak'ı bitirdim Beraber Yürüdük biz bu yıllarda kitabını okuyorum

Günaydın kızlar işler yoğun biraz, Arafı bitirmek üzereyim öğle arasında kalan 20-30 sayfayı okuyup bitireceğim...

günaydın iyi haftalar bayanlar
bende maalesef bugün işyerine yoğunum.Akşamda başlayamadım kitabıma uyumuş kalmışım.kendinize iyi bakın

Bugün bana bi şevk geldi (gelmez olaydı ) halı,cam ne varsa sildim. Şimdi evi süpürüp silicem ama geberdim resmen. Temizlikçi ablayı alnından öpücem bi daha geldiğinde :KK53:

Back